لزوم هماهنگی ادارات ری با بیمارستان هفت تیر در مواقع بحران
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، مجتبی خالدی ظهر امروز در کنگره ری و گفتمان سلامت که در بیمارستان شهدای هفتم تیر شهرری برگزار شد، گفت: در جهان 41 نوع بلا اتفاق میافتاد که تقریباً 31 نوع بلا تاکنون در کشور ما رخ داده که از میان آنها 11 نوع بلا متوجه حوزه سلامت است
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، مجتبی خالدی ظهر امروز در کنگره ری و گفتمان سلامت که در بیمارستان شهدای هفتم تیر شهرری برگزار شد، گفت: در جهان 41 نوع بلا اتفاق میافتاد که تقریباً 31 نوع بلا تاکنون در کشور ما رخ داده که از میان آنها 11 نوع بلا متوجه حوزه سلامت است و باید آمادگی مقابله با این بلایا را در حوزه بهداشت و درمان تقویت کنیم.
وی با ت کید بر اینکه ری راه ارتباطی و ورودی به 18 استان جنوبی و غربی است، افزود: در شهرستان ری مشکلاتی که مربوط به حوزه سلامت است متعدد و شامل بافت فرسوده، تراکم جمعیت، جمعیت سالخورده، مسیرهای تردد داخل شهری و مسیرهای بزرگراهی است که در مواقع وقوع حوادث با بلایا اهمیت ویژهای خواهد داشت.
رئیس مرکز هدایت عملیات بحران سازمان اورژانس کشور در ادامه با گلایه از عدم حضور فرماندار در کنگره سلامت، گفت: در حوزه سلامت اقدامات بسیاری عملیاتی و خدمات ارزندهای به مردم ارائه میشود اما برخی از اقدامات نیاز به توسعه ارتباطات دستگاههای مختلف در سطح شهرستان دارد که در این زمینه فرمانداران و شهرداران کمکرسان کادر درمان در زمان مدیریت بحران خواهند بود.
خالدی تصریح کرد: تمام عوامل در رشته پزشکی و پیراپزشکی کار خود را به خوبی انجام میدهند، اما وقتی تعداد مصدومین زیاد شود، کار نیز دشوار می شود، مانند زمانی که برق در بیمارستان هفت تیر قطع شد و بیماران بخش مراقبتهای ویژه نیاز به خدمات ویژه داشتند.
وی ادامه داد: باید بازدیدهای نوبهای از سرویسهای خدماتدهی اورژانسی در مواقعی اضطرار صورت گیرد و سایر دستگاهها هماهنگی لازم را با بیمارستان داشته باشند تا در مواقع بحران خدمات رسانی در کوتاهترین زمان ممکن در اختیار بیمارستان قرار گیرد.
رئیس مرکز هدایت عملیات بحران سازمان اورژانس کشور ابراز داشت: در حوزه بحران و سلامت بیمارستان هفت تیر یکی از بیمارستانهای کلیدی کشور است، زیرا که گسل مهمی در ری داریم که در صورت بروز حادثه تمامی مصدومان و بیماران به این بیمارستان منتقل خواهند شد.
خالدی در پایان خاطرنشان کرد: ارتباطات بین سازمانی برای بیمارستانها بسیار مهم است که به واسطه همکاری و هماهنگی فرمانداری و شهرداری منطقه قابل اجراست.
انتهای پیام/