هیئت های 16 کشور در مهرواره هوای نو همفکری می کنند

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، اولین نشست بین‌المللی مهرواره هوای نو با حضور پرچمداران هیئت‌های فعال در فضای بین‌الملل و مهمانانی از  16 ملیت و کشور مختلف در مرکز همایش‌های بین المللی صداو سیما در حال برگزاری است. وحید ملتجی، دبیر مهرواره هوای نو، با اشاره به اهداف برگزاری این نشست بین‌المللی گفت: اولین

کد خبر : 196250
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 15 آوریل 2025 - 18:01
هیئت های 16 کشور در مهرواره هوای نو همفکری می کنند


به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، اولین نشست بین‌المللی مهرواره هوای نو با حضور پرچمداران هیئت‌های فعال در فضای بین‌الملل و مهمانانی از  16 ملیت و کشور مختلف در مرکز همایش‌های بین المللی صداو سیما در حال برگزاری است.

وحید ملتجی، دبیر مهرواره هوای نو، با اشاره به اهداف برگزاری این نشست بین‌المللی گفت: اولین و مهمترین هدف ما در مهرواره هوای نو، ارتقای نگاه مدیران و متولیان هیئت‌ها در راستای وسعت بخشیدن به جامعه مخاطبان و نگاه عمومی در این زمینه است.

او تصریح کرد: متولیان و مسئولان هئیت‌ها همه مردم را مخاطب خود بدانند و برنامه‌ریزی‌ها و فعالیت‌های خود را به گروه مخاطبان خاص خود محدود نکنند.

 

 

ملتجی هدف دیگر مهرواره را تغییر نگاه عموم مردم به هئیت عنوان کرد و اظهار داشت: هیئت فقط محل برگزاری مراسم سوگواری نیست بلکه یک نهاد اثرگذار است که می‌تواند مسائل جامعه را شناسایی و برای آنها راهکار دهد و مصادیق زیادی از این موضوع را در دوران شیوع ویروس کرونا در جامعه به عینه دیدیم که هئیت‌ها وارد میدان شده و خدمات قابل ملاحظه ای ارائه کردند.

دبیر مهرواره هوای نو همچنین درباره نحوه فعالیت این مهرواره خاطرنشان کرد: تلاش ما بر این بوده که مهرواره در قالب یک رقابت سالم شکل بگیرد. برای این منظور به هیئت‌ها اعلام کردیم که فعالیت‌ها و برنامه‌های خود را در رشته‌های مختلف در سامانه و سایت مهرواره ثبت کنند.

او ادامه داد: منظور از رشته، کلیه خدماتی است که یک هیئت می‌تواند به مخاطبان خود ارائه کند. هر سال تعدادی رشته اعلام می‌شود، هیئت‌ها فعالیت‌های خود را در هر رشته در سامانه (سایت هوای نو) بارگذاری می‌کنند. سپس این آثار توسط هیئت داوران و بر اساس شاخص‌هایی که از قبل در هر رشته تعیین شده ، بررسی می‌کنند.

ملتجی با اشاره به تعیین داوران در مهرواره توضیح داد: هر رشته پنج داور دارد به عنوان مثال هنر در هیئت یک رشته است که پنج داور با تخصص‌های مختلف و بر اساس شاخص ها، فعالیت‌ها را بررسی و ارزیابی می‌کنند.

او تصریح کرد: این کار رقابتی نیست ما صرفاً به دنبال شناسایی کسانی هستیم که کار بهتری انجام داده‌اند. این هیئت‌ها تحت عنوان پرچمدار معرفی و اعلام و در آیین اختتامیه تقدیر می‌شوند.

او با اشاره به اینکه 31 رشته در 5 بخش دسته‌بندی شده است، اظهار داشت: امیدواریم طی فرایند پنج ساله بتوانیم شاهد برگزاری این مهرواره در عرصه بین‌الملل باشیم.

دبیر مهرواره هوای نو تصریح کرد: تصور ما این است که در آینده تأثیرگذاری هیئت‌ها بیش از این خواهد بود. چرا که ساماندهی و الگوسازی فرهنگی جوامع بیش از آنکه در اختیار و تحت تاثیر بخش دولتی باشد به بخش مردمی منتقل می‌شود. بنابراین اگر بتوانیم هیئت‌های جامعه محور، را گسترش دهیم اثرگذاری بیشتری خواهیم داشت.

ملتجی هیئت جامعه محور را مدل هیئت‌هایی دانست که مسائل و رویدادهای اجتماعی برای آنها بیش از مسائل شخصی اهمیت دارد و گفت: این هیئت‌ها در رابطه با رویدادهای اجتماعی دغدغه و برنامه دارند و وارد میدان می‌شوند.

در این نشست نمایندگان هئیت‌های فعال از کشورهای اندونزی، تونس، الجزایر، هندوستان (ویژه بانوان) و هیئت‌های فعال عمومی از کشورهای تاجیکستان ، ترکیه، ساحل عاج، پاکستان، ضمن توضیح برنامه‌های هیئات خود، پیشنهادات و نظرات خود را در رابطه با مهرواره هوای نو عنوان کردند.

انتهای پیام/



منبع

برچسب ها :

ناموجود