مقاومت برای حمله به اسرائیل اتاق عملیات مشترک دارد

چند هفته گذشته شیخ اکرم الکعبی دبیرکل مقاومت اسلامی نُجَباء در ملاقات با رهبران حماس و جهاد اسلامی، از آمادگی کامل برای همکاری با مقاومت فلسطین در حوزه‌های نظامی و امنیتی خبر داد و تصریح کرد که مقاومت عراق به عمق سرزمین‌های اشغالی دسترسی دارد. در این خصوص گروه سیاست خارجی ایرنا با علاء حسن

کد خبر : 52044
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۰
مقاومت برای حمله به اسرائیل اتاق عملیات مشترک دارد



چند هفته گذشته شیخ اکرم الکعبی دبیرکل مقاومت اسلامی نُجَباء در ملاقات با رهبران حماس و جهاد اسلامی، از آمادگی کامل برای همکاری با مقاومت فلسطین در حوزه‌های نظامی و امنیتی خبر داد و تصریح کرد که مقاومت عراق به عمق سرزمین‌های اشغالی دسترسی دارد. در این خصوص گروه سیاست خارجی ایرنا با علاء حسن مدیر ارتباطات نجباء در لبنان گفت‌وگو کرده تا جزئیات بیشتر در این خصوص را مطلع شود.

متن کامل مصاحبه به شرح زیر است:

آقای علاء حسن ممنون از وقتی که در اختیار ما قرار دادید. حمایت نظامی گروه های مقاومت عراق، لبنان و یمن چقدر توانسته به نیروهای مبارز فلسطینی برای مقابله با تجاوزگری صهیونیست‌ها در داخل سرزمین‌های اشغالی کمک کند؟

زمانی که حول محور مقاومت نظامی عراق، یمن و لبنان صحبت می کنیم باید توجه کرد که این حمایت چند مسئله را در معادلات کنونی به وجود آورد. اولا مسئله جبهه یا محور مقاومت را به صورت عملی نشان داد و آمادگی آن را برای هر جنگ همه جانبه‌ای به رخ دشمن کشید. دوم اینکه صرف نظر از وظیفه انسانی و ایمانی که موجب شد این کمک ها و این حمایت نظامی صورت بگیرد صهیونیست‌ها واقعا تحت فشار قرار گرفتند یعنی ما باید به این مسئله اذعان داشته باشیم که اسرائیل میتوانست با تمام حمایت‌های مادی و معنوی که از کشورهای غربی و به خصوص به ایالات متحده دریافت می کند غزه را به راحتی مورد حمله قرار دهد در صورتی که امروز فشاری که از طرف مقاومت لبنان به آن‌ها وارد می شود باعث شده منطقه شمال فلسطین کاملا تحت فشار اقتصادی، اجتماعی و نظامی قرار بگیرد.

و اما موضوع دوم اینکه در محور یمنی همچنین مسئله دریای سرخ، خلیج ایلات و فشارهایی که بر اقتصاد و ابهت رژیم صهیونیستی در منطقه وارد شده است، موجب شده رژیم واقعا تحت فشار قرار بگیرد. مقاومت عراق نیز در مراحل اول پایگاه‌های آمریکایی را مورد حدف قرار می داد سپس وارد مرحله فاز دوم شد و به صورت مستقیم رژیم صهیونیستی را مورد حمله قرار داد و می دهد که این حملات به صورت مشترک با نیروهای نظامی یمنی صورت میگیرد. این فشار که ما داریم وارد می کنیم موجب می شود که رژیم صهیونیستی محاسبات خودش را در توسعه این نبرد مورد بازنگری قرار بدهد. این فشار های همه جانبه از سوی محور مقاومت که البته با رهبری جمهوری اسلامی صورت می گیرد، کمک بسزایی در تداوم مقاومت فلسطینی و توانمندی آنها در بالا بردن سطح مطالبات خود در مذاکرات دارد.

