نجات بیش از هزار نفر توسط امدادگران هلال احمر در حادثه بندر
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلالاحمر، امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: سال گذشته، سالی سخت و پرکار بود. بهمحض پایان یافتن عملیات نوروزی 1403 و خدمات ماه مبارک رمضان، با حادثه سقوط بالگرد رئیسجمهور مواجه شدیم. وی افزود: این عملیات بسیار پیچیده و دشوار بود. با

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلالاحمر، امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: سال گذشته، سالی سخت و پرکار بود. بهمحض پایان یافتن عملیات نوروزی 1403 و خدمات ماه مبارک رمضان، با حادثه سقوط بالگرد رئیسجمهور مواجه شدیم.
وی افزود: این عملیات بسیار پیچیده و دشوار بود. با لطف خدا، پس از چند ساعت جستوجو، توانستیم به محل حادثه دست پیدا کنیم.
کولیوند بیان کرد: عملیات پزشکی در سال 1403 نسبت به سال گذشته 30 درصد کاهش داشت که نشاندهنده اثربخشی آموزشهای پیش از اعزام است.
رئیس جمعیت هلالاحمر گفت: بیش از 8 هزار نفر از اعضای این جمعیت در خاک عراق به زائران اربعین خدمترسانی کردند.
وی با اشاره به عملیات هلالاحمر در حادثه بندر شهید رجایی ادامه داد: نخستین اقدام ما، دور کردن سایر کانتینرها از محل آتشسوزی بود تا از بروز فجایعی مشابه حوادث کالیفرنیا جلوگیری شود؛ اقدامی که موجب پیشگیری از خسارات مالی بیشتر شد.
کولیوند تصریح کرد: امدادگران هلالاحمر به همراه دیگر عوامل حاضر در صحنه، بیش از هزار نفر را از مرگ حتمی نجات دادند و از بروز خسارات بیشتر جلوگیری کردند.
رئیس جمعیت هلالاحمر با اشاره به برخی اشکالات در حوزه ایمنی و پدافند غیرعامل بندر شهید رجایی گفت: این حادثه عمدی نبود، اما متأسفانه ضعفهایی در سیستم ایمنی وجود داشت که باید پیش از وقوع حادثه، تدابیر لازم برای آنها اندیشیده میشد. اگر اقدامات پیشگیرانه بهدرستی انجام میگرفت، شاهد این میزان خسارت نبودیم. با این حال، تدابیر اتخاذشده در لحظات بحرانی، منجر به مهار آتشسوزی شد.
وی ادامه داد: پنج فروند بالگرد جمعیت هلالاحمر در عملیات اطفای حریق مشارکت داشتند. شخصاً طی تماس تلفنی با سردار حاجیزاده، درخواست اعزام هواپیمای ویژه اطفای حریق را مطرح کردم که همان شب اقدام شد و هواپیما اعزام گردید. انصافاً نیروهای سپاه نیز با تمام توان در صحنه حضور داشتند و بالگردهای آنها در عملیات کمکرسانی مشارکت کردند.
کولیوند با اشاره به عملیات امداد و نجات گفت: در ساعات اولیه، بیش از هزار مجروح به مراکز درمانی منتقل شدند که بسیاری از آنها از مرگ حتمی نجات یافتند. این مجروحان در بیمارستان فراجا، بیمارستان ارتش، بیمارستان سپاه، مراکز درمانی وابسته به دانشگاههای علوم پزشکی و حتی برخی بیمارستانهای خصوصی بستری شدند. اقدامات درمانی و عملیات نجات در سطح بسیار مطلوبی انجام شده و همچنان ادامه دارد.
در حال تکمیل…