مزیت انجام اعمال عمره بعد از نماز صبح +فیلم
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی تدین کارشناس مذهبی یکی از کسانی است که بهترین زمان انجام طواف عمره را در مکه بعد از نماز صبح میداند. وی با اشاره به اینکه زائران برای اعمال عمره مفرده به مدینه مشرف میشوند و چند روزی در مدینه میهمان و زائر پیامبر اکرم و
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی تدین کارشناس مذهبی یکی از کسانی است که بهترین زمان انجام طواف عمره را در مکه بعد از نماز صبح میداند.
وی با اشاره به اینکه زائران برای اعمال عمره مفرده به مدینه مشرف میشوند و چند روزی در مدینه میهمان و زائر پیامبر اکرم و ائمه مظلوم بقیع (س) هستند گفت: زائران سپس برای احرام عمره مفرده آماده میشوند، لباس احرامشان را در هتلها میپوشند و راهی مسجد شجره در 15 کیلومتری مدینه میشوند.
این کارشناس مذهبی افزود: زائران لازم است بعد از اینکه لباس احرام را پوشیدند به نیت عمره مفرده در مسجد شجره لبیک بگویند و روحانیون محترم هم زائرین کاروانها را راهنمایی میکنند.
حجت الاسلام والمسلمین تدین با بیان اینکه پس از محرم شدن زائران، تا 24 چیز بر آنها حرام میشود تا اعمال عمره مفرده را تمام کنند گفت: وقتی که زائران بعد از نماز مغرب و عشا با اتوبوسها از مدینه به مکه منتقل میشوند حدود 6 ساعت در راه هستند. زائر نیمه شب به مکه میرسد و خسته میشود.
وی به مزیتهای طواف بعد از اذان صبح اشاره کرد و گفت: تجربه ثابت کرده به چند علت انجام اعمال عمره مفرده بعد از نماز صبح به مراتب بهتر از قبل نماز صبح است که یکی اینکه اگر زائر استراحت کند خستگی سفر کم میشود. دیگر اینکه با میل کردن صبحانه توانایی خوبی برای زیارت به دست میآورد.
این کارشناس مذهبی در ادامه گفت: معمولاً ساعت یک تا 3 نیمه شب مطاف(محل طواف دور کعبه) به علت تطهیر و نظافت بسته است و بعد از آن هم نمازگزاران از نیمه شب برای شرکت در نماز صبح به مسجد الحرام میروند و یک طواف مستحبی هم انجام میدهند که این شلوغی و ازدحام مردم در مسجدالحرام از نیمه شب تا اذان صبح و منجر میشود در حرکت زائر کندی انجام میشود.
حجت الاسلام والمسلمین تدین افزود: یکی دیگر از مسائل طواف قبل از نماز صبح این است که معمولاً بعد از انجام طواف و سعی بین صفا و مروه، برای انجام طواف نسا به مشکل میخورند زیرا همزمان میشود با نماز صبح مسجد الحرام و اینجا زائر ممکن است احکام از یادشان برود.
وی این را هم گفت که: برای انجام اعمال عمره پیش از اذان صبح، زائر و کاروان باید طوری برنامه را تنظیم کنند که زمان کم نیاورند و با نماز صبح مواجه نشوند. به همین علت کاروان با عجله و سرعتی حرکت میکند که عده زیادی که ناتوان هستند از کاروان عقب میافتند ولی اگر بعد از اذان صبح باشد زمان در اختیار کاروان است.
این کارشناس مذهبی انجام مناسک بعد از نماز صبح را از لحاظ معنوی و کیفیت هم برای زائران خیلی دلنشینتر دانست و گفت: قبل از نماز زائر یک دلهره و اضطراب دارد و زمان بسیار کم است چون زائر و کاروان باید در یکجا تجمع داشته باشند تا روحانی کاروان زائران را آماده کند. به همین علت پیشنهاد میشود انجام اعمال عمره مفرده بعد از نماز صبح باشد و این اقدام به مراتب بهتر از قبل از اذان است.
انتهای پیام/