عرضه توانمندیهای فناورانه کشاورزی و غذای ایران در کنیا
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پاویون شرکتهای دانشبنیان در نهمین دوره نمایشگاه کشاورزی و صنایع وابسته کنیا از تاریخ ۲۳ تا ۲۷ خرداد ماه ۱۴۰۳ توسط خانه نوآوری و فناوری ایران در کنیا (iHiT) و با حمایت معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان در شهر نایروبی پایتخت کشور کنیا برگزار شد. در
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پاویون شرکتهای دانشبنیان در نهمین دوره نمایشگاه کشاورزی و صنایع وابسته کنیا از تاریخ ۲۳ تا ۲۷ خرداد ماه ۱۴۰۳ توسط خانه نوآوری و فناوری ایران در کنیا (iHiT) و با حمایت معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان در شهر نایروبی پایتخت کشور کنیا برگزار شد.
در این پاویون ۱۶ شرکت دانشبنیان ایرانی در حوزههای مختلف کشاورزی، از جمله پهباد کشاورزی، تکنولوژی پایش ماهواره ای، بذرهای هیبریدی، کودهای ارگانیک، تکنولوژی جنین گاوی، صنایع غذایی و بسته بندی در نهمین دوره نمایشگاه کشاورزی کنیا (Afritech Africa) به معرفی محصولات و توانمندیهای خود پرداختند.
نهمین نمایشگاه کشاورزی کنیا با حضور بیش از ۲۰ کشور دنیا و با هدف رفع خلاهای موجود در این اکوسیستم برگزار شد. این رویداد فرصت مغتنمی بود تا جدیدترین فناوریهای کسب شده توسط شرکتهای دانش بنیان ایرانی به نمایش گذاشته شود و ارتباطات تجاری این حوزه در خارج از کشور و علی الخصوص قاره آفریقا تقویت شود.
هماهنگیهای لازم جهت برگزاری جلسات و مذاکرات تجاری با مشتریان بزرگ بخش خصوصی و دولتی کنیا، بازدید از مزارع و کارخانههای فعال در این حوزه، بخشی از خدماتی است که به این شرکتها ارائه شده است.
حضور قوی ایران برای اولین بار در این رویداد بین المللی با استقبال بسیار زیاد فعالان و بازیگران حوزه کشاورزی این کشور مواجه شد.
در این رویداد ۱۶ شرکت دانش بنیان حضور داشتند که از جمله این شرکتها میتوان به زیست شیمی آزما رشد، توسعه کشت ذرت، پرواز یاران سیرنگ، آذرکاوین، سیمرغ سها، بوم نگاران هوشمند امید، سینا فناوران ماندگار، فرانمای بلند آسمان، آریا سرو سپهر الوند، استیل غرب آسیا، منشور دانش و اقتصاد، پارس طعم آرا، صنایع نشاسته الوند، بروزفناور بین الملل، مدیریت توسعه یادمان نصر و راهبر پیشگامان آموت اشاره کرد.