پیشرفت 89 درصدی اهداف کلان و پروژه شهرداری در سال 1403
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی علاءالدینی مدیرکل برنامهریزی، بودجه و کنترل عملکرد شهرداری تهران از تهیه گزارش پیشرفت اهداف کلان و سبدهای پروژه متناظر آنها خبر داد و گفت: میانگین پیشرفت سبدهای پروژه در سال 1403 بهمیزان 89 درصد بوده است. علاءالدینی با اعلام این خبر اظهار کرد: در سال 1403 و همزمان

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی علاءالدینی مدیرکل برنامهریزی، بودجه و کنترل عملکرد شهرداری تهران از تهیه گزارش پیشرفت اهداف کلان و سبدهای پروژه متناظر آنها خبر داد و گفت: میانگین پیشرفت سبدهای پروژه در سال 1403 بهمیزان 89 درصد بوده است.
علاءالدینی با اعلام این خبر اظهار کرد: در سال 1403 و همزمان با شکلگیری «اداره مدیریت سبد پروژههای شهری» در ساختار ادارهکل برنامهریزی، بودجه و کنترل عملکرد، فرآیند معماری و طراحی سبدهای پروژه شهرداری تهران آغاز شد. در نهایت تعداد 818 پروژه منتخب با اعتباری معادل 64 هزار میلیارد تومان در قالب 32 سبد طرح و 96 سبد پروژه، ذیل 8 هدف کلان سازماندهی شدند تا بصورت یکپارچه و ناظر به تحقق اهداف کلان بالادستی راهبری شوند.
مدیرکل برنامهریزی، بودجه و کنترل عملکرد شهرداری تهران ادامه داد: بالاترین پیشرفت سبدهای پروژه مربوط به هدف تقویت نهاد خانواده، توسعه ظرفیتهای ویژه بانوان، مدیریت منابع طبیعی، پسماند و مخاطرات زیستمحیطی است که با بیش از 99 درصد پیشرفت، در صدر اهداف محققشده قرار گرفتهاند. نکته جالب توجه آنکه هیچیک از اهداف کلان احصاشده در سال 1403 پیشرفت کمتر از 70 درصد نداشتهاند.
وی افزود: موضوع فوق از آن جهت حائز اهمیت است که پروژههای منتخب ذیل اهداف کلان و سازماندهی شده در قالب سبدهای طرح و پروژه عمدتا پروژههایی بودهاند که دارای پیشرفت پایین و دارای ریسکهای متعدد بودهاند و اکنون که پس از راهبری و هماهنگی صورت گرفته، میانگین پیشرفت همه اهداف و پروژهها به بالای 70 درصد رسیده میتوان گفت که نظام مدیریت سبد پروژههای شهری در سال گذشته به اهداف تعیین شده خود دست یافته است.
علاءالدینی درخصوص توفیق برنامههای راهبری پروژههای دارای انحراف، گفت: گزارشهای تهیه شده نشان میدهد که پیگیریهای صورت گرفته از سوی اداره مدیریت سبدهای پروژه این ادارهکل باعث شد تا طی سهماهه چهارم سال 1403، پروژههای دارای وضعیت بحرانی، هشدار و آغاز نشده (یا راکد) کاهش یافته و پروژههایی با وضعیت عملکرد مطلوب و قابل قبول افزایش یابند.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با تداوم این روند و تقویت بیشتر فرآیندهای نظارتی و راهبری، بتوان در سال 1404 نیز شاهد بهبود شاخصهای عملکردی و تحقق کامل اهداف کلان مدیریت شهری بود.
انتهای پیام/