هاآرتص: ارتش اسرائیل تبدیل به نماد وحشی گری شده است
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه عبری هاآرتص، در دو مقاله جداگانه، گسترش خشونت و وحشیگری ارتش صهیونیستی علیه مردم فلسطین را به سخنان نفرت انگیز و کینه جویانه کابینه فاشیستی این رژیم مرتبط دانسته و تاکید کرد که بنیامین نتانیاهو، اسرائیل را تبدیل به یک طرف منحوس در جهان کرده و خودش هم
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه عبری هاآرتص، در دو مقاله جداگانه، گسترش خشونت و وحشیگری ارتش صهیونیستی علیه مردم فلسطین را به سخنان نفرت انگیز و کینه جویانه کابینه فاشیستی این رژیم مرتبط دانسته و تاکید کرد که بنیامین نتانیاهو، اسرائیل را تبدیل به یک طرف منحوس در جهان کرده و خودش هم تحت تعقیب دادگاه بین المللی کیفری به دلیل جنایات جنگی قرار دارد.
ارتش اسرائیل توحش را شجاعت می داند
«یوئل الیزور» پروفسور و روانپزشک اسرائیلی به بررسی وضعیت روانی ارتش صهیونیستی پرداخته و گفت که من از کشتار جمعی غیرنظامیان در نوار غزه به شدت وحشت زده شدم و بسیار نگران تاثیر وحشیگری نظامیان ارتش اسرائیل بر سلامت روان آنها هستم. سلامت روان نیروهای اسرائیلی به دلیل گفتمان تحریک آمیز و کینه جویانه مقامات در خطر است.
این روانپزشک صهیونیست که درباره تجربیات نظامیان اسرائیلی در زمینه خشونت و وحشیگری تحقیق کرده است، طبق تحقیقی که مشخصاً روی یک فرمانده خشن ارتش صهیونیستی که نیروهای خود را به وحشیگری تشویق میکرد انجام داده، گفت: نیروهای ارتش اسرائیل در زمینه رفتارهای خشونت آمیز به 5 گروه تقسیم میشوند. گروه اول یک گروه بسیار خشن است که اعضای آن به رفتارهای خشونت آمیز خود اعتراف کردهاند و وحشیگری و خشونت را به عنوان نماد قدرت و شجاعت میدانند.
باید اشاره کنیم که روانپزشک مذکور صهیونیست این تحقیقات را با توجه به رفتار نیروهای اسرائیلی در جریان انتفاضه اول فلسطین انجام داده است.
بر اساس این مقاله، یکی از نظامیان صهیونیست که در گروه اول قرار دارد میگوید من با خونسردی چهار گلوله از پشت به یک عرب شلیک کردم. یک نظامی دیگر هم در همین گروه میگوید که یک جوان عرب را دیدم که گلوله به شکم او اصابت کرده بود و روی زمین افتاده بود و خونریزی میکرد و من و دوستانم با بیتفاوتی از کنار او رد شدیم.
گروه دوم هم یک گروه خشن از نظر ایدئولوژیکی است که اعضای آن شاید رفتارهای بسیار خشنی نداشته باشند، اما از وحشیگری حمایت میکنند و معتقد به برتری یهودیان هستند و از نظر آنها اعراب نباید از حقوق انسانی برخوردار باشند.
گروه سوم هم متشکل از افرادی است که تا حدی تحت تاثیر وحشیگریهای انجام شده علیه غیرنظامیان قرار گرفتند و دچار آسیب روحی و روانی شدند و افسردگی گرفتند.
گروه چهارم شامل اعضایی است که تمایل زیادی به نشان دادن خشونت نداشتند، اما رفتارشان به شدت تحت تاثیر الگوهای ارتش اسرائیل در خشونت و وحشیگری بود. اعضای گروه پنجم هم نظامیانی بودند که سعی میکردند از رفتارهای خشونت آمیز دوری کنند، اما در هر صورت مجبور به پیروی از دستورات فرماندهان خود بودند.
اعراب باید از روزی که متولد میشوند بمیرند!
این روانپزشک اسرائیلی در جریان تحقیق خود به نقل از یک نظامی صهیونیست گفت: من با یکی از فرماندهان جوان ارتش اسرائیل در حال گشت زنی بودیم و یک کودک 4 ساله عرب را دیدیم که در مقابل منزل خود بازی میکرد. ناگهان این فرمانده، این کودک را گرفت و دست و پای او را شکست و پایش را روی شکم کودک قرار داد.من با تعجب بسیار زیاد به او نگاه میکردم و از او پرسیدم داستان چیست و چرا این کار را میکنی؟ او گفت این بچههای عرب از روزی که به دنیا میآیند، باید کشته شوند و این کار به مرور قانونی خواهد شد.
