«فاجعه قرن در اسپانیا» با حدود 160 کشته
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، نشریه دی سایت آلمان در گزارشی به عواقب سیل ویرانگر در اسپانیا پرداخته و نوشت: پس از طوفان و سیل شدید در این کشور که تا به حال حداقل 158 کشته برجای گذاشت، بسیاری از مکانها با کمبود غذا، آب و برق مواجه هستند. دولت اسپانیا اعلام کرد
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، نشریه دی سایت آلمان در گزارشی به عواقب سیل ویرانگر در اسپانیا پرداخته و نوشت: پس از طوفان و سیل شدید در این کشور که تا به حال حداقل 158 کشته برجای گذاشت، بسیاری از مکانها با کمبود غذا، آب و برق مواجه هستند. دولت اسپانیا اعلام کرد که از روز جمعه 500 سرباز دیگر را برای اطمینان از تدارکات و توزیع تجهیزات امدادی به مناطق آسیب دیده اعزام خواهد کرد.
ساکنان، داوطلبان و خدمات اورژانس در حال پاک روبی خیابانها هستند و تا به حال 155 مورد مرگ تایید شده تنها در استان والنسیا گزارش شده است. سایر مناطق دریای مدیترانه که بین گردشگران محبوب هستند، مانند اندلس، مورسیا و همچنین کاستیل-لامانچا در این کشور نیز تحت تأثیر این سیل ویرانگر قرار گرفتند.
آنخل ویکتور تورس، وزیر سیاست سرزمینی اسپانیا، پس از جلسه کمیته بحران گفت که هنوز افراد زیادی مفقود هستند. وی تاکید کرد که به دلیل بالا بودن تعداد تلفات، کارشناسان پزشکی قانونی زیادی به منطقه فاجعه آورده خواهند شد و در صورت لزوم از خارج از کشور درخواست کمک خواهد شد.
وی تاکید کرد که در بازسازی زیرساخت ها و پاکسازی جادههای مسدود شده پیشرفتهایی حاصل شده است. وی در عین حال گفت که وضعیت همچنان دشوار است و دهها هزار خانوار هنوز بدون برق هستند. به گفته وی با توجه به غارت مغازهها و خانه ها، پلیس حضور بیشتری نشان خواهد داد.
بر اساس گزارش رسانهها، وسایل الکترونیکی، جواهرات و عطر و سایر موارد از مراکز خریدی که پس از فاجعه سیل بدون محافظ رها شده بودند، به سرقت رفتند. به گفته پلیس ملی، 39 مظنون در این ارتباط دستگیر شدهاند.
در این شرایط شکایتهایی در این باره که مقامات خیلی دیر به مردم در این باره هشدار دادهاند، بلندتر و بلندتر میشود. سازمان هواشناسی استان در ساعت 7:30 صبح روز سه شنبه سطح هشدار را برای استان والنسیا از نارنجی به قرمز افزایش داد.
اما دولت منطقهای تازه غروب سه شنبه دوازده ساعت بعد، زمانی که نهرها از کناره های خود سرریز شده بودند، زنگ هشدار را روی همه تلفنهای همراه در منطقه فعال کرد.
اما کارلوس مازون، نخستوزیر منطقه والنسیا، نمیخواهد اکنون به این بحثها بپردازد.
فرناندو گرانده مارلاسکا، وزیر کشور اسپانیا هم در این باره گفت که همه پروتکلها باید دائماً بررسی شوند. وی افزود: بعد از چنین فاجعهای، که بزرگترین فاجعه قرن حاضر در کشور ما است این مسئله باید بررسی شود.
وی در عین حال گفت: اما اکنون باید از جمعیت مراقبت کنیم و ادارات مختلف را هماهنگ کنیم. “هنوز زمان برای بررسی همه چیز وجود خواهد داشت.”
انتهای پیام/