کیفیت پایین غذای دانشجویی دانشگاه فرهنگیان موردی است/ این مسئله را تعمیم ندهید! +فیلم
در حاشیه حیاط دولت و در پاسخ به سوال دانشجو مطرح شد به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش پس از جلسه هیات دولت در پاسخ به دانشجو در ارتباط با موضوع کیفیت غذای دانشجویان در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، که چندی پیش با اعتراضاتی از
در حاشیه حیاط دولت و در پاسخ به سوال دانشجو مطرح شد
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش پس از جلسه هیات دولت در پاسخ به دانشجو در ارتباط با موضوع کیفیت غذای دانشجویان در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، که چندی پیش با اعتراضاتی از سوی برخی دانشجویان همراه شد و حتی مواردی از مسمومیت گزارش شد، توضیح داد: این موضوع، قطعاً در دستور کار قرار گرفته و پیگیریهای لازم انجام شده است. با این حال، باید تأکید کرد که چنین مواردی گاهی رخ میدهد و نباید آن را به تمام دانشگاهها یا کل سیستم تغذیه دانشجویی تعمیم داد.
وی افزود: کیفیت غذای دانشجویی، اگرچه ممکن است در برخی مواقع با مشکلاتی همراه باشد، اما به طور کلی در سطح قابل قبولی قرار دارد. البته ما به این موضوع بسنده نمیکنیم و با جدیت تلاش داریم تا کیفیت غذا در تمامی دانشگاهها، بهویژه دانشگاههای فرهنگیان، ارتقا یابد. همچنین اطمینان میدهیم که نظارتها در این حوزه تقویت خواهد شد تا از تکرار چنین مواردی جلوگیری شود و رضایت دانشجویان جلب گردد.
بیشتر بخوانید:
وزیر همچنین در جمع خبرنگاران گفت: موضوع عدالت در بحث کیفیت آموزشی نیز اهمیت زیادی دارد. همانطور که مستحضرید، جناب آقای رئیسجمهور نهضت محرومیتزدایی از فضاهای آموزشی را با یک الگوی جدید آغاز کردهاند. این الگو، که بر همکاری مردم و مشارکت اقشار مختلف جامعه تکیه دارد، در حال پیگیری است و گامهای مؤثری در این زمینه برداشته شده است.
فردا نیز افتتاحیه این الگوی جدید در یکی از روستاهای کلات، واقع در استان خراسان رضوی، برگزار خواهد شد. این اقدام نشاندهنده عزم جدی دولت برای ارتقای عدالت آموزشی و بهبود کیفیت در مناطق محروم است و امید میرود که با تداوم این حرکت، شاهد نتایج ملموسی در زمینه کاهش شکافهای آموزشی باشیم.