ظرفیت تولید انرژی معادل سالانه ۱۵ میلیون تن نفت خام از منابع زیست‌توده

دبیر فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: ایران از منابع زیست‌توده قابل توجهی برخوردار است که می‌تواند سالانه معادل ۱۵ میلیون تن نفت خام از پسماند‌ها و زیست‌توده انرژی تولید کند.   به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دبیر فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر و‌

کد خبر : 140031
تاریخ انتشار : شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹
ظرفیت تولید انرژی معادل سالانه ۱۵ میلیون تن نفت خام از منابع زیست‌توده


دبیر فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: ایران از منابع زیست‌توده قابل توجهی برخوردار است که می‌تواند سالانه معادل ۱۵ میلیون تن نفت خام از پسماند‌ها و زیست‌توده انرژی تولید کند.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دبیر فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر و‌ بهره‌وری انرژی برق، در خصوص ارزش‌گذاری اقتصادی محیط‌زیستی به برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و گفت: ایران از منابع زیست‌توده قابل توجهی برخوردار است که می‌تواند سالانه معادل ۱۵ میلیون تن نفت خام از پسماندها و زیست‌توده انرژی تولید کند.

 

مجید قاسمی افزود: مدیریت نادرست پسماندهای شهری در ایران می‌تواند منجر به آسیب‌های زیست‌محیطی و ابتلا به بیماری‌های متعددی شود به ویژه، آلودگی هوای ناشی از این مدیریت نادرست می‌تواند باعث فوت افراد در کلانشهرها شود.

 

دبیر فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: طبق برنامه‌ریزی‌ها، هدف‌گذاری شده تا ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر تا سه برابر و نرخ سالانه بهره‌وری انرژی تا ده برابر تا سال ۲۰۳۰ افزایش یابد همچنین، حذف تدریجی سیستم‌های انرژی مبتنی بر سوخت فسیلی و انتقال به صفر خالص تا سال ۲۰۵۰ و شتاب‌دهی به تکنولوژی‌های بدون انتشار، از جمله هسته‌ای و حذف روش‌های کربنی هدف است.

 

مجید قاسمی تصریح کرد: در گذشته هیچ قانونی برای توجه به نیروگاه‌های زیست‌توده وجود نداشت، اما اکنون در برنامه هفتم به این موضوع پرداخته شده است و این امر به یک الزام قانونی تبدیل شده است.

 

قاسمی گفت: با توجه به اینکه کلانشهر‌ها نیازمند مدیریت پسماند هستند، به نیروگاه‌های زباله‌سوز و تکنولوژی‌های مرتبط باید بیشتر توجهشود. ارزش‌گذاری اقتصادی و حفظ محیط زیست از مهم‌ترین مؤلفه‌هایی است که در این زمینه باید مد نظر قرار گیرد.

دبیر فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی در خصوص ۲۲ بند برنامه توسعه هفتم گفت: برنامه ملی راهبردی مدیریت پسماندها با رویکرد اصلاح الگوی تولید مصرف و کاهش حداکثری تولید پسماندها باید در تمام کلانشهر‌ها به اجرا درآید.



منبع

برچسب ها :

ناموجود