نانو و میکرو، کلید دروازه‌های فناوری آینده/ رقابت نانویی‌ها در پانزدهمین نمایشگاه نانو + فیلم

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پانزدهمین نمایشگاه بین المللی فناوری نانو و میکرو از ۱۳ آبان ماه آغاز و تا ۱۶ آبان ادامه دارد. نمایشگاه فناوری نانو نخستین بار در سال ۱۳۸۷ به همت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، با اهدافی نظیر شناخت پتانسیل‌های تحقیقاتی و صنعتی و ارتقای دانش عمومی در حوزه فناوری

کد خبر : 104515
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۰:۴۰


به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پانزدهمین نمایشگاه بین المللی فناوری نانو و میکرو از ۱۳ آبان ماه آغاز و تا ۱۶ آبان ادامه دارد. نمایشگاه فناوری نانو نخستین بار در سال ۱۳۸۷ به همت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، با اهدافی نظیر شناخت پتانسیل‌های تحقیقاتی و صنعتی و ارتقای دانش عمومی در حوزه فناوری نانو برگزار شد. این رویداد هر ساله با هدف اعتلای این شاخه از فناوری در محل نمایشگاه‌های بین المللی تهران با حضور فناوران داخلی و خارجی برگزار می‌شود.

 

نانو و میکرو، کلید دروازه‌های فناوری آینده/ رقابت نانویی‌ها در پانزدهمین نمایشگاه نانو + فیلم

 

تشویق استارت‌آپ‌ها به تولید محصولات نوآورانه و پیشرفته که بتوانند به کمک فناوری نانو، تحول‌آفرین باشند از اهداف اصلی این رویداد است.  فناوری نانو ظرفیت بالایی برای حل چالش‌های عمده جامعه مانند بهبود بهداشت، تأمین آب و انرژی، کاهش آلودگی و ارتقای کیفیت زندگی دارد. در این راستا، شرکت‌هایی که محصولات یا راهکار‌هایی ارائه داده و به‌طور مستقیم به بهبود شرایط زندگی، کاهش نابرابری‌ها و بهبود محیط زیست منجر می‌شوند، مورد توجه ویژه قرار می‌گیرند.

تامین مالی و جذب سرمایه از منابع مختلف که می‌تواند به رشد اقتصادی شرکت‌ها کمک کرده و فرصت‌های جدیدی را نیز ایجاد کند از دیگر اهداف رویداد است. این امر به شرکت‌ها کمک می‌کند تا با به‌کارگیری سرمایه‌های جذب‌شده، محصولات و فناوری‌های خود را در بازار‌های داخلی و بین‌المللی گسترش دهند و به تقویت جایگاه کشور از منظر اقتصاد دانش‌بنیان به کمک فناوری نانو بپردازند.

در پانزدهمین نمایشگاه فناوری نانو و میکرو، برنامه‌های مختلفی برگزارشد که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توانیم به برگزاری نشست تخصصی و شبکه‌سازی میان متخصصان، فناوران و صاحبان صنایع، بیان فرصت‌ها و چالش‌های همکاری توسط فناوران و صاحبان صنایع، بازدید از دستاورد‌های فناورانه متخصصان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری ایران و همچنین بازدید از غرفه‌های منتخب نمایشگاه فناوری نانو و میکرو اشاره کرد.

 

نانو و میکرو، کلید دروازه‌های فناوری آینده/ رقابت نانویی‌ها در پانزدهمین نمایشگاه نانو + فیلم

 

در این نمایشگاه، ۱۷۰ شرکت دانش بنیان در بخش نانو محصولات و دستاورد‌های خود را در این نمایشگاه به نمایش گذاشتند که ۹۸ طرح نوآورانه به سرمایه‌گذاران ارائه می‌شود.۶۰ شرکت و نهاد در بخش میکرو حضور دارند و بیش از ۲۰ طرح فناورانه برای سرمایه‌گذاران ارائه می‌شود. در بخش نشست‌های تخصصی نیز ۳۲ نشست در زمینه روند‌های آینده فناوری و نوآوری برگزار خواهد شد.

 

نانو و میکرو، کلید دروازه‌های فناوری آینده/ رقابت نانویی‌ها در پانزدهمین نمایشگاه نانو + فیلم

 

ازاین رو با چند شرکت دانش بنیان دررابطه با محصولاتی که برای پانزدهمین نمایشگاه بین المللی به نمایش درآوردند، به گفتگو پرداختیم.

