مراسم معارفه معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزار شد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مراسم تودیع و معارفه معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، سهشنبه ۲۰ شهریور ماه ۱۴۰۳ با حضور دکتر مسعود حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر خسرو صادق نیت مشاور وزیر و سرپرست حوزه وزارتی وزارت بهداشت، دکتر عباس شیراوژن معاون سابق فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مراسم تودیع و معارفه معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، سهشنبه ۲۰ شهریور ماه ۱۴۰۳ با حضور دکتر مسعود حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر خسرو صادق نیت مشاور وزیر و سرپرست حوزه وزارتی وزارت بهداشت، دکتر عباس شیراوژن معاون سابق فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و جمعی از مشاوران و مدیران این معاونت برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دکتر شیراوژن گزارشی از فعالیتهای این معاونت در حوزههای مختلف دانشجویی، فرهنگی، ورزشی، قرآنی، مشاوره و سلامت روان، تشکلهای دانشجویی، کانونهای فرهنگی، شوراهای صنفی و دیگر اقدامات صورت گرفته در این معاونت در مسیر رشد فضای تعالی فرهنگی، نشاط دانشجویی و امید آفرینی ارائه داد.
وی از زحمات کلیه همکاران خود طی ۳ سال گذشته قدردانی کرد و گفت: در این مدت به دنبال تلاش همکاران ما در معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، مرزهای میان مدیران برداشته شد و تلاش شد همه به یکدیگر برای پیشرفت کارها همت گمارند.
شیراوژن در ادامه به ایجاد دفتر نهاد نمایندگی رهبری در وزارت بهداشت با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی اشاره کرد و گفت: این مجموعه که حدود شش ماه است به وزارت بهداشت اضافه شده میتواند به رفع مظلومیت حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت که در زیر دست و پای دیگر معاونتهای پرتلاش و پر زحمت وزارت بهداشت، تا حدی نادیده گرفته شده کمک شایانی کند.
معاون سابق فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در پایان به اهمیت فرصت خدمت رسانی به مردم اشاره کرد و گفت این فرصت کوتاه است و لحظه به لحظه آن قیمتی است، من در این فرصت ایجاد شده از دانشگاههای علوم پزشکی، معاونتهای فرهنگی و دانشجویی دانشگاهها و نیز دیگر معاونتهای وزارت بهداشت که همکاری و همراهی بسیار خوبی در پیشبرد اهداف مجموعه معاونت فرهنگی دانشجویی داشتند، تشکر و قدردانی میکنم و معتقدم این همکاری میتواند در کمک رسانی و ایجاد رضایتمندی در دانشجویان علوم پزشکی که مسئولین سلامت جامعه خواهند بود، موثر باشد.
وی افزود: بیش از ۱۰ مورد از برنامه ها در حوزه های دانشجویی، اساتید و دانشجویان بین الملل برای اولین بار بود که در معاونت فرهنگی دانشجویی برنامه ریزی و اجرا شد که افزایش رضایت مندی دانشجویان و اساتید دانشگاه ها به همراه داشت. در اصل این هدف گذاری برای ارتقای نشاط و روحیه کادر سلامت بوده که در این شرایط طبق ارزیابی های انجام شده توانست اثرگذاری داشته باشد.
وی در پایان به موضوع مهاجرت دانشجویان اشاره کرد و بیان داشت: بخش فرهنگی و دانشجویی در کاهش مسئله مهاجرت دانشجویان میتواند بسیار کمک کننده باشد و مسائل دانشجویان را در این حوزه کم کند که با مقداری هزینه کردن و بالا بردن رضایت مندی دانشجویان میتوانیم این عزیزان را در کشور داشته باشیم.
در ادامه این مراسم دکتر محمدی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت نیز گزارشی کوتاه از وضعیت صندوق ارائه داد و بیان داشت: صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت بر اساس مصوبه مجلس، هیات امنایی است و در این مسیر قوی حرکت میکند.
وی به موفقیتهای حاصله در صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت اشاره کرد و افزود: بر اساس آمار سازمان برنامه در زمان تحویل گرفتن صندوق، بودجه دریافتی بر اساس آن چیزی که تخصیص و مصوب شده بود، حدود ۵۷ درصد بود، که در سال ۱۴۰۱ به ۹۶ درصد رسید و اکنون ۹۸ درصد بودجه مصوب خود را دریافت کردهایم و برای اولین بار در طول تاریخ وزارت بهداشت با سازمان برنامه صحبت شده است تا حدود ۳ همت اوراق، برای بازسازی، بهسازی و تجهیز خوابگاههای دانشجویی دریافت کنیم.
در ادامه دکتر خسرو صادق نیت مشاور وزیر و سرپرست حوزه وزارتی وزارت بهداشت بیان داشت: تشکر میکنم از تلاشهای دکتر شیراوژن و از گزارش بسیار خوبی که ارایه دادند و زحماتی که در این مدت کشیدند و تشکر دارم از دکتر حبیبی برای قبول این مسؤولیت که به نوعی ایثارگرانه است. من در ابتدای این نشست یاد ۴۵ سال قبل افتادم که آیات سوره کوثر را دکتر ظفرقندی برای ما تفسیر میکردند آنجا که در قرآن کریم بلافاصله بعد کلمه امنو کلمه عمل صالح آمده است که اگر ایمان آوردید حتما عمل صالح نیز داشته باشید و چه عمل صالحی بالاتر از خدمت به مردم وجود دارد.
وی در پایان ضمن تشکر از دکتر شیراوژن به واسطه اخلاق مدیریتی که از خود نشان دادند، بیان داشت: مدیران را در قبول مسؤولیت، انجام وظایف و نحوه موفقیت در کار میتوان شناخت اما مهمترین لحظه برای رسیدن به این شناخت، نحوه ترک این مسؤولیت است. اینکه که چقدر اخلاق مدار، همراه و کمک کاراست و اصول مدیریت را به خوبی رعایت میکند. دکتر شیراوژن نشان دادند در نهایت جایگاه مدیریتی و اخلاقی این اصول را رعایت کردند و همه ما این را یاد گرفتیم که با همان شوقی که مسؤولیت را قبول میکنیم با همان ذوق و شوق مسؤولیت خود را ترک کنیم که این خیلی مهم است و منش دکتر شیراوژن از این دور نبوده است.