گره ورود اتوبوس های برقی به پایتخت باز شد

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در راستای به‌روز‌رسانی و بهبود ناوگان حمل‌ونقل عمومی تهران، مدیریت شهری در این دوره به تأمین اتوبوس‌های جدید و افزایش واگن‌های مترو اقدام کرده است و در این ارتباط، قراردادهایی با کشور چین منعقد شده است. در این راستا، قرار است 2500 دستگاه اتوبوس برقی در مراحل مختلف به

کد خبر : 96993
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۸
گره ورود اتوبوس های برقی به پایتخت باز شد


به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در راستای به‌روز‌رسانی و بهبود ناوگان حمل‌ونقل عمومی تهران، مدیریت شهری در این دوره به تأمین اتوبوس‌های جدید و افزایش واگن‌های مترو اقدام کرده است و در این ارتباط، قراردادهایی با کشور چین منعقد شده است.

در این راستا، قرار است 2500 دستگاه اتوبوس برقی در مراحل مختلف به تهران وارد شود، هرچند این فرایند با کندی پیش می‌رود.

اخیراً شهرداری تهران اعلام کرده است که 110 دستگاه اتوبوس برقی به ناوگان حمل‌ونقل عمومی اضافه خواهد شد. ورود این اتوبوس‌های برقی نقشی کلیدی در کاهش آلودگی هوا و افزایش پایداری سیستم حمل‌ونقل ایفا خواهد کرد.

تفاهم با گمرک و ترخیص اتوبوس‌ها

علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران، اخیراً تأیید کرد که تعدادی از این اتوبوس‌های برقی در گمرک مانده‌اند. وی با رد برخی اخبار مبنی بر نبود این خودروها در گمرک، توضیح داد که این اتوبوس‌ها به نام شرکت زیرمجموعه بانک شهر بوده و شهرداری به‌طور مستقیم صاحب آنها نیست. زاکانی همچنین تأکید کرد که با گمرک به تفاهم خوبی رسیده‌اند تا فرآیند ترخیص این اتوبوس‌ها هرچه سریع‌تر انجام شود.

آمادگی برای بهره‌برداری

مهدی علیزاده؛ مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی تهران و حومه، اعلام کرد که 10 دستگاه از این 110 دستگاه اتوبوس هم‌اکنون در گمرک قرار دارد و در اوایل آبان‌ماه ترخیص خواهند شد. به گفته علیزاده، پس از انجام مراحل اداری از جمله پلاک‌گذاری، بیمه و نصب GPS، این اتوبوس‌ها تا اواسط آبان‌ماه به ناوگان حمل‌ونقل عمومی اضافه خواهند شد.

شرکت‌های چینی نیز تعهد داده‌اند که 100 دستگاه باقی‌مانده را طی 10 روز آینده تحویل دهند. به این ترتیب، تمامی 110 دستگاه اتوبوس برقی تا پایان آبان‌ماه در چرخه خدمات‌رسانی عمومی تهران قرار خواهند گرفت و به بهبود کیفیت و کاهش آلاینده‌های محیطی کمک خواهند کرد.

ورود اتوبوس‌های برقی به ناوگان حمل‌ونقل عمومی تهران، گامی مهم در جهت بهبود پایداری شهری و کاهش آلودگی هوا است. با همکاری مستمر میان نهادهای مرتبط و گمرک و همچنین تعهدات شرکای خارجی، این اقدام بهبود قابل توجهی در کیفیت خدمات حمل‌ونقل عمومی ایجاد خواهد کرد.

به گزارش تسنیم، در حالی که شرایط حمل‌ونقل عمومی در پایتخت در سال‌های گذشته به لحاظ کیفیت کاهش یافته است، انتظار می‌رود دولت نیز با تأمین اعتبارات مورد نیاز، گام مهمی در این بخش بردارد.

انتهای پیام/



منبع

برچسب ها :

ناموجود