فستیوال موسیقی الکتروآکوستیک در سنندج برگزار می شود
به گزارش خبرگزاری تسنیم، در پی مساعدت انجمن علمی موسیقی دانشکده هنر و معماری و معاونت فرهنگی دانشگاه کردستان، دبیرخانه شهر خلاق و شهرداری سنندج ، فستیوالی در روزهای 1 و 2 خرداد 1403 در زمینه موسیقی الکتروآکوستیک در این دانشگاه برگزار میشود. سنندج از چندی پیش با توجه به پیشینهاش در فعالیتهای موسیقی (از
به گزارش خبرگزاری تسنیم، در پی مساعدت انجمن علمی موسیقی دانشکده هنر و معماری و معاونت فرهنگی دانشگاه کردستان، دبیرخانه شهر خلاق و شهرداری سنندج ، فستیوالی در روزهای 1 و 2 خرداد 1403 در زمینه موسیقی الکتروآکوستیک در این دانشگاه برگزار میشود.
سنندج از چندی پیش با توجه به پیشینهاش در فعالیتهای موسیقی (از جشن های سالانه موسیقی محلی تا جشنوارهها و رویدادهای اخیر در زمینههای مختلف موسیقی) از طرف سازمان یونسکو به عنوان شهر خلاق در زمینه موسیقی انتخاب شده است.
موسیقی الکتروآکوستیک حوزهای نوین از موسیقی بین المللی است که امروزه در کشورهای مختلف و در فضاهای آکادمیک در سراسر دنیا در جریان و رو به پیشرفت است.
فستیوال موسیقی الکتروآکوستیک سنندج با حضور موسیقیدان پیش کسوت شاهرخ خواجه نوری، و با مشارکت گروه موسیقی یارآوا و موسیقیدانان متعدد دیگر ایرانی از داخل و خارج کشور، در قالب مجموعهای از سمینارها و دو کنسرت شامل اجرای کارهای موسیقی الکتروآکوستیک، الکترونیک زنده، به صورت محض و یا با همراهی سازهای غربی و ایرانی به صورت تکنوازی و یا آنسامبل، رخ میدهد.
در بخش سمینار جنبه های نظری موسیقی الکتروآکوستیک در قالب سه سخنرانی با عنوان ” نقش موسیقی در کامپیوتر” توسط سهراب معتبر و ” مفهوم آهنگسازی/قطعه در اجرای الکترونیک زنده ” توسط آروین صداقتکیش و “موتور BLDC و روشنایی حقیقت در اجتماع مدرن ایران: طرح چند مسأله درباره سنت و موسیقی مدرن در ایران ” توسط مهدی کازرونی مورد بررسی قرار می گیرد. در بخش شرح آثار دو سخنرانی ارائه میشود. اثری از شاهرخ خواجه نوری توسط خود ایشان و آثار الکترونیک علیرضا مشایخی- “اصوات خوشحال الکترونیک” توسط مهدی جلالی شرح داده و بررسی میشود. در زمینه مسائل تکنیکی نیز سه سخنرانی در بخش سمینار گنجانده شده است. “مقدمه ای بر آهنگسازی با زبان سوپر کلایدر ” توسط امیر تیموری، ” موسیقی الکترونیک دست ساز ” توسط مهدی بهبودی ارائه می شود و علیرضا فرهنگ نیز “نمادگذاری ژست و مدلسازی صدای انسان ” را در فرایند آهنگسازی قطعهای از خود تشریح میکند.
برنامه کنسرت ها شامل اجرای آثار الکتروآکوستیک برای فیکس مدیا از علیرضا فرهنگ، امیر تیموری، آیدین صمیمی مفخم، مهدی کازرونی و محمدرضا مجیدی، آثاری برای ساز و الکترونیک از شاهرخ خواجهنوری، آروین صداقتکیش، ارسلان عابدیان، علی بلیغی و کارن سلاجقه و اجراهای الکترونیک زنده توسط سهراب معتبر و مهدی بهبودی میشود.
این فستیوال با مدیریت و همکاری جمعی از موسیقی دانان، امیر تیموری، مصطفی جانلو، مهدی جلالی، حمید حاصلی و کارن سلاجقه به ثمر رسیده است.
انتهای پیام/