کیت نانویی تشخیص حمله قلبی؛ انقلابی در نجات بیماران اورژانسی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از ستاد نانو اگر بیمار علائمی نظیر درد در ناحیه سینه، کتف و گردن همراه با تنگی نفس داشته باشد، احتمال حمله قلبی وجود دارد و در چنین مواقع پزشک آزمایش خاصی برای تشخیص این که آیا حمله قلبی صورت گرفته یا خیر، درخواست می‌کند. معمولا پس

کد خبر : 143172
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۰
کیت نانویی تشخیص حمله قلبی؛ انقلابی در نجات بیماران اورژانسی


کیت نانویی تشخیص حمله قلبی: انقلابی در نجات بیماران اورژانسی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از ستاد نانو اگر بیمار علائمی نظیر درد در ناحیه سینه، کتف و گردن همراه با تنگی نفس داشته باشد، احتمال حمله قلبی وجود دارد و در چنین مواقع پزشک آزمایش خاصی برای تشخیص این که آیا حمله قلبی صورت گرفته یا خیر، درخواست می‌کند.

معمولا پس از وقوع سکته قلبی، نشانگر تروپونین قلبی (cTnI) توسط ماهیچه‌ی آسیب دیده‌ی قلب به درون خون آزاد می‌شود. سطح این نشانگر ۶ تا ۱۰ روز پس از وقوع سکته همچنان بالا می‌ماند بنابراین به عنوان نشانگر جهت تشخیص سکته قلبی مورد استفاده قرار می‌گیرد. ​​​​​​​ نمونه خون بیمار گرفته می‌شود و این نمونه برای انجام آزمایش به آزمایشگاه ارسال می‌شود که پس از چند ساعت نتیجه به پزشک اطلاع داده می‌شود.

با توجه به اهمیت تشخیص سریع حمله قلبی، وجود تست‌های تشخیص سریع می‌تواند کمک شایانی به فرآیند نجات بیمار کند. از این رو شرکت زیست تشخیص سنجه اقدام به تولید کیت‌های نانویی تشخیص تروپونین کرده که می‌تواند در مدت زمان بسیار کوتاهی میزان این نشانگر را در خون شناسایی کند و با این کار به پزشک در تشخیص سریع حمله قلبی کمک کند.

چنین کیت‌های تشخیصی در شرایط خاص نظیر آمبولانس‌های اورژانس نقش حیاتی در نجات بیمار خواهند داشت. از این رو شرکت زیست تشخیص سنجه تفاهم نامه همکاری با اورژانس تهران برای به‌کارگیری این کیت در آمبولانس‌ها امضاء کرده است.

استفاده از این نوع کیت در آزمایشگاه‌های تشخیص طبی نیز می‌تواند فرآیند شناسایی نشانگر حمله قلبی را به شدت کوتاه کرده و شانس نجات بیمار را افزایش دهد.



منبع

برچسب ها :

ناموجود