پژاک «پخشان عزیزی» را با چه هدفی وارد ایران کرد؟
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، زیلان وژین از سرکردگان گروهک تروریستی پژاک، به حضور پخشان عزیزی در صفوف نظامی پژاک اعتراف کرد و گفت: ضرورت حضور در عرصه میدانی و هدایت و ساماندهی نیروهای داخل کشور، سبب شد پخشان عزیزی وارد ایران شود. . زیلان وژین در بخشی از گفتگوی خود با اشاره
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، زیلان وژین از سرکردگان گروهک تروریستی پژاک، به حضور پخشان عزیزی در صفوف نظامی پژاک اعتراف کرد و گفت: ضرورت حضور در عرصه میدانی و هدایت و ساماندهی نیروهای داخل کشور، سبب شد پخشان عزیزی وارد ایران شود.
زیلان وژین در بخشی از گفتگوی خود با اشاره به اینکه اسلحه همواره بخشی از راهبرد پژاک است، می گوید در کنار فعالیت نظامی، ساماندهی در داخل را نیز دنبال می کنیم.
موضوع سواستفاده پژاک از زنان در قالب تیمهای نظامی یکی از برنامه عای فعالیتهای گروهک تروریستی پژاک بوده و این در حالیست که این گروهک، در طول سالها تلاش کرده است تا تصویر مثبتی از خود، به ویژه در مورد حقوق زنان، در سطح بینالمللی به نمایش بگذارد.
استفاده از زنان در قالب تیمهای نظامی و مشارکت آنها در عملیاتهای مسلحانه در این گروه، بیش از آنکه بهعنوان نمایشی از برابری جنسیتی یا حقوق زنان تلقی شود، ابزاری برای پیشبرد اهداف تروریستی و سرکوبگرانه است.
به گزارش تسنیم، پژاک بهعنوان یک گروه تروریستی، تلاش کرده تا در راستای تبلیغات سیاسی و ایدئولوژیک، خود را بهعنوان مدافع حقوق زنان معرفی کند. این گروه در تبلیغات خود، اعلام کرده که زنان در صفوف پژاک نقش مهمی در مبارزه مسلحانه دارند و حقوق آنان در این تشکیلات بهطور خاص رعایت میشود.
این استراتژی بهویژه برای جلب حمایت زنان از جوامع مختلف و جذب نیروهای جدید به گروههای مسلح مورد استفاده قرار میگیرد. با این حال، واقعیت این است که این گروه نه تنها هیچگونه توجهی به حقوق و آزادیهای زنان ندارد، بلکه آنها را بهعنوان ابزارهای جنگی و نظامی برای پیشبرد اهداف خشونتآمیز و تروریستی خود به کار میگیرد.
زنان در صفوف پژاک تحت فشار شدید قرار دارند تا در عملیاتهای نظامی و تروریستی مشارکت کنند و در بسیاری از مواقع، این مشارکتها نه بهعنوان یک انتخاب آزادانه، بلکه بهعنوان یک تکلیف ایدئولوژیک تحمیل شده است.
زنان در صفوف پژاک، پس از آموزشهای نظامی، در عملیاتهایی همچون کمینها، خرابکاری در زیرساختها و حملات علیه نیروهای نظامی مشارکت داده میشوند و همین یکی از دستورکارهای پژاک برای پخشان عزیزی بوده است.
در روزهای اخیر این گروهک در فضای رسانه تلاش دارد، از این نیروی خود چهره ای با عنوان مددکار اجتماعی بسازد اما تصاویر منتشر شده از عزیزی و مهر تایید سرکرده سابق پروهک وابستگی نظامی وی را تایید میکند.
بنا بر این گزارش، بازی رسانهای ضدانقلاب با کلیدواژه «پخشان عزیزی» به منظور تحریک جوانان و فعالان مناطق کردنشین صورت گرفته و آگاهی عمومی از جنایتهای پژاک، از جمله نحوه جذب نیروهای آسیبپذیر، سواستفاده از زنان در عملیاتهای نظامی و تأثیرات مخرب فعالیتهای این گروه بر امنیت و توسعه مناطق مرزی میتواند نقشی موثر در تقبل با این تحریف بزرگ داشته و به تقویت آگاهی جوانان در برابر جذب به چنین گروههایی کمک کند.
انتهای پیام/