وزارت بهداشت: جگر خام و نیمه‌پخته نخورید

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به باوری غلط مبنی بر مفید بودن جگر خام برای رفع کم‌خونی، عنوان کرد که این باور فاقد شواهد علمی بوده و مصرف جگر به صورت خام و نیمه پخته، می‌تواند سبب انتقال عوامل بیماری‌زا شود. منبع

کد خبر : 228135
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 5 ژوئن 2025 - 16:09



دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به باوری غلط مبنی بر مفید بودن جگر خام برای رفع کم‌خونی، عنوان کرد که این باور فاقد شواهد علمی بوده و مصرف جگر به صورت خام و نیمه پخته، می‌تواند سبب انتقال عوامل بیماری‌زا شود.



منبع

برچسب ها :

ناموجود