وفاق ملی از شعار تا عمل!

رویش نیوز: بحث انسجام ملی الزاماتی دارد؛‌ خیلی‌ها امروز بحث اتحاد و انسجام ملی را مطرح می‌کنند. اما واقعیت این است که اگر به الزامات آن پایبند نباشیم این یک شعاری بیش نیست و قطعاً مخرب خواهد بود. رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه‌ای مدظله العالی بارها فرمودند، لازمه وحدت این است که ما

کد خبر : 120254
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۰

رویش نیوز: بحث انسجام ملی الزاماتی دارد؛‌ خیلی‌ها امروز بحث اتحاد و انسجام ملی را مطرح می‌کنند. اما واقعیت این است که اگر به الزامات آن پایبند نباشیم این یک شعاری بیش نیست و قطعاً مخرب خواهد بود.

رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه‌ای مدظله العالی بارها فرمودند، لازمه وحدت این است که ما مرزبندی روشن و شفاف با دشمن داشته باشیم و دیدیم که رهبری به صورت مشخص دست روی سال ۸۸ گذاشتند و تاکید کردند عده‌ای در فتنه سال ۸۸ مرزبندی مشخص با دشمن نداشتند و این نشان می‌دهد مسیر وحدت از کجا می‌گذرد.

در وزارتخانه‌ها، استانداری‌ها و فرمانداری‌ها هم مسئله‌ای مطرح است، اکنون سوال پیش‌ می‌آید که اگر بحث وحدت مطرح است و دولت خود را فراجناحی می‌داند، چرا در سطح کلان و خُرد کشور فقط جهت انتخاب مدیران، جریان اصلاحات را خط قرمز می‌دانند؟! هر کس سابقه اصلاحاتی دارد، به هر شکل فارغ از هرگونه شایستگی و استعلام منصوب می‌شود!

یکی از استانداران شمال کشور در مراسمی می‌گوید: «من شعار وفاق ملی رئیس جمهور را قبول ندارم…»! از نظر او وفاق ملی یعنی حتما باید طرف صبغه حضور در دولت‌های خاتمی و روحانی را داشته باشد… استانداری که شعار دولت را قبول ندارد!!! این دنبال وحدت نیست، دنبال منافع جناحی و رفیق بازی است.

ای کاش وزیر کشور همان موقع که هنوز حکمش خشک نشده بود؛ حکمش را لغو می‌کرد تا بقیه افراد حساب دستشان بیاید…

آیا این دولت، دولت کسانی که به او رای ندادند و مربوط به ۱۳ میلیون نفر مابقی نیست؟ چرا دولت با دیگران مشورت نمی‌کند؟ متاسفانه حرف از وحدت تنها در حد شعار باقی مانده است. حرف زدن از وحدت و وفاق راحت است اما واقعیت این است در میدان عمل این‌ها را نمی‌بینیم.

در استان‌ها جلسات استانداران در اتاق‌های شیشه‌ای فقط با روسای ستادهای انتخاباتی جریان اصلاحات برگزار می‌شود! بقیه نخبگان استان‌ها هیچ جایگاهی ندارند! به جای پیگیری مشکلات مردم دنبال انتصابات همسو با خویش هستند…

بنابر این سوال می‌شود، آن ۱۳ میلیون نفر که به پزشکیان رای ندادند و آن ۳۰ میلیون نفر که در فرایند برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری چهاردهم مشارکت نداشتند، آیا حق پیشنهاد و اظهار نظر در خصوص نوع انتخاب مدیران را ندارند؟

با توجه به انتصاب مدیران در سراسر کشور، به نظر می‌رسد دولت چهاردهم به دنبال انتقام گیری جناحی است تا ایجاد وحدت و انسجام ملی!

در هر حال به نظر نمی‌رسد مرزبندی مشخص با فتنه ۸۸ رعایت و دولت فراجناحی تشکیل شده باشد.

اکنون اتوبوسی که نه! قطار قطار مدیران تغییر کردند! و برخی وزرا هم به صراحت گفته‌اند هر مدیری که با آن‌ها نبوده باید عوض شود! برای مثال در حوزه وزارت نفت و وزارت کشور که ماشاءالله به انبوه مدیران عوض شده‌اند، که گویا به هیچ عنوان در مدیران سابق آدم‌های توانمندی پیدا نمی‌شود…

به والله قسم سنت و روش امام علی علیه السلام این نیست.
خط قرمز حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام صيانت از بیت المال و دوری از جناح و باندگرایی و گروه گرایی بوده است، نه انتقام گیری از رقبا و منتقدین.
خط قرمز امام علی علیه السلام در حکومت داری شایسته سالاری و تعهد به دین مبین اسلام در صيانت از بیت المال بوده است.

آنچه شرط بلاغ بود، گفته شد…

والسلام