کمک های نظامی جدید آلمان و انگلیس به اوکراین
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، آلمان در سال جاری میلادی چهار سامانه دفاع هوایی دیگر Iris-T را در اختیار اوکراین قرار خواهد داد. این خبر را بوریس پیستوریوس، سرپرست وزارت دفاع آلمان پیش از نشست وزرای دفاع گروه تماس اوکراین در بروکسل اعلام کرد. به گفته این وزارتخانه، این بسته همچنین شامل 15

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، آلمان در سال جاری میلادی چهار سامانه دفاع هوایی دیگر Iris-T را در اختیار اوکراین قرار خواهد داد. این خبر را بوریس پیستوریوس، سرپرست وزارت دفاع آلمان پیش از نشست وزرای دفاع گروه تماس اوکراین در بروکسل اعلام کرد.
به گفته این وزارتخانه، این بسته همچنین شامل 15 تانک جنگی لئوپارد 1، پهپادهای شناسایی و 100 هزار گلوله دیگر نیز می شود. پیستوریوس همچنین به اوکراین وعده سیستم های Iris-T دیگری در سال های آینده و همچنین تحویل 1100 رادار نظارتی زمینی اضافی را داده است.
بریتانیا هم اعلام کرده کمک نظامی جدیدی به ارزش بیش از 500 میلیون یورو به اوکراین می دهد. وزارت دفاع بریتانیا با اعلام این خبر همچنین گفت: این تحویل که توسط نروژ تامین مالی می شود، شامل سیستم های راداری، مین های ضد تانک و صدها هزار هواپیمای بدون سرنشین است.
به نقل از نشریه «دی سایت»، جزئیات این کمک های نظامی قرار است امروز( جمعه) در نشست گروه تماس اوکراین در بروکسل ارائه شود. این نشست به ریاست جان هیلی، وزیر دفاع بریتانیا و بوریس پیستوریوس، سرپرست وزارت دفاع آلمان برگزار می شود. نمایندگانی از حدود 50 کشور از جمله رستم اومیروف، وزیر دفاع اوکراین، دراین نشست شرکت می کنند.
جان هیلی، وزیردفاع انگلیس اعلام کرد که کار گروه تماس برای افزایش فشار بر روسیه بسیار مهم است. به گفته وی هدف از کمک های جدید تقویت دفاع اوکراین در جبهه است. وزارت دفاع انگلیس همچنین اعلام کرد که بریتانیا قصد دارد در سال 2025 در مجموع حدود 5.2 میلیارد یورو از اوکراین حمایت کند.
گروه موسوم به رامشتاین برای هماهنگی تحویل تسلیحات در ابتدا توسط ایالات متحده آمریکا راه اندازی و رهبری شد. با این حال، دولت جدید ایالات متحده تحت ریاست جمهوری دونالد ترامپ اعلام کرده که به این کار ادامه نمی دهد. ترامپ در عوض، میخواهد کی یف و مسکو را متقاعد کند که هر چه سریعتر یک توافق آتشبس منعقد کنند. کشورهای دیگر نگرانند که این امر به ضرر اوکراین باشد.
روز گذشته هم در نشستی در بروکسل، وزرای دفاع کشورهای حامی اوکراین بر روی طرحی برای تضمین های امنیتی برای آتش بس احتمالی کار کردند. هدف آنها تضمین این مسئله است که اوکراین نباید از حملات مجدد روسیه در طول آتش بس بترسد. این تشکل داوطلبانه موسوم به ائتلاف مشتاقان، شامل حدود 30 کشور است.
جان هیلی، وزیر دفاع بریتانیا در این باره گفت: ما آماده ایم آینده اوکراین را پس از توافق صلح تضمین کنیم. با این حال، هنوز مشخص نیست که چنین ماموریتی چه شکلی می تواند داشته باشد. به گفته هیلی، این طرح ها در مورد تامین امنیت حریم هوایی و مسیرهای دریایی است. علاوه بر این، قرار است از نیروهای اوکراینی در زمین پشتیبانی شود.
وزارت دفاع بریتانیا پیشتر اعلام کرده بود که نشست بروکسل به «بحثهای عملیاتی در مورد طراحی یک نیروی واکنش سریع چند ملیتی» برای تضمین صلح در اوکراین ادامه خواهد داد.
انگلیس به مدت 5 سال نیرو در اوکراین مستقر می کند
دولت بریتانیا همچنین قصد دارد سربازان خود را به مدت پنج سال به اوکراین بفرستد. لندن اعلام کرده که هدف آموزش و تقویت ارتش اوکراین است. به گزارش «تلگراف» مذاکرات انگلیس و فرانسه برای تشکیل «ائتلاف مشتاقان» ادامه دارد. این هدف برای حمایت از بازسازی و دفاع از اوکراین پس از توافق صلح احتمالی است.
به گزارش تلگراف همچنین «نیروی اطمینان بخشی» به رهبری بریتانیا و فرانسه امنیت حریم هوایی و مسیرهای دریایی اوکراین را تامین خواهد کرد. هدف اصلی آماده سازی نیروهای مسلح اوکراین در برابر حملات آینده روسیه است. سازمانهای اطلاعاتی بریتانیا، دانمارک و آلمان گمان میکنند که مسکو احتمالا در پنج سال آینده دوباره به کشورهای ناتو حمله کند.
انتهای پیام/