گسترش همکاری‌های علمی بین دانشگاه‌های الزهرا و فاطمه جناح پاکستان

تهران- ایرنا- دانشگاه الزهرا (س) ایران و دانشگاه فاطمه جناح پاکستان، با هدف گسترش همکاری‌های علمی، آموزشی و پژوهشی منطقه‌ای و در راستای تحقق دیپلماسی هوشمند علمی، تفاهم‌نامه‌ای علمی و پژوهشی امضا کردند. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، این تفاهم‌نامه‌ای علمی و پژوهشی به امضا زهرا ناظم بکایی، رئیس دانشگاه الزهرا و بشری میرزا،

کد خبر : 232712
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 12 ژوئن 2025 - 22:13
گسترش همکاری‌های علمی بین دانشگاه‌های الزهرا و فاطمه جناح پاکستان


تهران- ایرنا- دانشگاه الزهرا (س) ایران و دانشگاه فاطمه جناح پاکستان، با هدف گسترش همکاری‌های علمی، آموزشی و پژوهشی منطقه‌ای و در راستای تحقق دیپلماسی هوشمند علمی، تفاهم‌نامه‌ای علمی و پژوهشی امضا کردند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، این تفاهم‌نامه‌ای علمی و پژوهشی به امضا زهرا ناظم بکایی، رئیس دانشگاه الزهرا و بشری میرزا، رئیس دانشگاه فاطمه پاکستان رسید.

ناظم بکایی به تبیین اهداف کلان این همکاری پرداخت و امضای این تفاهم‌نامه را فرصتی ارزشمند در راستای توانمندسازی زنان، تبادل استاد و دانشجو، توسعه طرح‌های مشترک پژوهشی و گسترش برنامه‌های آموزشی نوآورانه دانست.

رئیس دانشگاه الزهرا (س) با معرفی ظرفیت‌های دانشگاه، افزود: دانشگاه الزهرا (س) همواره در مسیر ارتقای علمی و فرهنگی بانوان منطقه، فعال بوده است.

ناظم بکایی به رویکرد فعال دانشگاه در دیپلماسی علمی اشاره کرد و از آمادگی کامل این دانشگاه برای میزبانی هیأت دانشگاه فاطمه جناح در راستای اجرایی‌سازی مفاد تفاهم‌نامه خبر دادند.

محمودی خطیر، مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه الزهرا (س) به محور‌های همکاری علمی طرفین ایران و پاکستان اشاره و از حوزه‌هایی نظیر نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی محیط‌زیست، طراحی دوره‌های آموزشی، برگزاری کارگاه‌های مهارتی، تشکیل کمیته‌های راهبردی مشترک و ایجاد سکو‌های دیجیتال آموزشی به‌عنوان مهم‌ترین زمینه‌های این تعامل یاد کرد.

بشری میرزا، رئیس دانشگاه فاطمه پاکستان نیز ضمن ابراز خرسندی از آغاز این همکاری، تعمیق روابط دوجانبه و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی، فرهنگی و پژوهشی ۲ دانشگاه را در چارچوب مفاد تفاهم‌نامه خواستار شد.

دانشگاه فاطمه جناح، یکی از معتبرترین دانشگاه‌های ویژه بانوان در کشور پاکستان است که در حوزه‌های علوم پزشکی، علوم زیستی، محیط‌زیست، مطالعات زنان و نوآوری‌های فناورانه فعالیت دارد و نقش برجسته‌ای در ارتقای جایگاه علمی زنان در منطقه ایفا می‌کند.



منبع

برچسب ها :

ناموجود