هیچ برنامه ای برای برداشت چوب از جنگل نداشته و نداریم
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در هفتههای اخیر، شایعاتی در فضای مجازی مبنی بر دیدار مدیرعامل کارخانه چوب و کاغذ مازندران با رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام منتشر شد، بر اساس این شایعات در این دیدار نیکنژاد مدیرعامل کارخانه چوب و کاغذ مازندران مطالبه 303 هزار هکتار از جنگلهای هیرکانی را در دیدار با
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در هفتههای اخیر، شایعاتی در فضای مجازی مبنی بر دیدار مدیرعامل کارخانه چوب و کاغذ مازندران با رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام منتشر شد، بر اساس این شایعات در این دیدار نیکنژاد مدیرعامل کارخانه چوب و کاغذ مازندران مطالبه 303 هزار هکتار از جنگلهای هیرکانی را در دیدار با لاریجانی مطرح کرده است.
این شایعات در حالی منتشر شده و رسانههای معاند نیز به آن دامن زدهاند، که اساساً چنین دیداری انجام نشده است و به گفته کارشناسان طرح چنین مطالبهای خندهدار، دور از عقلانیت و قانون است.
در همان زمان انتشار این شایعات مدیران کارخانه کاغذ مازندران با انتشار توضیحاتی که به صورت اختصاصی در اختیار خبرگزاری تسنیم قرار داده بودند، ضمن تکذیب این شایعات جلسه برگزار شده با رئیس مجمع تشخیص مصلحت را مربوط به ماههای پایانی سال گذشته دانسته و عنوان کرده بودند که موضوع برداشت از جنگل نه تنها مخالف قانون بوده بلکه در این سالهای اخیر نیز با استفاده از واردات چوب از روسیه، برداشت از زراعت چوب و گونههای باغی کشاورزی تولید کاغذ انجام شده است.
حالا و با گذشته چند هفته از شایعات مطرح شده مبنی بر مطالبه کارخانه مازندران برای برداشت چوب از جنگلها این حاشیههای برای کارخانه مازندران ادامهدار شده و حتی پای برخی مسئولان استانی نیز به آن باز شده است.
عالیه زمانی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی در روزهای اخیر با هشدار نسبت به وضعیت بحرانی صنایع چوب و کاغذ مازندران گفته است: در سالهای اخیر، کارخانه چوب و کاغذ مازندران به محلی برای حضور مدیران و کارکنان غیرمتخصص و سیاست زده تبدیل شده است. افرادی که با تصمیمات اشتباه و آمارسازیهای نادرست، علاوه بر نابودی جنگلهای هیرکانی، این صنعت را به اتاق احیا کشاندهاند.
پیش از این و در سالهای گذشته نیز حاشیههایی برای کارخانه مازندران ایجاد شده بود، حاشیههایی که کارخانه را تا مرز تعطیلی و واگذاری پیش برد، در نهایت با وروذد مسئولان و نمایندگان استاد، بانک ملی سرمایهگذار اصلی این کارخانه در کنار حمایت دولت از بحث تولید کاغذ تلاش برای بازگشت رونق به کارخانه را در پیش گرفت. در این مسیر، کارخانه مازندران تنها کارخانهای بود که توانست تولید کاغذ تحریر را عملیاتی کرده و سال گذشته رسیدن به مرز خودکفایی کاغذ کتابهای درسی را با حضور مسئولان کشوری جشن بگیرد.
حالا و پس از سخنان نماینده مجلس و برخی دیگر از شایعات مطرح شده در خصوص برداشت چوب از جنگل توسط کارخانه مازندران مدیرعامل این کارخانه صمن تکذیب هرگونه برداشتی از جنگل خواستار ورود مدعیالعموم شده است.
امیدنیکنژاد مدیرعامل صنایع چوب و کاغذ مازندران در این زمینه گفتوگو با خبرنگار تسنیم گفت: به کسانیکه با دادن اطلاعات غلط سعی در مشوش نمودن اذهان و افکار عمومی دارند با صدای رسا اعلام میکنم حفاظت و صیانت از جنگلهای هیرکانی شمال کشور در کنار حفظ تولید خط قرمز ماست.
وی با اشاره به هجمههای این روزهای برخی افراد و گروهها بر علیه روند فعالیت شرکت افزود: ادامه این روند بازی با آینده شغلی 1500 کارگر و از بین رفتن زنجیره بزرگ چند هزار نفره تامینکنندگان و خریداران و در نهایت تلاطم غیرقابل پیشبینی در بازار کاغذ کشور بوده و با توجه به حساسیتهای ویژه این صنعت استراتژیک و تک محصولی در کشور از مدعیالعموم تقاضا میشود به این مورد ورود کند.
نیک نژاد با اشاره به اظهار رضایت مقام معظم رهبری در نمایشگاه بینالمللی کتاب از روند تولید کاغذ ایرانی در دو سه سال گذشته و توصیه معظمله به افزایش کیفیت و کاهش قیمت کاغذ افزود: عمل به فرمایش ایشان مهمترین برنامه مصوب و پیش روی ماست که آبرویمان را در گرو انجام آن گذاشته و از راه رفته و با هر فشاری که هم باشد باز نخواهیم گشت.
انتهای پیام/