پرداخت ۸۰ میلیارد تومان تسهیلات به دیم‌کاران

۸۰ میلیارد تومان تسهیلات تاکنون ، صندوق حمایت از توسعه زراعت در دیم‌زار‌های کشور در قالب طرح جهش تولید در دیم‌زار‌ها پرداخت کرده است. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه زراعت در دیم‌زار‌های کشور گفت: این صندوق از سال ۱۴۰۲ با هدف تقویت و گسترش زراعت دیم تاسیس شده و

کد خبر : 143006
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۲
پرداخت ۸۰ میلیارد تومان تسهیلات به دیم‌کاران


۸۰ میلیارد تومان تسهیلات تاکنون ، صندوق حمایت از توسعه زراعت در دیم‌زار‌های کشور در قالب طرح جهش تولید در دیم‌زار‌ها پرداخت کرده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه زراعت در دیم‌زار‌های کشور گفت: این صندوق از سال ۱۴۰۲ با هدف تقویت و گسترش زراعت دیم تاسیس شده و از زمان تاسیس تاکنون ۸۰ میلیارد تومان تسهیلات به طور مستقیم به دیم‌کاران و یا در قالب طرح جهش تولید در دیم‌زار‌ها پرداخت کرده‌ایم.

صادق مردانی میزان سرمایه اولیه این صندوق را ۱۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و اظهار داشت: ۴۹ درصد سرمایه صندوق سهم دولت و مابقی سهم بخش خصوصی است.

او درباره افزایش سرمایه این صندوق گفت: سرمایه صندوق حمایت از توسعه زراعت در دیم‌زار‌های کشور براساس تفاهم‌نامه سه‌جانبه میان معاونت امور زراعت وزارت جهادکشاورزی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی که در سال ۱۴۰۰ منعقد شد باید تا افق چهار ساله، به دو هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کند، اما این افزایش سرمایه هنوز اتفاق نیفتاده است.

مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه زراعت در دیم‌زار‌های کشور با بیان این که ارایه تسهیلات به دیم‌کاران در حوزه ماشین‌های کشاورزی در حال انجام است، تصریح کرد: ما ارایه خدمات در حوزه فوریت‌های کشاورزی و توسعه تسهیلات برای تامین سایر نهاده‌ها، استفاده از ظرفیت‌های مالی در راستای توسعه حمایت از کشاورزان، جذب کشاورزان با روش‌های جدید مالی را در برنامه آینده این صندوق داریم.

برنامه صندوق حمایت از توسعه زراعت در دیم‌زار‌های کشور در حمایت از گیاهان دارویی و حبوبات

مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه زراعت حمایت از گیاهان دارویی و حبوبات در حوزه دیم را از دیگر برنامه‌های این صندوق نام برد.

مردانی درباره رویکرد ورود صندوق‌های حمایت از توسعه در حوزه بازار و تجارت اذعان داشت: تغییر رویکرد فعالیت صندوق‌های حمایتی در دستور کار وزارت جهادکشاورزی قرار گرفته است و با توجه به موضوع تحریم، ضروری است این تغییر رویکرد بر اساس واقعیت‌ها و بازار کشاورزی صورت گیرد.

مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه زراعت به‌روز شدن و اصلاح آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های صندوق‌های حمایت از بخش کشاورزی را برای ورود به عرصه بازرگانی و تجارت ضروری خواند و افزود: با آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های کنونی صندوق‌ها نمی‌توان این هدف را محقق کرد.

مردانی با بیان این که شرکت مادر تخصص صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی با تغییر موضوع فعالیت‌های صندوق‌های حمایتی در اساسنامه، گام بزرگی برداشته است، گفت: تداوم و کارآمدی این سیاست نیاز به تغییر در آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های داخلی صندوق‌های حمایتی ذیل این شرکت مادر تخصصی دارد.

مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه زراعت در دیم‌زار‌های کشور تصریح کرد: یکی از چالش‌ها این است در صورت ورود صندوق‌های حمایتی به حوزه بازرگانی، عدد مالیات بزرگتر و تعهدات صندوق‌ها بیشتر می‌شود و ممکن است سهامداران دچار مشکل شوند.



منبع

برچسب ها :

ناموجود