مادر؛ هدیه مداح سرشناس به محبان حضرت زهرا (س)

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سید علی مؤمنی، مداح کشورمان، در آستانه ایام پرشور شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، نماهنگ «مادر» را به یاد آن بانوی بزرگوار منتشر کرد. این اثر دل‌انگیز، روایتگر سختی‌ها و داغ‌های مادرانه حضرت زهرا (س) است؛ روزهایی که در آن‌ عطر محبت و ایثار، با تمام وجود در خانه امیرالمؤمنین امام

کد خبر : 108327
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۳
مادر؛ هدیه مداح سرشناس به محبان حضرت زهرا (س)


به گزارش خبرگزاری تسنیم، سید علی مؤمنی، مداح کشورمان، در آستانه ایام پرشور شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، نماهنگ «مادر» را به یاد آن بانوی بزرگوار منتشر کرد. این اثر دل‌انگیز، روایتگر سختی‌ها و داغ‌های مادرانه حضرت زهرا (س) است؛ روزهایی که در آن‌ عطر محبت و ایثار، با تمام وجود در خانه امیرالمؤمنین امام علی (ع) پیچید.

سید علی مؤمنی در این نماهنگ، با صدای خود به عمق فاجعه‌ای که بر دل حضرت زهرا (س) گذشت، پرداخته و در این روزهای سوگ، قلب‌های عاشقان را به یاد مادر مهربان اهل بیت (ع) می‌سوزاند:

مادر، پریشونه و مضطر، اسیره میخه در

تازیانه خورد و از پا افتاد آخر

مادر، خونه شد غمخونه، زینبت گریونه

زیره چشمای تو، غروبه آسمونه

مادر، از سیلی اعداء رو گرفت از بابا

که شکسته درهم، می‌خونیم وا اماه

وا اماه، وا اماه

مادر؛ چه کبوده رویش؛ چه شکست پهلویش

به گمانم سوخته معجرو آن مویش

مادر، آوردن چی سره تو، خم شد کمره تو

زدنت تورو آنقدر، کشتن پسره تو

وا اماه، وا اماه

مجلس هفتگی هیئت زوارالحسین (ع) تهران یکشنبه شب‌ها با مرثیه‌خوانی سید علی مؤمنی در مسجد سیدالشهدا (ع) واقع در میدان خراسان، خیابان خاوران، تقاطع بزرگراه امام علی (ع) برگزار می‌شود.

از پامنبری تا مقام مداحی

سید علی مؤمنی یکی از مداحان برجسته و شناخته‌شده در عرصه مداحی و روضه‌خوانی اهل بیت علیهم السلام است. او از جمله مداحان جوان و پرکار است که در سال‌های اخیر توانسته است جایگاه ویژه‌ای در میان علاقه‌مندان به مجالس عزاداری اهل بیت (علیهم السلام) پیدا کند. او که در سال 1361 در حوالی میدان خراسان تهران به دنیا آمد، از پنج سالگی در کنار پدرش حجت‌الاسلام سید محمود مؤمنی که از روضه‌خوان‌های قدیمی است، مدح اهل بیت علیهم السلام را آغاز کرد.

این حضور در کنار پدر، باعث شد که او در سنین نوجوانی با فضای مجالس مذهبی و مداحی آشنا شود و خود نیز به یکی از مداحان جوان و برجسته تبدیل شود.

در دوران نوجوانی، سید علی مؤمنی در هیئت‌های مختلف و روضه‌خوانی‌های مذهبی شرکت می‌کرد. از جمله هیئت‌های معروفی که در آن‌ها حضور داشت می‌توان به هیئت‌هایی مانند قنات آباد، صنف بزازها، بنی‌فاطمه و فاطمیون اشاره کرد. او در این هیئت‌ها علاوه بر پامنبری، به خواندن نیز می‌پرداخت و در کنار پدرش و مداحان بزرگتری چون حاج محمود کریمی و حاج محمدرضا طاهری آموزش می‌دید.

 

 

در سن 18 سالگی، سید علی مؤمنی به کاشان مهاجرت کرد. در آن زمان، او در هیئت‌های معروف کاشان، به ویژه در جلسه دیوانگان حسین (ع) که یکی از هیئت‌های معتبر آن زمان بود، فعالیت می‌کرد. او در کنار مداحانی چون سید جواد ذاکر به مداحی پرداخت. این فعالیت‌ها باعث شد که مؤمنی به‌عنوان یک مداح جوان و با استعداد شناخته شود.

در سال 1384 مؤمنی به تهران بازگشت و هیئتی به نام زوار حسین (ع) را تأسیس کرد. این هیئت به‌سرعت رشد کرد و تبدیل به یکی از هیئت‌های مطرح در تهران شد. مداحی‌های او در این هیئت و سایر مجالس عزاداری‌اش، موجب جذب مخاطبان زیادی شده است.

انتهای پیام/



منبع

برچسب ها :

ناموجود