قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکههای مجازی اعلام شد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری، با توجه به اینکه رسانهها و فضای مجازی ابزاری برای انتقال دانش و آگاهی و مفاهیم انسانی است، لیکن متاسفانه برخی از این فضای به وجود آمده سوء استفاده کرده و ضمن هتک حرمت افراد، مطالب و محتوای بسیار نامناسب در شبکههای اجتماعی منتشر میکنند که میبایست توسط ایجاد کنندگان
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری، با توجه به اینکه رسانهها و فضای مجازی ابزاری برای انتقال دانش و آگاهی و مفاهیم انسانی است، لیکن متاسفانه برخی از این فضای به وجود آمده سوء استفاده کرده و ضمن هتک حرمت افراد، مطالب و محتوای بسیار نامناسب در شبکههای اجتماعی منتشر میکنند که میبایست توسط ایجاد کنندگان گروهها و کانالها تحت عنوان ادمینها یا مدیران، کنترل و مراقبت شوند.
متاسفانه در فضای علمی و فرهنگی این دانشگاه تعدادی از این کانالها در بستر فضای غیر مجاز مجازی فعالیت میکنند که انتقادهای فراوانی از سوی دانشجویان، والدین، اساتید و دلسوزان، به معاونت فرهنگی و دانشجویی واصل شده است.
بر این اساس با توجه به اینکه قانون، فصل الخطاب همه فعالیتهای فردی و اجتماعی است، لذا با استناد به تبصرههای مواد ۳،۲ و ۷ ماده ۳۲ شیوهنامه انضباطی دانشجویی تحت عنوان تخلفات رایانهای و مجازی بدین وسیله موارد ذیل به جهت اطلاع و اقدام ایفاد میشود.
با استناد به تبصره ۲ ماده ۳۲ تشکیل گروههای مجازی دانشجویی با جمعیت بالای ۱۰۰ نفر، نیاز به مجوز کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دارد.
در حال حاضر هیچ یک از گروههای دانشجویی که در بستر فضای مجازی فعال هستند، مجوز قانونی ندارند.
ممنوعیت عضویت در شبکههای مجازی غیر مجاز، با استناد به تبصره ۷ ماده ۳۲: هرگونه عضویت با هدف ارتباط و تبادل در شبکهها، نرمافزارها و سکوی مجازی گروههای غیرقانونی مشمول تنبیهات بندهای ۴ تا ۹ (به جز بند ۵) میباشد؛ لذا هر گونه عضویت در کانالهای غیر مجاز منجر به اعمال تنبیهات طبق شیوه نامه انضباطی خواهد شد.
از دانشجویان درخواست میشود ضمن توجه به مقررات و قوانین از عضویت در کانالهای غیر مجاز و یا سایر شبکههای اجتماعی که فاقد مجوز از کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی هستند، خودداری کنند.