مدیریت مصرف گاز و برق با ادامه روند افزایشی مصرف گاز
شرکت ملی گاز اعلام کرده که با افزایش مصرف گاز، فشار این سوخت در برخی استانهای کشور کاهش یافته است. به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، بنابر اعلام شرکت ملی گاز، فشار گاز در سه استان کشور کاهش پیدا کرد و آقای رحمانی مدیر مرکز راهبری شبکه گاز کشور در این باره گفت: مصرف روزانه گاز در
شرکت ملی گاز اعلام کرده که با افزایش مصرف گاز، فشار این سوخت در برخی استانهای کشور کاهش یافته است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، بنابر اعلام شرکت ملی گاز، فشار گاز در سه استان کشور کاهش پیدا کرد و آقای رحمانی مدیر مرکز راهبری شبکه گاز کشور در این باره گفت: مصرف روزانه گاز در بخشهای خانگی، تجاری و صنایع غیرعمده به بیش از ۶۰۰ میلیون مترمکعب رسید و همین افزایش ۲۵ درصدی مصرف گاز در این بخشها، علت کاهش فشار گاز است.
به گفته او هرچند که تولید روزانه گاز در پالایشگاههای کشور با حداکثر توان به بیش از ۸۵۵ میلیون مترمکعب رسیده، اما با مصرف شدن ۷۰ درصد کل گاز تولیدی در این بخشها، سهم نیروگاهها از تأمین گاز کاهش مییابد و مجبور به مصرف سوخت مایع بیشتر میشوند.
شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی اعلام کرده، تأمین سوخت جایگزین گاز یعنی گازوئیل و مازوت برای نیروگاه از ابتدای آذر به ترتیب ۲۱ و ۲۵ درصد افزایش یافته، اما آقای علیآبادی وزیر نیرو میگوید: مصرف برق و گاز آن قدر بالاست که با همه تلاشها باز هم برخی نیروگاهها نمیتوانند با ظرفیت کامل کار کنند.
شرکت توانیر هم امروز از انتشار دوباره جداول خاموشی برق خبر داد. البته شرکت ملی گاز با مشترکان بسیارپرمصرف را در بخشهای تجاری و خانگی برخورد میکند، اما پیشبینی این شرکت نشان میدهد که در هفته آینده، مصرف روزانه گاز در بخشهای خانگی، تجاری و صنایع غیرعمده به علت سرمای فراگیر هوا ۸۰ میلیون مترمکعب دیگر افزایش پیدا میکند.
شرکت توانیر اعلام کرده، اگر مصارف برق و گاز و نگرانیها از تامین سوخت نیروگاهها کاهش یابد، برنامه قطعی برق اجرا نمیشود.