عربستان به جای دعوت نامه محدودیت های سخت تری اعمال می کند
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام عبدالفتاح نواب در مراسم تکریم و معارفه رئیس سازمان حج و زیارت، که امروز با حضور سیدعباس صالحی؛ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران و معاونان سازمان حج و زیارت برگزار شد، اظهار کرد: عباس حسینی؛ رئیس سابق سازمان حج،
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام عبدالفتاح نواب در مراسم تکریم و معارفه رئیس سازمان حج و زیارت، که امروز با حضور سیدعباس صالحی؛ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران و معاونان سازمان حج و زیارت برگزار شد، اظهار کرد: عباس حسینی؛ رئیس سابق سازمان حج، سیزدهمین مسئول این سازمان و تنها فردی بود که از ابتدای فعالیت کاری خود در حوزه حج و زیارت حضور داشته است. توفیقاتی که در دوران فعالیت او به دست آمده، نتیجه تجربه، 30 سال تلاش و دغدغهمندی او برای زائران است.
وی افزود: حسینی در دوره خود کارهای فراوانی انجام داد که برخی از آنها در دورههای گذشته مطرح نبوده یا به ذهن مسئولان قبلی نرسیده بود. این دستاوردها افتخارآمیز است و نشان از تجربه 30 ساله او در حوزه حج و زیارت دارد که با پیروی از رهنمودهای رهبری، مسائل را پیگیری کرده است.
سرپرست حجاج ایرانی در ادامه، با خوشآمدگویی به علیرضا بیات؛ رئیس جدید سازمان حج و زیارت، گفت: مسئولیتی که بیات بر عهده گرفته هم دشوار است و هم ارزشمند؛ قرار است 85 هزار نفر به حج اعزام شوند و اگر نتوانیم به درستی خدمترسانی کنیم، خسارت خواهیم دید.
وی اضافه کرد: در حج گذشته، با وجود دمای بالای بیش از 50 درجه، تدابیری اتخاذ شد که باعث کاهش 36 درصدی تعداد فوتیهای کشور ما نسبت به سال قبل شد، در حالی که برخی کشورها بیش از 600 مورد فوتی داشتند.
نواب با اشاره به تغییرات چشمگیر در وضعیت کشور و کشور میزبان نسبت به گذشته گفت: مسئله حملونقل هوایی با گذشته متفاوت شده است؛ زمانی حج را میتوانستند در مدت کمی بیش از یک ماه انجام دهند، اما اکنون 53 روز در خدمت زائران هستیم. همچنین فضای کشور میزبان نیز تغییر کرده است؛ به جای ارسال دعوتنامه، محدودیتهای شدیدی اعمال میکنند و انجام فعالیتهای فرهنگی با رنگ و بوی سیاسی را ممنوع میدانند. ازاینرو، نیاز است که در این مسیر با بررسی و مطالعه دقیق و تصمیمات مدبرانه پیش برویم.
وی اضافه کرد: علاوه بر این، ضروری است که سهمیه زائران نیز افزایش یابد و برای زائران مستطیع ایرانی که مقیم خارج از کشور هستند، اقداماتی انجام شود. از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی میخواهیم این موضوع را در هیئت دولت مطرح کند تا به این افراد نیز سهمیهای اختصاص داده شود.
نواب در حاشیه این مراسم در پاسخ به پرسشی درباره سود ناچیز سپرده ودیعهگذاران عمره مفرده، گفت: بانکها باید حق زائران را، هر مقدار که باشد، بپردازند. سازمان حج و زیارت نیز پیگیر این موضوع است؛ البته این وجوه در اختیار سازمان نیست، اما انتظار دارم که مسئولان بانکها در این زمینه تدبیری بیندیشند. به هر حال، این افراد برای دینشان ثبتنام کردهاند و مسئولان نیز باید به آنان توجه داشته باشند.
انتهای پیام/