هدف‌گذاری ایران برای تبدیل‌شدن به هاب انرژی منطقه

معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزیر نفت با تاکید بر اهمیت سیاست همسایگی و تلاش برای تبدیل ایران به هاب انرژی منطقه گفت:ظرفیت‌های راهبردی پایانه‌های نفتی ایران فرصتی بی‌نظیر برای توسعه اقتصادی و راهبردی است. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، «سید علی‌محمد موسوی» در بازدید از پایانه نفتی شمال که با همراهی علیرضا جهانگیری، دستیار

کد خبر : 118390
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۲
هدف‌گذاری ایران برای تبدیل‌شدن به هاب انرژی منطقه


معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزیر نفت با تاکید بر اهمیت سیاست همسایگی و تلاش برای تبدیل ایران به هاب انرژی منطقه گفت:ظرفیت‌های راهبردی پایانه‌های نفتی ایران فرصتی بی‌نظیر برای توسعه اقتصادی و راهبردی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، «سید علی‌محمد موسوی» در بازدید از پایانه نفتی شمال که با همراهی علیرضا جهانگیری، دستیار وزیر امورخارجه در امور دریای خزر و عباس اسدروز، مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران برگزار شد با اشاره به سیاست‌های کلان وزارت نفت، گفت: عظمت کار در صنعت نفت بسیار بالاست و سیاست ما سیاست همسایگی است و تأکید وزیر نفت این است که ایران به هاب انرژی منطقه تبدیل شود.

 

وی با تأکید بر اینکه دولت فعلی قصد دارد تعامل‌های خود را با همسایگان گسترش دهد، افزود: پایانه نفتی شمال با ظرفیت‌های عظیم خود، فرصتی مهم برای توسعه صنعت نفت کشور است، این پایانه با زیرساخت‌هایی نظیر مخازن ذخیره‌سازی، سیستم‌های بارگیری مدرن و خطوط لوله جریانی، یکی از پیشرفته‌ترین پایانه‌های منطقه دریای خزر است و باید به‌طور مداوم به‌روز و نگهداری شود.

 

معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزیر نفت به اهمیت موضوع سوآپ نفتی اشاره کرد و گفت: احیای مجدد سوآپ نفتی، برای کشور اهمیت راهبردی و اقتصادی دارد، با استفاده از موقعیت ژئوپولیتیک خدادادی که در اختیار ایران است، می‌توانیم به شکوفایی اقتصادی و افزایش تعامل‌های بین‌المللی دست یابیم.

 

استمرار جریان صادرات نفت؛ مأموریت اصلی شرکت پایانه‌های نفتی ایران

 

عباس اسدروز، مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران، در این بازدید بر اهمیت مأموریت شرکت در تداوم صادرات نفت و میعانات گازی تأکید کرد و گفت: استمرار جریان صادرات نفت، مأموریت اصلی شرکت پایانه‌های نفتی ایران است که به‌صورت ایمن، پایدار و با کمترین هزینه انجام می‌شود، این شرکت به‌عنوان یک سازمان چابک، در پنج منطقه عملیاتی کشور شامل خارک، شمال، عسلویه، ماهشهر و جاسک فعالیت دارد.

 

وی با اشاره به اینکه پایانه نفتی خارک، به‌عنوان مرکز اصلی صادرات نفت کشور، از زیرساخت‌های راهبردی شامل خطوط لوله زیردریایی، مخازن ذخیره‌سازی و اسکله‌های صادراتی برخوردار است، افزود: این پایانه در دوران دفاع مقدس، باوجود حمله‌های مکرر، مأموریت حیاتی خود را به‌خوبی انجام داد و اکنون نیز نقش کلیدی در صنعت نفت ایفا می‌کند.

 

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران اظهار کرد: پایانه نفتی جاسک نیز به‌عنوان پایانه پشتیبان خارک، در حال تکمیل است و کارکنان شرکت پایانه‌های نفتی ایران در خط مقدم جنگ اقتصادی، آماده اجرای مأموریت‌های محوله در حوزه صادرات نفت و گاز هستند.

 

بارگیری روزانه ۲۰۰ هزار بشکه نفت در پایانه نفتی شمال

 

علی معلمی، رئیس پایانه نفتی شمال گفت: پایانه نفتی شمال، با برخورداری از اسکله و سامانه‌های پیشرفته بارگیری و اندازه‌گیری، نقش مهمی در ذخیره‌سازی و صادرات نفت خام دارد. این پایانه توانایی بارگیری روزانه ۲۰۰ هزار بشکه نفت را دارد و با تکیه بر نیروی انسانی توانمند داخلی، آماده انجام همه مأموریت‌ها برای پیشرفت کشور است.

 

در این بازدید، بر ضرورت توسعه پایانه‌های نفتی ایران و استفاده از ظرفیت‌های راهبردی کشور برای تحقق اهداف کلان اقتصادی تأکید شد.



منبع

برچسب ها :

ناموجود