واکنش شورای شهر به تصمیمات سلیقه ای در شهرداری تهران

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دویست و هفتاد و نهمین جلسه شورای شهر تهران صبح امروز به ریاست مهدی چمران در تالار اجلاس ساختمان شورای شهر تهران برگزار شد. در ابتدای جلسه، پس از سخنان اعضای شورا، برخی از اعضا نکات و پیشنهادات خود را مطرح کردند. علیرضا نادعلی؛ سخنگوی شورای شهر تهران، ضمن

کد خبر : 108055
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۳
واکنش شورای شهر به تصمیمات سلیقه ای در شهرداری تهران


به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دویست و هفتاد و نهمین جلسه شورای شهر تهران صبح امروز به ریاست مهدی چمران در تالار اجلاس ساختمان شورای شهر تهران برگزار شد. در ابتدای جلسه، پس از سخنان اعضای شورا، برخی از اعضا نکات و پیشنهادات خود را مطرح کردند.

علیرضا نادعلی؛ سخنگوی شورای شهر تهران، ضمن ابراز تاسف از درگذشت خانم قدیری جاوید؛ خبرنگار ایرنا گفت: خانم قدیری یک خبرنگار و پژوهشگر برجسته در حوزه خبر بود و این اتفاق ما را متأثر کرد. ما به خانواده و فرزند ایشان تسلیت می‌گوییم.

وی افزود: برخی از دوستان پیشنهاد داده‌اند که مکانی از آرامستان‌های جدید برای تدفین خبرنگاران اختصاص یابد. بنده نیز این موضوع را امروز در صحن شورا مطرح کردم. با توجه به محدودیت دفن در بهشت زهرا(س) و راه‌اندازی آرامستان‌های جدید در دیگر نقاط تهران، به نظر می‌رسد باید بخشی از این آرامستان‌ها به دفن فعالان رسانه‌ای اختصاص یابد.

علی‌اصغر قائمی؛ عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران، در جلسه امروز تذکری در خصوص مؤسسه فناورانه شهر مطرح کرد و گفت: در تاریخ 7 آبان ماه، معاونت برنامه‌ریزی شهرداری تهران نامه‌ای به معاونت مالی شهرداری ارسال کرده است که در آن از لزوم انحلال مؤسسه فناورانه شهر به دلیل موازی‌کاری با سازمان فناوری نوین سخن گفته شده است.

وی ادامه داد: در تاریخ 14 آبان ماه، معاونت مالی نامه‌ای به مؤسسه ارسال کرده و از آن خواسته شده که لایحه انحلال را برای شورای شهر ارسال کند، اما جلسه‌ای با حضور نمایندگان مؤسسه و اداره‌کل مجامع تشکیل شد و اینطور به نظر می‌رسد که به دلیل مالکیت عمده مؤسسه توسط سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات، نیاز به ارائه لایحه به شورا نیست.

قائمی با انتقاد از این روند گفت: مؤسسه فناورانه طی دو دهه فعالیت خود ارتباطی با سازمان فناوری نوین نداشته و طبق اساسنامه این سازمان، نباید در امور مرتبط با فناوری‌های نوین و اطلاعات دخالت کند.

وی افزود: اخیراً گزارشی از حسابرسی مؤسسه به شورا ارائه شده است، که این پرسش را به دنبال دارد که چرا باید گزارشی از مؤسسه‌ای که هنوز لایحه انحلال آن به شورا نیامده، ارسال شود.

احمد صادقی؛ عضو شورای شهر تهران، در ادامه جلسه در تذکری به موضوع شهرسازی اشاره کرد و گفت: متأسفانه تذکراتی که در چند هفته گذشته در این زمینه داده شده، هیچ پاسخگویی از سوی شهرداری در پی نداشته است.

وی افزود: در این دوره مدیریت شهری، موضوع شفافیت و دوری از سلیقه‌گرایی در محاسبات عوارض به‌ویژه در حوزه شهرسازی در دستور کار قرار گرفته است، اما برخلاف وعده‌ها، محاسبات عوارض نظارت فنی و عدم خلاف به صورت سامانه‌ای انجام نشده است.

صادقی خواستار اقدام فوری در این زمینه و رسیدگی به مشکلات مطرح شده شد.