آیا مشارکت گروه های مقاومت عراقی در حمایت نظامی از ملت فلسطین برای اولین بار، بعد از عملیات طوفان الاقصی صورت گرفت؟

گروه های مقاومت عراقی در سابق فعالیت هایی رو با عنوان رزمایش به سمت رژیم صهیونیستی انجام داده بود ولی خب اولویت و ماموریت اصلی مقاومت عراقی در مرحله اول مقابله با اشغال خود امریکایی‌ها بود و طرح‌ها و توامندی‌های خود را به سمت مقاومت و مقابله با نیروهای اشغالگر آمریکایی می‌برد. در طوفان الاقصی همانطور که قبلا هم اشاره کردیم به دلیل اثبات محور مقاومت به صورت میدانی مقاومت عراقی توامندی‌های خود را به سمت رژیم صهیونیستی سوق داد و این مسئله موجب شد که نیروهای مقاومت عراقی مستقیما سرزمین های اشغالی را مورد هدف قرار بدهند.

آیا گروه مقاومت نجباء در این عملیات نظامی از عراق به تنهایی اقدام می کند یا این کار با همکاری و هماهنگی دیگر گروه های مقاومت عراق صورت می گیرد؟
یکی از نیروهای فعال و استوار در مقاومت عراقی جنبش النجباء است. ولی آیا جنبش نجباء به تنهایی این کارها را انجام می‌دهد؟ آیا عملیات‌ها فقط از سوی النجباء صورت می‌گیرد؟ واقعیت این است که مقاومت عراقی دو سیستم یا چارچوب برای خودش تعریف کرده است یکی همان هماهنگی مقاومت عراقی است که این شامل گروه های مقاومت عراقی مختلف است که در آنجا تصمیم‌های راهبردی گرفته می شود و بر اساس آن تصمیم‌های نیروها و گروه‌های مختلف فعالیت خود را انجام می دهند. دو، در مسئله اعلام حربی و رسانه جنگی توافق بر این شد که فقط به نام مقاومت اسلامی عراق عملیات‌ها اعلام شود و ما در این ده ماه شاهد بودیم که عملیات‌ها به صورت رسمی فقط با نام مقاومت اسلامی عراق اعلام می شد.

این مسئله چند هدف داشت یکی این که وحدت مقاومت عراق را نشان می داد دوم اینکه فشاری که ممکن بود مستقیما روی یکی از گروه ها وارد بشود را کمتر کرد و این کمک کرد که گروه‌های مختلف حتی بدون این که نامشان ذکر شود بتوانند به فعالیت های خودشان ادامه بدهند و مستقیما باری روی دولت عراق تحمیل نشود. ما در روزهای اخیر شاهد انتشار ویدیوی بودیم که آقای شیخ اکرم کعبی مستقیما خودشان در یکی از این عملیات‌ها مشارکت کرده بودند و حضور داشتند و در آماده سازی پهپاد مشارکت داشتند و این پیام مستقیمی بود برای هم آمریکایی ها هم برای رژیم صهیونستی که سطح مشارکت یعنی سطح پایداری و سطح استوار ماندن روی این شعارها نه فقط از طریق بیانیه ها اثبات شده بلکه این حضور نشان داد که ما تا آخر خط هستیم و تداوم کار برای کمک به اهالی غزه و مقاومت غزه همچنان مستمر خواهد ماند و هیچ تغییری و هیچ تحول سیاسی این اجازه رو نخواهد داد که مقاومت دست از عملیات خود بردارد بجز همان درخواست نیروهای مختلف مقاومت یعنی آتش بس در غزه.

