پاداش پایان خدمت کارمندان در سال آینده650 میلیون تومان است
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، رحیم زارع، سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در نشست خبری خود به تشریح لایحه بودجه سال آینده پرداخت و از معافیتهای مالیاتی جدید و تغییرات در وامهای ازدواج و فرزندآوری خبر داد. وی با اشاره به معافیتهای مالیاتی گفت: درآمدهای سالانه تا سقف 24 میلیون تومان از پرداخت
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، رحیم زارع، سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در نشست خبری خود به تشریح لایحه بودجه سال آینده پرداخت و از معافیتهای مالیاتی جدید و تغییرات در وامهای ازدواج و فرزندآوری خبر داد.
وی با اشاره به معافیتهای مالیاتی گفت: درآمدهای سالانه تا سقف 24 میلیون تومان از پرداخت مالیات معاف خواهند بود. برای درآمدهای بین 24 تا 30 میلیون تومان، نرخ مالیات 10 درصد، برای درآمدهای بین 30 تا 38 میلیون تومان 15 درصد، برای درآمدهای بین 38 تا 50 میلیون تومان 20 درصد، برای درآمدهای بین 50 میلیون تومان تا 66 میلیون و 600 هزار تومان 25 درصد و برای درآمدهای بالاتر از 66 میلیون و 600 هزار تومان نرخ مالیات 30 درصد تعیین شده است. همچنین پاداش پایان خدمت کارکنان دولت و دستگاههای اجرایی در سال آینده 650 میلیون تومان حقوق خواهد بود.
زارع همچنین به مالیات کارانه پزشکان عمومی و متخصصان اشاره کرد و اظهار داشت: مالیات کارانه پزشکان تمام وقت که در بخش خصوصی فعالیت نمیکنند، به میزان 10 درصد تعیین شده است.
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه در ادامه به بحث وامهای ازدواج پرداخت و گفت: وام ازدواج همانند سال گذشته 300 میلیون تومان برای هر نفر است و برای زوجهای زیر 25 سال و زوجههای زیر 23 سال این مبلغ به 350 میلیون تومان افزایش یافته است. همچنین برای فرزندآوری نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش دادهایم.
وی افزود: مبلغ 11 میلیارد یورو برای خرید کالاهای اساسی پیشبینی شده است، که امیدواریم در نوبت عصر پیشنهاداتی برای الحاق به لایحه دولت مطرح شود.
سخنگوی کمیسیون تلفیق همچنین از سهم بودجه عمومی از صادرات نفت و گاز خبر داد و گفت: سهم بودجه عمومی از صادرات نفت و گاز 37 و نیم درصد مشخص شده که یک درصد آن برای حساب بینسازی مصرف انرژی و سه درصد برای مناطق نفتخیز و محروم اختصاص خواهد یافت. سهم صندوق توسعه ملی نیز 48 درصد تعیین شده است.
زارع در پایان به تغییرات در شورای عالی بورس اشاره کرد و گفت: نیازی نیست که سازمان برنامه و بودجه عضو شورای عالی بورس باشد. ما برای استقلال بورس باید دخالتها را حداقل کنیم.
وی بیان داشت که کمیسیون تلفیق در حال دستهبندی درآمدهایی است که به واسطه احکام پیشنهادی نمایندگان ایجاد شده است.
زارع گفت: برای محصولات کشاورزی که از ارز ترجیحی استفاده میکنند، یک درصد از کل واردات این محصولات را برای خود حوزه کشاورزی اختصاص دادهایم تا با منابع بانکها تلفیق شده و تسهیلات لازم ارائه شود.
وی همچنین به درآمدهای جدید در بخش مالیات اشاره کرد و افزود: دولت در برخی موارد معافیتهای مالیاتی را کاهش و در برخی دیگر افزایش داده است.
سخنگوی کمیسیون تلفیق به بحث واردات خودرو نیز پرداخت و گفت: پیشبینی ما برای واردات خودرو حدود 3 میلیارد یورو است که خود به عنوان یک منبع درآمدی محسوب میشود.
زارع ادامه داد: ما در حال جمعبندی منابع و مصارف هستیم و امیدواریم دولت بر اساس این جمعبندی، تراز مالی خود را تنظیم کند. این مصوبات پس از تصویب در صحن علنی و تایید شورای نگهبان و هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، به جداول دولت افزوده خواهد شد.
وی همچنین به کاهش هزینههای غیرضروری اشاره کرد و گفت: این پیشنهاد از سوی خود مجلس بوده و هدف آن حذف هزینههای اضافی برخی دستگاهها است. تا کنون هیچ مصوبهای در این زمینه نداشتهایم و تنها مواردی که دولت قصد ایجاد نهادهای جدید با هزینههای بالا داشت، حذف شده است.
انتهای پیام/