نرم افزار فکری امامین انقلاب، رمز روزآمدی حوزه علمیه است

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام والمسلمین سعید صلح میرزایی، نماینده تهران در مجلس خبرگان رهبری، در جمع مدیران و طلاب جامعه الزهرا (س)، به تحلیل سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از اعضای جامعةالزهرا (س) پرداخت. او اصل ارتباط با اندیشه ولیّ و همراه بودن با اندیشه مترقی ولی، را یکی از واجبات

کد خبر : 122586
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۶
نرم افزار فکری امامین انقلاب، رمز روزآمدی حوزه علمیه است


به گزارش خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام والمسلمین سعید صلح میرزایی، نماینده تهران در مجلس خبرگان رهبری، در جمع مدیران و طلاب جامعه الزهرا (س)، به تحلیل سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از اعضای جامعةالزهرا (س) پرداخت.

او اصل ارتباط با اندیشه ولیّ و همراه بودن با اندیشه مترقی ولی، را یکی از واجبات سیاسی طلاب و همه مؤمنان انقلابی دانست و گفت: طرحی که ولی معظم فقیه چه امام و چه رهبری برای هدایت جامعه به سمت آن اهداف بلند برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی دارند، جز با اطلاع یافتن ما از منویات ولیّ اتفاق نمی‌افتد. رهبر معظم انقلاب در 14 خرداد 1401 در حرم امام فرمودند که «جوانان ما اگر بخواهند در گام دوم انقلاب موفق شوند، باید با نرم‌افزار فکری امام آشنا باشند.»

صلح میرزایی ادامه داد: یکی از وظایف ما به روز کردن اندیشه‌های امام با اندیشه رهبر انقلاب است. شهید نصرالله می‌فرمود: «من بیانات رهبری را چند بار می‌خوانم و از اینها برای خودم مأموریت استخراج می‌کنم».

عضو مجلس خبرگان رهبری در خصوص رضایت رهبر معظم انقلاب از عملکرد جامعةالزهرا (س) گفت: به نظرم این حرف را باید باعث افتخار دانست که نایب امام زمان(عج) از این کار تشکر کردند.

این استاد دانشگاه درباره نگاه رهبر معظم انقلاب به گذشته جامعه زنان گفت: این سخنان ایشان به این معناست که سطح معرفتی و علمی زنان در گذشته و پیش از انقلاب بسیار نازل بوده و اگرچه زنان با فضاهای دینی آشنا بودند، عمق این فضا را خیلی درک نمی‌کردند و سطحی با دین ارتباط برقرار می‌کردند. این کاری که در جامعه رخ داده و همین اندازه که شما زن‌ها را به سطوح عالی معرفت دینی و عقلی می‌رسانید چیز مهمی است و به این آیه شریفه اشاره می‌کنند که: «الیه یصعد الکلم الطیب»؛ این افکار عقاید و اخلاقیات چیزهایی است که انسان را بالا می‌برد و زنان ما را به عبودیت خداوند نزدیک می‌کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه با تأکید بر مفهوم «عبودیت» ابراز داشت: رهبر انقلاب در سخنانشان یک رهنمون عمیقی می‌کنند که به اینگونه برنامه‌های درسی و تحصیلی این مجموعه باید پیش برود تا خروجی‌اش به افزایش سطح عبودیت منجر شود و سطح زندگی موحدانه‌شان را افزایش دهد. می‌توان این را به عنوان یک شاخص قرار داد. اگر در جمعی مدرک‌گرایی و گرفتن امتیازهای پژوهشی مهم شده و عبودیت رنگ باخته، باید تجدید نظر کنیم.

او تصریح کرد: وقتی رهبر معظم انقلاب آسیب‌شناسی می‌کنند که چرا جامعه آن زمان درگیر این مشکلات بود، می‌فرمایند: به این خاطر است که در زمان گذشته یک نهاد تربیت‌کننده فرهنگ دینی در بین زنان نبوده است. این ارزش نفسی جامعةالزهرا (س) است.

صلح میرزایی در خصوص نظر رهبر انقلاب در تأثیرگذاری و نقش پر اهمیت جامعةالزهرا در تحول جامعه گفت: جامعةالزهرا می‌تواند تحول جامعه و خانواده را به دنبال داشته باشد و ما را به سمت تمدن نوین اسلامی رهنمون سازد. رهبری فرمودند جامعه برای رفتن به سمت تمدن اسلامی احتیاج دارد به اینکه معارف اصیل و بنیادی و ریشه‌ای دین در سطح عموم مردم گسترش پیدا کند. نیمی از جامعه ما، زنان هستند و این زن‌ها می‌توانند نقش بسیار مؤثری در ایجاد تمدن نوین اسلامی داشته باشند.

او خاطرنشان کرد: شاید به این نقش زنان به خصوص زنان طلبه کم توجهی شده باشد. باید این ارزش و اهمیت را به اذعان نشان داد. مضاف بر اینکه اگر همه خواهران طلبه متمرکز روی دختران این سرزمین و زنان این سرزمین شوند، نه تنها آن نیمه جامعه که زنان هستند اصلاح می‌شود، بلکه حتی در نیمه مردان که همسران یا فرزندان اینها هستند هم می‌توانند مؤثر باشند.

عضو مجلس خبرگان با مهم شمردن برگزاری جلسات خانگی از نظر رهبر معظم انقلاب و حضور خانم‌های تحصیل‌کرده حوزوی به عنوان سخنران در این جلسات گفت: علامه عسکری تعریف می‌کرد که دیداری از هندوستان داشتم متوجه شدم مردم هندوستان دینشان را حفظ کرده‌اند، در صورتی که صد سال تبلیغ اسلام در آنجا ممنوع بود. طبق بررسی‌هایی که داشتم علت حفظ دین در آنجا مجالس خانگی زنان بوده که حکومت به آنها کاری نداشته و از این طریق توانستند اسلام را حفظ کنند.

نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری درباره اهمیت تحول و به روز بودن علوم حوزوی با رخدادها و جریان‌های جهان گفت: اگر حوزه با جامعه همراه نباشد، منزوی می‌شود و دیگر جامعه برای پاسخ گرفتن سؤالاتش نزد حوزه نمی‌آید و به سمت اینترنت و جوامع غربی می‌رود. البته رهبر انقلاب این تذکر را دادند که نشان از احساس خطر است؛ ایشان فرمودند: تحول لازمه حرکت است ولی آن کسانی که می‌خواهند تحول ایجاد کنند، باید اهلیّت این کار را هم داشته باشند و هر کسی نمی‌تواند این کار را انجام بدهد و ادعای تحول هم به معنای ایجاد تحول نیست.

انتهای پیام/



منبع

برچسب ها :

ناموجود