آیا در این اقدامات نظامی هماهنگی و برنامه ریزی مشترک با نیروهای مقاومت یمنی صورت میگیرد یا نیروهای عراقی به صورت مستقل عمل می کنند؟
طبیعتا شما می دانید که این نبرد نبردی همه جانبه است و این نبرد همه جانبه بدون هماهنگی گروه های مختلف امکان پذیر نیست. یعنی ما نمی توانیم تصور کنیم که عملیات هایی از سوی گروه های مختلف به سمت رژیم صهیونیستی انجام می شود و هماهنگی‌های قبلی بین این گروه ها وجود نداشته باشد طبیعتا گروه‌های مختلف یک اتاق عملیات دارند و همه هماهنگی‌ها در سطح بالایی بین این گروه‌ها صورت می گیرد؛ چه در داخل کشورها و چه بین گروه‌ها صورت میگیرد چه در داخل کشورها و چه بین کشورها یعنی چه مثلا داخل لبنان داخل ایران داخل یمن غیره و چه بین این گروه های مختلف در جبهه مقاومت و این یک امر مسلم است که بتوانند عملیاتی رو انجام بدهند که هماهنگ شده باشد و اقداماتی صورت نگیرد که این اقدامات شاید نتیجه معکوس داشته باشد و برای جلو گیری از این نتیجه معکوس حتما هماهنگی هایی بین گروه زمینه صورت می گیرد و بیانیه هایی حتی صادر شد که نشان داد بعضی از عملیات ها به صورت مشترک بین گروه های مقاومت عراقی و بین نیروهای مسلح یمنی صورت گرفته و این برای دشمن روشن است که توانسته است از دو منطقه جغرافیایی و به صورت هماهنگ شده و به صورت یکسان عملیات مشترکی صورت بگیرد و یک هدف را در رژیم صهیونیستی مورد هدف قرار بدهد.

دبیرکل جنبش نجباء عراق حملات اخیر رژیم صهیونیستی به یمن را آغاز مرحله جدیدی از شکست این رژیم دانسته و تاکید کرده که عملیات‌ها در یمن، لبنان و عراق توسعه پیدا خواهند کرد. این جملات به چه معناست؟

بعد از حملات نظامی رژیم صهیونستی به بندر الحدیده یمن که آن را پاسخ به عملیات یک پهپاد انتحاری اعلام کردند، رژیم صهیونیستی در بمباران و هدف قرار دادن عملا در دو جبهه فعال بود یکی در جبهه جنوب لبنان و دیگری در جبهه غزه. جبهه های دیگر با وجود اینکه به رژیم صهیونیستی حمله می کردند ولی رژیم مستقیما با این جبهه ها در تعامل نبود. بعد از اینکه رژیم صهیونیستی خواستار توسعه این جبهه ها بود، بیانیه شیخ اکرم الکعبی این را نشان داد که جبهه های مقاومت آمادگی بالا بردن سطح تنش را دارند.

این بالا رفتن سطح تنش یعنی بازدارندگی رژیم صهیونیستی و بازگشت او به سمت معادلات نظامی ترسیم شده در این ده ماه گذشته که این معادلات ترسیم شده از روی میدان نبرد ترسیم شد و به صورت اجبار رژیم صهیونیستی به آن اذعان داشت. رژیم صهیونیستی خواستار بالا بردن سطح تنش برای استفاده از آن در مذاکرات کنونی غیرمستقیم با گروه‌های مقاومت فلسطینی است. متقابلا محور مقاومت هم در راستای حمایت از گروه‌های فلسطینی هم در سطح نظامی و هم در سطح مذاکرات اجازه نخواهد داد که رژیم صهیونیستی با بالا بردن سطح تنش آن را به نفع خود سوق دهد و هم اینکه از این سطح تنش میخواهد به نفع فلسطینی‌ها استفاده کند و در نتیجه ما در این روزها شاهد بالا رفتن سطح تنش هستیم؛ مخصوصا حالا بعد از قضیه مجدل شمس جولان اشغالی.

الان در مرحله ای هستیم که محور مقاومت این اجازه را نخواهد داد که اسرائیل بتواند از باتلاق نوار غزه بیرون بیاید و دستاوردهایی را در دیگر جبهه ها به نفع خود ثبت کند.

ممنون از وقتی که در اختیار ما قرار دادید.



منبع

برچسب ها :

ناموجود