کاهش فاصله تولید و مصرف انرژی با تجهیز ساختمان‌ها به تجدیدپذیرها

معاون پژوهشکده انرژی و محیط زیست پژوهشگاه نیرو گفت: ­­تجهیز ساختمان‌ها به تجهیزات تجدیدپذیر‌ها منجر به­ کاهش تلفات در شبکه انرژی می‌شود. آیدین غزنوی اسگویی معاون­ پژوهشکده انرژی و محیط زیست پژوهشگاه نیرو در گفتگو ­با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با بیان اینکه تجهیز ساختمان‌ها به تجهیزات تجدیدپذیر می‌تواند به کاهش تلفات در شبکه انرژی

کد خبر : 110262
تاریخ انتشار : شنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۱
کاهش فاصله تولید و مصرف انرژی با تجهیز ساختمان‌ها به تجدیدپذیرها


معاون پژوهشکده انرژی و محیط زیست پژوهشگاه نیرو گفت: ­­تجهیز ساختمان‌ها به تجهیزات تجدیدپذیر‌ها منجر به­ کاهش تلفات در شبکه انرژی می‌شود.

آیدین غزنوی اسگویی معاون­ پژوهشکده انرژی و محیط زیست پژوهشگاه نیرو در گفتگو ­با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با بیان اینکه تجهیز ساختمان‌ها به تجهیزات تجدیدپذیر می‌تواند به کاهش تلفات در شبکه انرژی کمک کند، گفت: ناترازی در شبکه برق یکی از مشکلات اصلی کشور است که در ماه‌های گرم به دلیل بار‌های سرمایشی و در ماه‌های سرد به دلیل بار‌های گرمایشی ایجاد می‌شود.

­

وی افزود: استفاده از تجهیزات تجدیدپذیر، مانند نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی، در بسیاری از کشور‌های پیشرفته در حال انجام است و پیاده‌سازی این طرح در ایران این امکان را فراهم می‌کند که ساختمان‌ها به عنوان مصرف‌کنندگان نهایی انرژی، در تولید آن نقش داشته باشند.

 

معاون پژوهشکده انرژی و محیط زیست پژوهشگاه نیرو تصریح کرد: ­کاهش فاصله بین تولید انرژی و مصرف آن، به معنای کاهش تلفات در شبکه انرژی خواهد بود، همچنین ­تجهیز ساختمان‌ها به سیستم‌های تجدیدپذیر و ذخیره‌ساز‌ها منجر به­ کاهش ناترازی برق در فصول گرم و سرد سال می‌شود.

 

غزنوی­ اسگویی بر مزایای استفاده از نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی و صفحه‌های خورشیدی تأکید کرد و گفت: مصرف‌کنندگان علاوه بر اینکه در ساعات اوج بار شبکه با مشکل قطعی برق مواجه نخواهند شد، می‌توانند از طریق فروش برق تولیدی خود به شبکه، درآمد کسب کنند.



منبع

برچسب ها :

ناموجود