مراسم اختتامیه هفدهمین جشنواره بین المللی حرکت در دانشگاه گیلان 

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد دوستار رئیس دانشگاه گیلان ضمن خوشامدگویی خدمت مهمانان ویژه و دانشجویان افزود: جشنواره حرکت با همت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در دانشگاه گیلان برگزاری شد. هدف از انجمن علمی ایجاد رقابت بین دانشجویان است که نوعی مهارت محوری را به وجود می‌آورد. و این پایان جشنواره

کد خبر : 109227
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۶
مراسم اختتامیه هفدهمین جشنواره بین المللی حرکت در دانشگاه گیلان 


به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد دوستار رئیس دانشگاه گیلان ضمن خوشامدگویی خدمت مهمانان ویژه و دانشجویان افزود: جشنواره حرکت با همت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در دانشگاه گیلان برگزاری شد. هدف از انجمن علمی ایجاد رقابت بین دانشجویان است که نوعی مهارت محوری را به وجود می‌آورد. و این پایان جشنواره نیست و بعد از این ما از این ظرفیت‌ها استفاده خواهیم کرد و با شرکت های مختلف تعامل خواهیم داشت. 

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: از ظرفیت‌های موجود این دانشجویان فعال و نخبه باید استفاده کرد تا بتوان با ادامه‌دار بودن این جشنواره‌ها تعامل بین دانشجویان و دانشگاه‌های دیگر وجود داشته باشد.

 

رشید جعفرپور، معاونت امور فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره جشنواره بین المللی حرکت گفت: هر گروه علمی می‌تواند یک انجمن داشته باشد. انجمن‌ها وقتی به ۲۰ انجمن برسند می‌توانند اتحادیه تشکیل بدهند. 

 

وی خاطر نشان کرد: این جشنواره حرکت سالانه مجموعه فعالیت انجمن‌ها را ارزیابی می‌کند و انجمن‌ها و دانشگاه‌های برتر را انتخاب می‌کند که تاکنون در ۱۷ دوره برگزار شده است. 

ایشان افزود: به تعبیری جشنواره حرکت زیست بوم دانشگاه در حوزه دانشگاهی فعال است.

 

وی گفت: در دوره هفدهم از ۱۰۴ دانشگاه حدود ۳۰۱۶ اثر به حوزه رسیده که که توانسته در این جشنواره حضور داشته باشند.

 

وی تفاوت امسال با سال گذشته را چنین بیان کرد: ۷۵ داور از دانشگاه‌های مختلف در سه روز این جشنواره ارزیابی و نتایج اعلام خواهد شد.

 

وی ضمن تشکر از پشتبانی‌‌های موجود گفت: یکی از پشتیبان‌های این جشنواره دوستار رئیس دانشگاه گیلان بوده است که با کمک های جهادی ایشان تونستیم جشنواره را تا اینجا برسانیم.

 

وی در خطاب به اینکه این جشنواره بزرگ‌ترین رویداد های کشور در خش علمی است گفت: 

تفاهم نامه علمی فرهنگی با فناوری نوشته شده است که ورود به زیست بوم علمی و فرهنگی انجام دادیم.

 

احمدرضا خضری مشاور و مدیرکل حوزه وزارتی ضمن تبریک تاسیس پنجاهمین سال دانشگاه گیلان گفت: دانشگاه گیلان یکی از دانشگاه‌های برتر کشور است که توانسته نتایج علمی خوبی را تا به الان برجای بگذارد.

 

ایشان خاطرنشان کرد: بحث علم و مرجعیت علمی از مباحث مهم کشور و درخور توجه و تقدیر است.

 

دانشگاه به عنوان بزرگ‌ترین پایگاه تولید علم باید به جایی برسد که این مرجعیت علمی را به دست بیاورد و نمود پیدا کند.

 

ایشان با توجه به مرجع بودن علم افزود: مرجعیت علمی با شعار به دست نمی‌آید و مهم‌ترین عامل در این پدیده محصولات و تولیدات علمی که در دانشگاه به ثمر می‌رسد و با صنعت، دانشگاه و بازار پیوند برقرار می‌کند و گره‌ای از مشکلات باز می‌کند است.

 

وی افزود: در اینجا دانشجویان فرصت پیدا می‌کنند تا دستاورد‌های خود را در معرض داوری قرار دهند تا به صورت دستاورد علمی به بازار ارائه شود. 

 

وی در پایان گفت: امیدواریم این جشنواره با قدرت هرچه بیشتر ادامه‌دار باشد تا بتوان دستاورد‌های علمی بهتر و بیشتری را وارد بازار کرد تا تعامل بین صنعت، دانشگاه و بازار با توان هرچه بیشتر ادامه‌دار تر باشد.

 

هادی حق‌شناس استاندار گیلان ضمن تشکر از ریاست دانشگاه در میزبانی دانشگاه گیلان گفت: دانشگاه گیلان منشأ خدمات علمی بزرگ در کشور است و این نشان‌دهنده آن است که دانشگاه گیلان نمود خوبی در روند دستاورد‌های علمی داشته است. 

 

وی افزود: دانشگاه محل تولید دانش است. و مهم‌تر از آن این است دانش تولیدی تبدیل به محصول شود و مردم از این دانش تولیدی بهره بگیرند.

 

ایشان خاطرنشان کرد: تولیدات جشنواره حرکت باید بتواند گره‌ای از مشکلات موجود را حل کند و راه‌حل‌هایی پیشنهاد شود که بتواند تمایزی بین پیشنهاد‌های قبلی ایجاد کند و قدمی به سمت جلو باشد.

 

در پایان از برگزیدگان حاضر در هفدهمین جشنواره بین المللی حرکت تقدیر شد.



منبع

برچسب ها :

ناموجود