مسیری در دولت آیت الله رئیسی شروع شد که می‌توانست فضای کشور را متحول کند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا رهایی در مراسمی که به مناسبت شهادت رئیس جمهور مردمی و همراهانشان با حضور معاونان، روسای دانشکده‌ها و اساتید دانشگاه برگزار شد، تاکید کرد: امروز به یک بیانی ولادت امام رضا (ع) است که باید این ولادت را تبریک می‌گفتیم، اما متاسفانه خبر ناگوار شهادت ریاست جمهوری، وزیر

کد خبر : 17671
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۲
مسیری در دولت آیت الله رئیسی شروع شد که می‌توانست فضای کشور را متحول کند


مسیری در دولت آیت الله رئیسی شروع شد که می‌توانست فضای کشور را متحول کند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا رهایی در مراسمی که به مناسبت شهادت رئیس جمهور مردمی و همراهانشان با حضور معاونان، روسای دانشکده‌ها و اساتید دانشگاه برگزار شد، تاکید کرد: امروز به یک بیانی ولادت امام رضا (ع) است که باید این ولادت را تبریک می‌گفتیم، اما متاسفانه خبر ناگوار شهادت ریاست جمهوری، وزیر امور خارجه، امام جمعه تبریز و همراهان پخش شد و همه داغدار شدند و درفضای غم و اندوه فرو رفتند که چرا این اتفاق تقدیر خداوند بود. در واقع تقدیر این بود که پایان کار سه سال خدمت صادقانه آیت الله رئیسی شهادت خدمت گونه‌ای باشد که در مسیر خدمت شکل بگیرد.

وی در ادامه تصریح کرد: اگر سوابق سه سال خدمت صادقه آیت الله رئیسی را در کشور بررسی کنیم شاید نقاط خیلی موثر و متنوعی را برای بیان می‌بینیم، اما بخش شاخص آن این است که ایشان دیدگاه قاطعی برای مبارزه با فساد داشتند به طوریکه از دوره مسئولیت خود در قوه قضاییه اقدامات مبارزه با فساد را شروع کردند و در دوره مسئولیت ریاست جمهوریشان نیز ادامه دادند.

رهایی ادامه داد: سلامتی ناشی از مبارزه با فساد که کم کم به دولت سیزدهم برگشت موجب شد اطمینان و نزدیکی بیشتری بین اقشار مردمی و بدنه دولت ایجاد شود و این امر بسیار با ارزش بود چرا که مردمی که طی چند دوره به عملکرد دولت‌ها بدبین بودند و احساس می‌کردند اتفاقات ناگوار در دولت می‌افتد. در این دوره با خدمت صادقانه مسئولان به طور عام و رییس جمهور به طور خاص، یک فضای علاقه، ارتباط، نزدیکی و اطمینان ایجاد شد.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر به سفر‌های استانی آیت االله رئیسی اشاره کرد و گفت: دیدگاه مردمی که ایشان داشتند به ویژه در سفر‌های استانی به میان مردم می‌رفتند این خود یک وجه بسیار باارزشی بود. گاهی ادم تعجب می‌کرد که رییس جمهور خستگی ناپذیر به استان‌های مختلف سفر می‌کردند و یک خدمت شبانه روزی داشتند؛ بنابراین این نوع سفر‌ها و به میان مردم رفتن موجب شکل گیری چهره مردمی در ایشان شد.

رهایی به عملکرد اقتصادی آیت الله رئیسی اشاره کرد و اظهار کرد: ما در دوره هشت ساله دولت یازدهم و دوازدهم حدود ۵۰۰ هزار میلیارد تومان چاپ اوراق داشتیم. به طوریکه این مبلغ به اضافه سود آن بدهی محسوب می‌شود؛ بنابراین دولت دکتر رئیسی با این میزان بدهی و خزانه خالی مواجه شد این بار سنگینی بود که دولت در این سه ساله به خوبی به دوش کشید و موفق بود چرا که هم رشد اقتصادی را بهبود بخشید و هم بدهی‌های بزرگ به تدریج پرداخته شد.

وی خاطر نشان کرد: در حوزه نفت و مسائل نفتی نیز دولت توفقیات زیادی داشت به طوریکه آخرین آمار نشان می‌دهد فروش نفت در این اواخر حتی به سه میلیون بشکه در روز رسید. در نتیجه گشایشی در فضای اقتصادی کشور ایجاد شد.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز با اشاره به کنترل روند تورم در دولت آیت الله رئیسی خاطر نشان کرد: درآمد ناخالص کشور در این دوره رشد کرد و تا حدی موفقیتی کسب شد که در نتیجه آن شاخص‌های تورم نقطه به نقطه کنترل شد و فضای اشتغال رونق گرفت بر این اساس مسیری شروع شد که می‌توانست آینده فضای کشور را متحول کند.

رهایی یادآور شد: یقیقا پرداخت بدهی‌های سنگین توسط دولت آیت الله رییسی کار راحتی نبود که ایشان توانستند این بدهی‌ها را صفر کنند بر این اساس فضای کشور کم کم به سمت اشتغال حرکت کرد. ضمن اینکه برای رشد اقتصادی و بالا رفتن تولید روند خوبی ایجاد شد.

این استاد دانشگاه همچنین با اشاره به فعال شدن واحد‌های تولیدی در سراسر کشور در دولت آیت الله رئیسی افزود: آمار این واحد‌ها بسیار بالا بود، اما شاخص‌های مختلف نشان می‌دهد دولت سیزدهم با برخورد صادقانه حرکت‌های خوبی را در این حوزه‌ها انجام داد. امروز متاسف هستیم این چنین فردی با اخلاص، پرتلاش و پرکار را از دست دادیم.

وی تاکید کرد: ما حوادث این چنینی نظیر هفت تیر و حزب جمهوری اسلامی را در کشور داشتیم در حادثه اول تعداد ۷۲ نفر از مسئولان کشور شهید شدند و بعد از آن حادثه نخست وزیر با فاصله زمانی کم پیش آمد که رییس جمهور و نخست وزیر کشور به شهادت رسیدند؛ بنابراین هر کسی از دنیای خارج به این حوادث نگاه می‌کرد تصورشان این بود که کشور متلاشی شود، اما نظام محکم ایستاد و به حرکت خود ادامه داد به طوریکه فرزندان کشور جای آن‌ها را گرفتند و به صورت موفق به کارشان ادامه دادند.

ریییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر یادآور شد: هم اکنون ما دوره سخت ۵۰ روزه را در پیش داریم که باید بدون آمادگی و مقدمات قبلی وارد فاز انتخابات شویم و در این مدت باید رییس جمهور جدید انتخاب شود. رهبری نیز تاکید داشتند کشور مستحکم و پایدار به مسیر خود ادامه دهد نشان دهنده این است که حوادث کمر شکن در کشور ما تحمل می‌شود و راه شهیدان ادامه پیدا می‌کند امیدوارم با کمک مردم انتخابات خوبی را برگزار کنیم.



منبع

برچسب ها :

ناموجود