مستند «بهشت کوچک ما»، داستان پدر و پسر زیر بمباران
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مستند «بهشت کوچک ما» به کارگردانی محسن اسلامزاده در هجدهمین جشنواره سینما حقیقت حضور دارد. این مستند نیمه بلند که به تهیهکنندگی مشترک پیام ابراهیم پور و محسن اسلام زاده ساخته شده، در جشنواره امسال روی پرده میرود. اسلامزاده مستندساز و کارگردان «بهشت کوچک ما» در گفتوگو با خبرنگار
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مستند «بهشت کوچک ما» به کارگردانی محسن اسلامزاده در هجدهمین جشنواره سینما حقیقت حضور دارد. این مستند نیمه بلند که به تهیهکنندگی مشترک پیام ابراهیم پور و محسن اسلام زاده ساخته شده، در جشنواره امسال روی پرده میرود.
اسلامزاده مستندساز و کارگردان «بهشت کوچک ما» در گفتوگو با خبرنگار تسنیم درباره موضوع این اثر خود گفت: «بهشت کوچک ما» داستان پدر و پسری در نقطه صفر مرزی لبنان و اراضی اشغالی است که خانهشان روبهروی پایگاه اسرائیلی است. با شروع جنگ، زنان به عقب رفتهاند، ولی این پدر 50 ساله و پسر 20 ساله ماندهاند و قصد ندارند که خانه خود را ترک کنند.
اسلامزاده درباره شکلگیری ایده مستند «بهشت کوچک ما» توضیح داد: از آنجایی که به دنبال یک نگاه زیرپوستی و اجتماعی به جنگ بودم، به سمت تولید این مستند رفتم و بعد از طوفان الاقصی خواستم مستندی در نزدیکترین نقطه به جنگ بسازم.
وی ادامه داد: تلاش کردم تا این مستند نگاه اجتماعی به جنگ داشته باشد و مواجهه مردمی که در معرض جنگ هستند و خانههایشان ویران شده را روایت کنم.
کارگردان مستند «زندگی میان پرچمهای جنگی» در بخش دیگری از صحبتهای خود بیان کرد: خانه ای که در آن فیلمبرداری کردیم، حدود 42 سال از ساخت آن میگذشت که پدربزرگ خانواده آن را درست کرده بود و سه بار خراب و دوباره ساخته شده بود. بعد از فیلمبرداری خانه خراب شد و آنها هم مجبور شدند تا به عقب برگردند.
این مستندساز درباره مدت زمان این فیلم مطرح کرد: حدود یک سال پیش و بعد از طوفان الاقصی؛ 21 روز در لبنان بودم و نزدیک به 2 هفته زیر بمباران مشغول تولید بودیم. نسخه نهایی «بهشت کوچک ما» 52 دقیقه بود که برای ثبت نام در جشنواره «سینماحقیقت» به دبیرخانه جشنواره ارسال کردیم.
اسلامزاده درباره اهمیت جشنواره بینالمللی «سینماحقیقت» توضیح داد: جشنواره بین المللی «سینماحقیقت» ویترین سینمای مستند ایران است. نکته بسیار مهم این جشنواره این است که از تمام طیفها، تفکرات و سنین مختلف به جشنواره میآیند و با یک جشنواره واقعی مواجه هستیم. این موضوع، خیلی مهم و قابل توجه است که افراد میآیند، فیلمها را میبینند و بحث و نقدهای جدی مطرح میشود.
محسن اسلامزاده در پایان گفت: نقطه پایانی پروژههای من برای تولید فیلم جشنواره «سینماحقیقت» بوده است. این جشنواره با نگاه تخصصی و حضور طیفهای مختلف فیلمسازان و نقدهای حرفهای یکی از مهم ترین رویدادهای سینمایی است.
انتهای پیام/