نظامیان اسرائیلی به کشتار و وحشیگری افتخار میکنند
در ادامه این تحقیق به اظهارات «لی مردخای» مورخ اسرائیلی اشاره شده است. این مورخ صهیونیست که به شکل دائمی گزارشهای مربوط به جنایات ارتش اسرائیل را به روز رسانی میکند و از اطلاعات موسسات معتبری مانند سازمان ملل، گزارشهای رسانهای بینالمللی و عکس و فیلمهای شبکههای اجتماعی استفاده میکند، گفت: اسناد زیادی درباره تیراندازی نیروهای اسرائیلی به سمت غیرنظامیان فلسطینی که پرچم سفید را به اهتزاز درآورده بودند، بدرفتاری با اسرا، هتک حرمت جسدها، سوزاندن خانهها بدون مجوز قانونی و تخریب اموال و غارت آنها وجود دارد.
در ادامه این مقاله الیزور آمده است، در مراسم تشییع جنازه یکی از نظامیان اسرائیلی که در لبنان کشته شده بود، سخنران مراسم حرفهایی میزد که به شدت تعجب مرا برانگیخت. او گفت که این نظامی اسرائیلی یک مرد فلسطینی را زمانی که با فرزندانش در حال برداشت زیتون بود، به قتل رساند. همچنین دیگر نظامیانی که در آنجا حاضر بودند گفتند که او با آتش زدن خانهها در نوار غزه روحیه نیروهای اسرائیلی را بالا میبرد. در واقع آنها افتخار میکردند که این نظامی اسرائیلی چنین جنایاتی را انجام داده است و متعهد شدند که راه او را ادامه دهند و انتقامش را بگیرند.
الیزور در ادامه به وضعیت هولناک بازداشتگاه سدی تیمان که اسرای فلسطینی از نوار غزه را در خود جای داده است، اشاره و اعلام کرد که این بازداشتگاه، تصویر واضحی از وحشیگریهای ارتش اسرائیل در جریان جنگ کنونی است و طبق گزارش سازمانهای بینالمللی، خشونتهای بیرحمانه و خودسرانه و انواع رفتارهای توهین آمیز و شکنجه آور علیه اسرا در این بازداشتگاه اعمال شده است.
نویسنده این مقاله در ادامه به اظهارات «یعقوب عمیدور» یکی از فرماندهان گردان ذخیره ارتش صهیونیستی اشاره کرد که گفته بود: جنگ بسیار بیرحمانه است و سوال اصلی اینجاست که ما چگونه خشونت خود را علیه کسانی که واقعاً میخواهند به ما آزار برسانند تحمیل کنیم نه کسانی که به شکل اتفاقی در این مناطق هستند.
نویسنده این مقاله پژوهشی ادامه داد: سخنان کینه جویانه و نفرت انگیز مقامات اسرائیلی و کابینه آن که منجر به تضعیف سیستم قضایی شده، به انتقام جویی بیش از حد و کشتار جمعی غیرنظامیان در نوار غزه میانجامد و الگویی برای نظامیان اسرائیلی جهت ادامه وحشیگری و رفتارهای خشونت آمیز است. ما باید شفاف صحبت کنیم و ارتش اسرائیل باید حدود خشونت و وحشیگری را رعایت کند؛ زیرا ادامه این روند، به خود نظامیان اسرائیلی آسیب میزند و بر سلامت روان آنها تاثیر منفی بالایی دارد.
اسرائیل در غزه نسل کشی راه انداخته است
اما در مقاله دومی که روزنامه هاآرتص درباره وحشیگری ارتش صهیونیستی منتشر کرده، به صحبتهای «گدعون لیوی» نویسنده و تحلیلگر برجسته صهیونیست استناد میشود.
این نویسنده صهیونیست اعلام کرد که نتانیاهو به دلیل جنایات جنگی، تحت تعقیب دادگاه بینالمللی قرار دارد. وضعیتی که در غزه به وجود آمده، بسیار وحشتناک است و خط مرگ بزرگی در آنجا ترسیم شده و هر کسی که از غزه عبور کند، محکوم به مرگ میشود؛ حتی اگر کودک گرسنه و معلول باشد. اسرائیل علناً در شمال نوار غزه نسل کشی به راه انداخته است.
در ادامه این مقاله تاکید شده است که از 7 اکتبر 2023 اسرائیل همه نمادهای انسانیت را از دست داد و این یک نقطه عطف سرنوشت ساز است.
انتهای پیام/