پیامدهای حقوقی صدور حکم بازداشت نتانیاهو توسط دیوان لاهه
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، «سید جعفر رضوی»، کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی در ویدئویی تحلیلی برای خبرگزاری تسنیم به بررسی پیامدهای صدور قرار بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر و یوآو گالانت، وزیر دفاع اسبق رژیم صهیونیستی توسط دیوان کیفری بین المللی (لاهه) پرداخته است. . رضوی در ابتدای این ویدئو اظهار
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، «سید جعفر رضوی»، کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی در ویدئویی تحلیلی برای خبرگزاری تسنیم به بررسی پیامدهای صدور قرار بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر و یوآو گالانت، وزیر دفاع اسبق رژیم صهیونیستی توسط دیوان کیفری بین المللی (لاهه) پرداخته است.
رضوی در ابتدای این ویدئو اظهار داشت: صدور قرار بازداشت نتانیاهو و یوآو گالانت توسط دیوان کیفری بین المللی با اتکا به داده های میدانی متقن جمع آوری شده از سوی تیمهای تحقیق و حقیقتیاب این دادگاه در غزه صادر شده است.
وی افزود: جنبه الزام آور حکم صادره از سوی دادگاه کیفری بین المللی سبب می شود تا نتانیاهو و گالانت به عنوان جنایتکار جنگی شناخته شوند و محاکم این کشورها از صلاحیت لازم برای بازداشت و محاکمه این دو مقام ارشد صهیونیست برخوردار خواهند. این مسئله به وضوح موجب ضمن ایجاد محدودیت برای این دو نفر بر جنبه انزوای بین المللی اسرائیل می افزاید.
این کارشناس حوزه رژیم صهیونیستی اضافه کرد: تعهد کشورها برای تبعیت از حکم دیوان لاهه به منظور بازداشت نتانیاهو و گالانت تا حد زیادی به روابط هر کشور با رژیم صهیونیستی بستگی دارد.
با این حال برخی کشورهای متحد تل آویو همچون انگلستان و قبرس اعلام کرده اند که درصورت سفر نتانیاهو به این کشورها، او را بازداشت خواهند کرد. در مقابل مقامات کشورهایی چون آمریکا و مجارستان ضمن انتقاد از این حکم دیوان لاهه از نتانیاهو برای سفر به کشورهایشان دعوت به عمل آورده اند.
رضوی در بخش پایانی این ویدئو گفت: بسیاری از ناظران بر این باورند که رژیم صهیونیستی به احتمال فراوان در ادامه با پشتوانه سیاسی و حقوقی آمریکا تلاش خواهد تا با کلیه ابرازهای در دسترس دادگاه را برای تغییر در رای صادره تحت فشار قرار دهد تا شاید بدین وسیله از انزوای بینالمللی این رژیم و مقامات ارشد آن در مجامع جهانی جلوگیری کند.
انتهای پیام/