پرویز سروری؛ نایب‌رئیس شورای شهر تهران، در ادامه جلسه از ورود اتوبوس‌های جدید به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت خبر داد و گفت: یکی از اهداف مهم شورا، کاهش فاصله بین شمال و جنوب تهران و فراهم آوردن خدمات عادلانه برای شهروندان بوده است.

وی همچنین از نوسازی 75 دستگاه اتوبوس و بازسازی 30 دستگاه دیگر در جنوب تهران خبر داد و افزود: این اقدام موجب کاهش معطلی مسافران در ایستگاه‌های مترو از 45 دقیقه به 15 دقیقه شده است.

سروری همچنین از بهره‌برداری فاز نخست روددره فرحزاد با مساحت 54 هکتار خبر داد و گفت: پیش از این، 2 هزار معتاد متجاهر جمع‌آوری و 30 قاچاقچی دستگیر شده بودند. این اقدام تبدیل روددره فرحزاد به یک اکوپارک را امکان‌پذیر کرده و یک اقدام بسیار مثبت در جهت بهبود فضای شهری بود.

وی در ادامه از جابجایی جواد خسروی؛ شهردار منطقه 18، به منطقه 22 تهران خبر داد و گفت: در دوره مدیریت آقای خسروی در منطقه 18، اقدامات مثبتی انجام شد و امیدواریم این روند در منطقه 22 نیز ادامه یابد.

محمد آخوندی؛ رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران نیز در ادامه دویست و هفتاد و نهمین جلسه علنی شورای شهر تهران بیان کرد: با توجه به اتفاقات اخیر در منطقه، کشور و جبهه مقاومت، بیان برخی مطالب در صحن شورا دشوار شده است. در ماه‌های گذشته همواره تلاش کرده‌ایم صدایی که از شورای شهر به گوش مردم می‌رسد، صدای امیدواری و تأکید بر اصول باشد.

وی افزود: در روزهای باقی‌مانده از عمر شورای شهر، باید بیشتر صدای خدمت به جای صدای اختلاف به گوش مردم برسد. گاهی برخی مسائل را می‌توان در جلسات خصوصی و در مکان‌های دیگر پیگیری کرد و نیازی به طرح آن‌ها در صحن شورا نیست، که البته چنین اقدامی منافاتی با مسئولیت‌های نمایندگی ندارد.

آخوندی ادامه داد: اگر هدف ما پیگیری برخی مسائل سیاسی است و به دنبال اهداف خاصی برای آینده هستیم، نباید از تریبون شورا استفاده کنیم؛ چراکه این تریبون برای انجام وظایف نمایندگی است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران گفت: این صحبت‌ها را بیان کردم تا به جلسه گذشته شورای شهر اشاره کنم. همکاران کمیسیون معماری و شهرسازی طرحی را آماده کرده بودند که در جلسه گذشته بررسی شد. برخی از دوستان، از جمله بنده، با این طرح مخالف بودیم، زیرا معتقد بودم که این طرح نیازی به مصوبه شورای شهر ندارد و بحث‌ها در صحن شورا بیشتر جنبه کارشناسی داشت.

وی افزود: اینکه از صفحه رای‌گیری شورای شهر عکس گرفته شود و کانال‌های مشخص تحت عنوان “اعضای مخالف شفافیت” آن را منتشر کنند، اخلاقی نیست. مصوبات کمیسیون ماده 5 هم‌اکنون با جزئیات منتشر می‌شود و در این طرح بر ادامه شفافیت و اطلاع‌رسانی به نحو مطلوب تأکید شده است. مخالفت با این طرح به معنای مخالفت با شفافیت نیست و این روش نیز روش مناسبی نیست.

آخوندی تأکید کرد: گاهی رأی منفی برخی اعضای شورا با مسائل شهر و مردم تهران در تضاد است، اما هیچ‌گاه مطلبی در این راستا مطرح نشده است؛ چراکه هر عضو شورا باید پاسخگوی رأی خود در پیشگاه مردم و خداوند باشد. البته تأکید می‌کنم که صحبت‌های بنده متوجه اعضای شورا نیست. معتقدیم رسانه‌هایی که هدفشان ایجاد اختلاف میان اعضای شورا است، چنین اخبارهایی را منتشر می‌کنند.

در پایان جلسه، از بنیامین فرجی؛ نایب قهرمان آسیا در رشته تنیس روی میز، توسط مهدی چمران و زهرا شمس احسان تجلیل شد.

انتهای پیام/



منبع

برچسب ها :

ناموجود