مشارکت اعضای هیات علمی در انتخاب روسای دانشکدگان خواجه نصیر

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزای تسنیم، تقی‌راد سرپرست دانشگاه خواجه نصیر در جلسه دیدار با اعضای هیات علمی این دانشگاه گفت: مهم‌ترین عامل در پیشبرد اهداف دانشگاه، استفاده از توانمندی همه اعضای هیات‌ علمی، کارکنان و دانشجویان است. از جمله اقداماتی که در این دو هفته اخیر در این راستا انجام گرفت، مشارکت اعضای هیات‌علمی در نظر

کد خبر : 115002
تاریخ انتشار : شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۳
مشارکت اعضای هیات علمی در انتخاب روسای دانشکدگان خواجه نصیر


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزای تسنیم، تقی‌راد سرپرست دانشگاه خواجه نصیر در جلسه دیدار با اعضای هیات علمی این دانشگاه گفت: مهم‌ترین عامل در پیشبرد اهداف دانشگاه، استفاده از توانمندی همه اعضای هیات‌ علمی، کارکنان و دانشجویان است. از جمله اقداماتی که در این دو هفته اخیر در این راستا انجام گرفت، مشارکت اعضای هیات‌علمی در نظر سنجی‌ها و انتخاب روسای دانشکده‌ها بود و مطمئن هستیم که اتکا به خرد جمعی موثر است.

وی در ادامه تصریح کرد: کارها و اقداماتی که تا به امروز پیش رفته و انجام شده باید ادامه پیدا کند. من خودم را موظف به اجرای قانون می دانم نه قانونگذاری. نگاه فراقانونی از سیستم نداشته باشیم. اگر جایی هم وفق نظر و خواسته ما نیست، آن را از طریق فرایند قانونی حل و فصل کنیم.

سرپرست دانشگاه خواجه نصیر تاکید کرد: بیشترین تمرکزی که طی این پنج هفته انجام شده بر پیشبرد طرح جامع دانشگاه بوده است. اقدامات خوبی در سازمان برنامه و بودجه انجام شده است و اتفاقات خوبی افتاده که انشاالله نتیجه بخش خواهد بود.

تقی راد افزود: در زمینه بودجه دو موضوع برگشت بودجه عمرانی به دانشگاه بعد از 21 سال و تعدیل و تسریع در بودجه جاری محور اصلی مذاکرات بود.

به گفته وی، تلاش خواهیم کرد از تمام پتانسیل دانشگاه استفاده کنیم. در طرح توسعه دانشگاه به شدت نیاز به توسعه خوابگاه‌ها داریم و توسعه خوابگاه‌ها نیازمند این است که از تمام ظرفیت‌ها استفاده کنیم. معتقدم مدیریت باید فضایی را برای اعضای هیات‌علمی ایجاد کند که آنها در آن فضا بتوانند براحتی کار خود را بر اساس مسئولیت‌هایی که برای آن‌ها  تعریف شده، انجام دهند. در واقع تسهیل فعالیت‌های آن‌ها باید مدنظر ما باشد.

سرپرست دانشگاه خواجه نصیر در پایان اظهار کرد: معتقدم اساتید پیشکسوت و افرادی که برای دانشگاه زحمت کشیده‌اند، نقش مهمی در دانشگاه دارند و می‌توانند تعامل مناسبی در گفتمان‌ها ایجاد کنند و باید از ظرفیت آن‌ها استفاده کرد. اما واقعیت این است که آینده دانشگاه دست نسل جوانی است که چند سال است به دانشگاه پیوسته‌اند و باید از ظرفیت آن‌ها به نحو احسن استفاده کنیم.

انتهای پیام/



منبع

برچسب ها :

ناموجود