ندا کوهزادی مدیرعامل شرکت دانش بنیان کار شیمی فلات قاره گفت: ما محصولات بسیاری تولید کردیم، اما یکی از محصولات یا کاتالیست‌هایی که می‌توانم، معرفی کنم نانو کاتالیستی است که گوگرد زدایی مواد سوختی را انجام می‌دهد.

وی در ادامه افزود: گوگرد یک عنصر بسیار مضر در طبیعت است که آسیب‌های  جدی به محیط  می‌زند و باعث  بیماری‌های بسیاری از جمله  بیماری‌های روانی جسمی می‌شود و حتی باعث باران‌های اسیدی نیز می‌شود. از طرفی باعث بسیاری از بیماری‌های سرطانی شده و جدا بر آن در  صنعت خودرو باعث خورندگی فلزات خودرو‌ها می‌شود همانطوری که می‌دانید بنزین گازوئیل مواد سوختی در فلزات خودرو‌ها در حال چرخه به همین دلیل شرکت ما نانوکاتالیست‌هایی رو تهیه کرده اند و این نانو کاتالیست‌ها ۹۹ درصد گوگرد مضر مواد سوختی مواد نفتی را تسویه می‌کنند.

کوهزادی در رابطه با بومی سازی این محصولات گفت: تمامی محصولات ما بومی‌سازی شده است و به مرحله تجاری سازی نیز رسیده است.

محمد فرح بخش شرکت دانش بنیان ساخت تجهیزات پزشکی گفت: ما یک سری محصولات داخل نمایشگاه آوردیم که بنده به اختصار توضیح میدهم، ما کنسول تخت بالاسربیمارآورده ایم که این محصول ما به نام سیستم احضار پرستار هم معرفی می‌شود.

وی افزود: سیستم ما از نمونه اولیه که شروع کردیم که محصول بسیار ساده‌ای است که  سیستم صامت است و صدایی منتقل نمی‌شود و در حد یک دکمه است که پرستار در قسمت پرستاری به واسطه دستگاه سانترالی که وجود دارد، مطلع می‌شوند که بیماری در تخت مشخص شده که این دستگاه روش نصب شده است احتیاج به کمک دارد.

مدیرعامل شرکت‌های دانش بنیان افزود: ما برای ساخت این دستگاه‌ها طراحی الکترونیکیش را به صورت کامل خودمان انجام دادیم طراحی ساخت برد را نیز انجام دادیم.   طراحی ساخت خودمان است و مونتاژ داخل ایران است کاملاً بومی سازی شده و ثبت هم شده است.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: به مرور زمان بیمارستان‌های دیگر اومدند و نیاز‌های خود را به ما اعلام کردند که نیاز‌های بیشتری داشتند از جمله اینکه بتوانند  صوت انتقال پیدا کند پرستار بتواند با بیمار صحبت کند که قسمت صوتی سیستم هم اضافه شود بعد بیمارستان‌های دیگری آمدن نیاز‌های جدیدی داشتند که ال سی دی می‌خواستند برای نمایش دادن یک سری اطلاعاتی ودیتا‌ها می‌خواستند.

فرح بخش گفت: یک مشکلی که اکثر بیمارستان‌ها دارند و افراد ممکنه درگیرشوند این است که  بیمارمی گوید که پرستار برای رسیدگی  نیامده است و پرستار می‌گوید که من کار خود را انجام دادم. با این محصول این مشکل را حل کردیم به این صورت که پرستارهر کاری را که انجام داده است را با استفاده از کارت ثبت می‌کند و آنجا یک لاگ می‌ذارد که اطلاعات بیمار به صورت کامل است، هر موردی که که پرستار احتیاج دارد مشخص می‌شود.

پانزدهمین نمایشگاه بین المللی فناوری نانوو میکرو فرصتی را برای مخاطبان فراهم می‌کند تا نوآوری‌های خود را به نمایش بگذارند و به کمک فناوری نانو گام‌های مؤثری برای توسعه محصولات جدید بردارند؛ علاقمندان به حوزه نانو و میکرو می‌توانند تا چهارشنبه ۱۶ آبان‌ماه از این نمایشگاه بازدید کنند.

 

 



منبع

برچسب ها :

ناموجود