طرح تدریس با جهتگیری الهی فرهنگی یک طرح راهبردی و استراتژیک است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی در نشست سراسری نمایندگان استانی طرح تدریس با جهت گیری الهی، فرهنگی گفت: در مطالبات رهبر معظم انقلاب از جریان استادی ایشان افقی را مطرح میکنند که این افق یک قله باشکوه
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی در نشست سراسری نمایندگان استانی طرح تدریس با جهت گیری الهی، فرهنگی گفت: در مطالبات رهبر معظم انقلاب از جریان استادی ایشان افقی را مطرح میکنند که این افق یک قله باشکوه و با عظمت برای ایران است. در این مسیر باید جامعه به سمت تعیین نقشها و قبول مسئولیتها حرکت کند.
وی در ادامه افزود: در این میان دانشگاهها به عنوان بخش اصلی جریان علمی، مسئولیتها و رسالتهای مهمی را به عهده دارد. ما تردیدی در این نداریم که نظام غرب در قالبهای مختلفی متجلی شده است و بر تمام بخشها و همه ابعاد زندگی بشر اثر دارد. نمونه آن همین مسئله غزه و فسلطین است.
وی در ادامه با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی گفت: ما در این محیط اتفاقاتی را در یک سال اخیر مشاهده کرده ایم که انسانها نمیتوانند نسبت به آن بی تفاوت باشند. در این مدت طبق آمارها ۱۸ هزار زن و ۱۲ هزار کودک به شهادت رسیده اند و این یکی از دهها اتفاقی است که میتواند یک محیطی را شعله ور کند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها خاطرنشان کرد: از سوی دیگر در اتفاقات فتنه زن، زندگی، آزادی ما مشاهده کردیم که جهان برای ادعای کشته شدن یک زن پای کار آمد و جریان رسانهای و سلبریتیها و … همگی به خط شدند، اما در قضیه فلسطین اینگونه نبود.
وی در ادامه تاکید کرد: دنیا در مقابل این حادثه و جنایات رژیم کودک کش صهیونیستی چه کرد و چه عکس العملی نشان داد؟ باید این سوال را مطرح کرد که اروپاییها در مقابل این همه جنایت چه کار کردند؟
حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی با اشاره به موضوع نشست عنوان کرد: اگر قرار است طرحی نو در انداخته شود و نظام آموزشی تعلیم و تربیت تصحیح شود لازمه اش این است که یک جریان منسجم علمی پای کار بیاید و این امر متوجه دانشگاه است. موضوع مهم هویت بخشی به جامعه دانشجویی از اهمیت بالایی برخوردار است و باید این حس اعتماد به نفس و خودباوری در میان جوانان تزریق و این استقلال فکری به آنها یادآوری شود.
وی در ادامه افزود: رسالت بعدی اساتید موضوع اسلامی شدن دانشگاهها و حاکمیت فرهنگی و نگاه فرهنگی در دانشگاه است که این امر مستلزم آن است که اساتید همگی در میدان دانشگاه به عنوان فرماندهان عرصه جنگ نرم حضور مستمر داشته باشند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها خاطرنشان کرد: ماموریت دیگر اساتید مطالبه و پرسش گری است که این اول متوجه خود اساتید و سپس متوجه سایر بخشها است که البته این مطالبه گری باید همراه با عقلانیت باشد و مسئولیت آخر حفظ امید و نشاط بین جوانان و دانشجویان است.
وی در ادامه عنوان کرد: طرح تدریس با جهت گیری الهی فرهنگی یک طرح راهبردی و استراتژیک است که توسط معاونت آموزشی راه اندازی شده است. نکته مهم در این مسیر این است که نه تنها اساتید معارف بلکه تمام استادان دانشگاهی میتوانند این موارد را به دانشجویان منتقل کنند و در این فضا قرار بگیرند.
حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی در پایان گفت: اساتید عزیز باید پیوستهای ارزشی، تربیتی، دینی و الهی را ضمیمه مباحث علمی نمایند و کلاس را معطر به عطر تربیت کنند. معمولا اساتیدی ماندگار میشوند که این پیوستها را در درس عملی نمایند. بنظر میرسد که باید یک بازتعریفی در نوع حرکت خود داشته باشیم و باید این کار در دانشگاه به یک طرح بومی تبدیل شود.