مرگ خاخام و ادعای نخ نما شده اسرائیل درباره «یهودی ستیزی»

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که بعد از آغاز جنگ غزه در اکتبر سال گذشته میلادی تاکنون و افشای چهره وحشی و واقعی صهیونیست‌ها برای همه مردم جهان، نفرت از اشغالگران صهیونیست در سراسر دنیا و حتی کشورهایی که حاکمان آنها حامی اسرائیل هستند، تبدیل به یک مسئله عادی شده، مقامات این

کد خبر : 116213
تاریخ انتشار : دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۲
مرگ خاخام و ادعای نخ نما شده اسرائیل درباره «یهودی ستیزی»


به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که بعد از آغاز جنگ غزه در اکتبر سال گذشته میلادی تاکنون و افشای چهره وحشی و واقعی صهیونیست‌ها برای همه مردم جهان، نفرت از اشغالگران صهیونیست در سراسر دنیا و حتی کشورهایی که حاکمان آنها حامی اسرائیل هستند، تبدیل به یک مسئله عادی شده، مقامات این رژیم تلاش دارند اقداماتی که علیه صهیونیست‌ها در نقاط مختلف دنیا انجام می‌شود را در قالب «یهودی ستیزی» تلقی کنند.

پنجشنبه هفته گذشته رسانه‌های عبری از ناپدید شدن «تسفی کوگان» خاخام صهیونیست خبر دادند و بعد از گذشت چند روز دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر دیروز یکشنبه اعلام کرد که این خاخام کشته شده است.

شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی، شب گذشته با انتشار تصویری از این خاخام در لباس نظامی اعلام کرد که یک هیئت از نهادهای اطلاعاتی اسرائیل، برای انجام تحقیقات میدانی به امارات رفته‌اند اما به احتمال بسیار زیاد، افرادی این خاخام نظامی اسرائیلی را ربوده، کشته و سپس خودشان به یک کشور دیگر فرار کرده‌اند.

بعد از قتل این خاخام در امارات، رژیم صهیونیستی مجدداً تلاش دارد تا روایت یهودی‌ستیزی را در برابر جهانیان به نمایش بگذارد, همانند کاری که در قبال هر اتفاقی که علیه این رژیم رخ می‌دهد، تکرار می‌کند. به عنوان مثال در ماجرای صدور حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر و یوآو گالانت، وزیر جنگ سابق این رژیم توسط دادگاه کیفری بین المللی به دلیل ارتکاب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت، صهیونیست‌ها با بی‌شرمی تلاش کردند این اقدام را هم در قالب یهودی‌ستیزی جلوه دهند.

ادعاهای صهیونیست‌ها درباره یهودی ستیزی در ماجرای قتل خاخام صهیونیست در امارات هم تکرار شد و اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی اولین کسی بود که در این زمینه اظهار نظر کرده و مدعی شد قتل این خاخام یک یهودی ستیزی آشکار است. او گفت که اما چنین اقداماتی ما را از ادامه ساختن جوامع یهودی مرفه در امارات و هر جای دیگر در سراسر جهان منصرف نخواهد کرد.

خاخام به قتل رسیده در امارات، علاوه بر عضویت در تیپ گیواتی ارتش صهیونیستی که مرتکب جنایات جنگی و کشتارهای وحشیانه متعددی در کرانه باختری و نوار غزه شده است، نماینده انجمن شهرک‌سازی راست افراطی‌های اسرائیل نیز بود که بارها خواستار کشتار فلسطینی‌ها، آوارگی آنها و غصب زمین‌های این مردم شده بود.

اسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم اشغالگر هم مانند دیگر مقامات صهیونیست ادعاهای تکراری یهودی ستیزی را بیان و ادعا کرد که قتل این خاخام یک جنایت تروریستی و ضد یهودی است. یائیر لاپید، رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات این رژیم هم همین ادعاها را تکرار کرده و خواستار عزاداری برای این خاخام شدند.

گسترش نفرت جهانی از صهیونیست‌ها

اما در سایه گسترش نفرت جهانی از صهیونیست‌ها، هشدارهای امنیتی زیادی توسط رژیم اشغالگر درباره هدف قرار دادن اسرائیلی‌ها در سراسر جهان صادر شده و سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی مجبور شد این بار درباره سفر اسرائیلی‌ها به امارات هم هشدار بدهد و توصیه کند که اسرائیلی‌ها از سفر غیر ضروری به امارات اجتناب کنند.

سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی همچنین توصیه کرد که اسرائیلی‌ها در کشورهای مختلف از حضور در مناطق شلوغ، موسسات تجاری و مراکز تفریحی که پیش از این اسرائیلی‌ها و یهودیان زیاد در آنجا رفت و آمد می‌کردند، خودداری کنند و در همه مکان‌های عمومی مانند رستوران‌ها، هتل‌ها و کافه‌ها هوشیار باشند و نمادهای اسرائیلی را در اماکن عمومی نشان ندهند.

این توصیه‌ها همچنین شامل امتناع از انتشار جزئیات سفر اسرائیلی‌ها در شبکه‌های اجتماعی، خودداری از انتشار عکس آنها در سفر به مناطق مختلف و اقامت در مناطق امن است.

در ماه سپتامبر هم مقامات صهیونیست فهرستی متشکل از چند کشور را منتشر کرده و درباره سفر شهرک نشینان صهیونیست به این کشورها به دلیل تهدیدات امنیتی هشدار دادند. این کشورها شامل مصر، سوریه، لبنان، عربستان، اردن، عراق، ترکیه و … می‌شد. اما نام امارات در میان این کشورها نبود و امروز صهیونیست‌ها برای سفر به امارات هم با محدودیت مواجه شده‌اند و احساس ناامنی دارند.

بنابراین کشته شدن خاخام صهیونیست در امارات زنگ خطر بزرگی برای همه اسرائیلی‌هاست که دیگر در هیچ کجا نمی‌توانند احساس امنیت داشته باشند. به ویژه اینکه بعد از جنگ غزه، ده‌ها هزار شهرک نشین و نظامی صهیونیست برای فرار از پیامدهای جنگ، امارات را مقصد مناسبی برای خود می‌دانستند.

انتهای پیام/



منبع

برچسب ها :

ناموجود