مسابقات شبیه سازی شورای امنیت با هدف قرار گرفتن دانشجویان در فضایی اجرایی برگزار میشود
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجید عباسی، رییس دانشکده حقوق و علوم سیاسی علامه طباطبایی امروز در دومین رویداد علمی شبیه سازی شورای امنیت سازمان ملل با موضوع غزه با اشاره به نحوه شکلگیری شورای امنیت اظهار کرد: بعد از جنگ جهانی دوم سازمان ملل به منظور جلوگیری از جنگ و جنایت علیه حقوق
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجید عباسی، رییس دانشکده حقوق و علوم سیاسی علامه طباطبایی امروز در دومین رویداد علمی شبیه سازی شورای امنیت سازمان ملل با موضوع غزه با اشاره به نحوه شکلگیری شورای امنیت اظهار کرد: بعد از جنگ جهانی دوم سازمان ملل به منظور جلوگیری از جنگ و جنایت علیه حقوق بشر جلوگیری کند، در ساختار سازمان ملل یک رکن اجرایی قوی به نام شورای امنیت به منظور حفظ صلح و امنیت بین الملی تشکیل شد، این شورا در برخی از مواقع موفق بود؛ اما در بسیاری از مواقع به دلیل درگیر شدن در بازیهای سیاسی و طرفداری از منافع کشورهای ابرقدرتها عملکرد ناموفقی نیز داشته است.
وی افزود: یکی از این موارد عدم موفقیت شورای امنیت پرونده غزه بود، پروندهای که به دلیل منافع کشورهای آمریکا و انگلیس از سیر قانونی خود خارج شده و این شورای توانایی پایان دادن به این مناقشه یک ساله را ندارد و نمیتواند مانع از جنایات این رژیم شود.
عباسی با اشاره به اقدامات غیر قانونی رژیم صهیونیستی بیان کرد: اسرائیل علاوه بر بیاحترامی به قوانین سازمان ملل و نامطلوب خواندن گوترش دبیر سازمان ملل بخشی از بی توجهی و توهینهای این رژیم است نه باعث تاثیر بر عملکرد سازمان ملل شده است.
وی ادامه داد: امسال دومین رویداد شبیه سازی شورای امنیت با حضور ۱۷ دانشگاه بین المللی کشور برگزار خواهد شد، هدف از این برگزاری ایجاد شرایطی به منظور قرار گرفتن دانشجویان در فضای شبیه به فعالیت اجرایی است.
یه گفته وی؛ دانشجویان معمولا یک سری دروس تئوری را سپری میکنند که بعضا نیز در بازار کار چندان کارایی ندارد و نیاز به آموزشهای عملی برای پر کردن این خلا است.
عباسی بیان کرد: دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه در بحث شبیه سازی این نشستها پیشتاز بوده که امیدوارم این روند برای دانشجویان علوم سیاسی نیز مورد استفاده قرار گیرد.