نوسازی ماشین آلات فرسوده صنایع و معادن با تسهیل واردات

نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: در قانون بودجه امسال به میزان لازم با استفاده از معافیت حقوق گمرکی، واردات ماشین آلات معدنی به کشور تسهیل شده و مذاکراتی هم برای ارائه تسهیلات بانکی به واحد‌های تولیدی صورت گرفته است. حجت الاسلام والمسلمین سیدجواد حسینی کیا نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس

کد خبر : 141031
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۹
نوسازی ماشین آلات فرسوده صنایع و معادن با تسهیل واردات

نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: در قانون بودجه امسال به میزان لازم با استفاده از معافیت حقوق گمرکی، واردات ماشین آلات معدنی به کشور تسهیل شده و مذاکراتی هم برای ارائه تسهیلات بانکی به واحد‌های تولیدی صورت گرفته است.

حجت الاسلام والمسلمین سیدجواد حسینی کیا نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صداوسیما درباره اقدامات مجلس برای نوسازی ماشین آلات فرسوده معادن و صنایع وابسته آن گفت: نگاه قانونگذار، نوسازی ماشین آلات فرسوده با ارائه مجوز و معافیت مالیاتی برای ورود ماشین آلات به گمرکات کشور است.

وی افزود: با توجه به ظرفیت تولید داخل در ساخت ماشین آلات معدنی، کمیسیون صنایع و معادن مجلس جلساتی را با معدنکاران برگزار کرده تا تولیدکنندگان حوزه معادن با انعقاد قرارداد از محصولات داخلی برای نوسازی و بهسازی بهره ببرند که منجر به افزایش تولید شود.

حسین کیا درباره راهکار رفع موانع نوسازی ماشین آلات با توجه به کمبود نقدینگی در معادن و واحد‌های تولیدی فرآوری سنگ، گفت: در قانون بودجه امسال به میزان لازم با استفاده از معافیت حقوق گمرکی، واردات ماشین آلات معدنی به کشور تسهیل شده است و از سوی دیگر مذاکراتی برای ارائه تسهیلات بانکی به واحد‌های تولیدی صورت گرفته است.

نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره رفع موانع تولید در بخش صنعت نیز گفت: جلساتی را کمیسیون صنایع و معادن مجلس با وزیر صمت درباره تخصیص ارز برگزار کرده است مبنی بر ارائه بسته پیشنهادی برای واحد‌های صنعتی و تولیدی به دولت که به زودی تصویب خواهد شد.

وی افزود: یکی از بند‌های این بسته پیشنهادی دولت، تعویق چندماهه پرداخت تسهیلات بانکی همچنین رفع مشکلات بیمه‌ای و ارائه فرصت مناسب برای پرداخت قبوض انرژی واحد‌های تولیدی است.

حسین کیا درباره اقدامات کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای کاهش خام فروشی معادن و ایجاد ارزش افزوده با فرآوری سنگ‌های معدنی گفت: معافیت‌های مالیاتی ابتدای زنجیره تولید حذف شده و این معافیت‌ها به انتهای زنجیره اختصاص پیدا کرده و این اقدام مهم در کمیسیون صنایع و معادن مجلس محقق شده است، زیرا باعث ایجاد ارزش افزوده و توسعه صادرات برای کشور و موجب اشتغالزایی می‌شود.

نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در این باره که نگاه برنامه هفتم به توسعه صنایع و معادن چیست؟ افزود: نگاه برنامه هفتم به ویژه در حوزه معادن این است که معادن به عنوان پیشران اقتصادی جای نفت را بگیرد، زیرا معادن ثروت خدادادی است و هنوز نتوانستیم به میزانی که باید از آن بهره ببریم.



منبع

برچسب ها :

ناموجود