همایش ملی فریلنسری با محور توسعه اقتصاد دیجیتال و مشاغل آینده برگزار میشود
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اولین همایش آزادکاری (فریلنسری) با رویکرد توسعه اقتصاد دیجیتال و مشاغل آینده به همت دانشگاه علم و فرهنگ و حمایت معاونت علمی ۸ خرداد برگزار میشود. طاها ذیقیمت مسئول کارگاه ترویج ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان با اشاره به ظهور فناوری نوین در دنیا گفت: سبک زندگی و مسائل مرتبط
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اولین همایش آزادکاری (فریلنسری) با رویکرد توسعه اقتصاد دیجیتال و مشاغل آینده به همت دانشگاه علم و فرهنگ و حمایت معاونت علمی ۸ خرداد برگزار میشود.
طاها ذیقیمت مسئول کارگاه ترویج ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان با اشاره به ظهور فناوری نوین در دنیا گفت: سبک زندگی و مسائل مرتبط با آن همچون اشتغال پس از ظهور فناوری دچار تغییر و تحول جدی شده است.
وی افزود: آزادکاری یکی از سبکهای جدید اشتغال است که افراد با توجه به توانمندیهایی که دارند به ایفای نقش میپردازند.
مسئول کارگاه ترویج ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان با اشاره به آیین نامه حمایت از فریلنسری ادامه داد: اولین آیین نامه حمایت از آزادکاری دو سال گذشته تصویب شد، ولی حمایت خاصی از آن صورت نگرفت. به منظور پیگیری چالشها و دغدغههای فعالین این حوزه تصمیم به برگزاری اولین همایش آزادکاری برگزار میشود.
سهیل دادخواه رئیس بنیاد توسعه کسب و کار دانشگاه علم و فرهنگ گفت: مشارکت مردم در اقتصاد با گسترش فرهنگ ازادکاری محقق میشود و هر ایرانی یک تولید کنده است.
وی با اشاره به ایجاد مدرسه فریلنسری در مجموعه جهاددانشگاهی گفت: این مدرسه با هدف ترویج و توسعه اکوسیستم فریلنسری تاسیس شده است. با گسترش فرهنگ فریلنسری دیگر لازم نیست جوانان جویای کار از مناطق کمتر برخوردار به شهرهای کلان مهاجرت کنند.
سرپرست بنیاد توسعه کسبوکار دانشگاه علم و فرهنگ درباره خدمات قابلارائه این مدرسه به پلتفرمها، فریلنسرها، مدرسان و کارفرمایان، گفت: خدمات به پلتفرمها در قالب هدایت کارفرمایان به سمت پلتفرمها، توسعه و ترویج فرهنگ فریلنسری، ترغیب کارفرمایان به واگذاری خدمات به فریلنسرها، ترغیب افراد به فریلنسرشدن، هدایت فریلنسرها به پلتفرمها است.
وی ادامه داد: همچنین خدمات به فریلنسرها نیز شامل تعیین صلاحیت حرفهای، کمک به دیده شده فریلنسرهای متخصص و توانمند و ارتقای مهارتهای نرمافزاری و سختافزاری فریلنسرها است.
به گفته او از خدمات قابلارائه به مدرسان نیز میتوان به محورهایی چون کمک به دیده شده افراد توانمند، ارتقا سطح مهارتهای نرم و سخت آنها، تعیین صلاحیت حرفهای مربیان، فضای کار اشتراکی، استودیو تولید محتوا، تأمین زیرساختهای کلاس حضوری و غیرحضوری اشاره کرد.
دادخواه همچنین به خدمات ارائه شده به کارفرمایان اشاره کرد و گفت: آشنایی با فریلنسرها و نحوه کارکردن با آنها، دسترسی به متخصصان در حوزههای مختلف، امکان تبادل نظر و گفتگو در حوزههای مختلف نیز خدماتی است که به کارفرمایان ارائه میشود.
سرپرست بنیاد توسعه کسبوکار خاطرنشان کرد: از دیگر ظرفیتهای این مجموعه ایجاد اولین شبکه اجتماعی فریلنسری ایران است که همه افراد فعال در زیستبوم فریلنسری کشور میتوانند در این بستر حضور فعال داشته باشند.