ضرورت توسعه مکانیزاسیون و صنایع تبدیلی برای ارتقای امنیت غذایی
معاون برنامهریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی بر اهمیت سرمایهگذاری در بخش کشاورزی تأکید کرد و گفت: برای ارتقای امنیت غذایی و کاهش مشکلات این حوزه، باید به توسعه مکانیزاسیون و صنایع تبدیلی توجه ویژهای شود. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، اکبر فتحی، معاون وزیر جهاد کشاورزی، در گردهمایی مدیران صنایع تبدیلی، غذایی و
معاون برنامهریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی بر اهمیت سرمایهگذاری در بخش کشاورزی تأکید کرد و گفت: برای ارتقای امنیت غذایی و کاهش مشکلات این حوزه، باید به توسعه مکانیزاسیون و صنایع تبدیلی توجه ویژهای شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، اکبر فتحی، معاون وزیر جهاد کشاورزی، در گردهمایی مدیران صنایع تبدیلی، غذایی و رؤسای ادارات فناوریهای مکانیزه کشاورزی کشور اظهار داشت: یکی از دلایل جذاب نبودن بخش کشاورزی، سختی و طاقتفرسا بودن آن است. برای جذاب کردن این حوزه، نیازمند سرمایهگذاریهای گسترده در بخشهای مختلف آن هستیم.
او با اشاره به اهمیت وظایف مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی گفت: وظایف این مرکز کمتر از معاونتهای تخصصی نیست و حتی در برخی موارد، از اهمیت بیشتری برخوردار است. این مرکز بهعنوان محرک تولید عمل میکند و اگر پیشرفت در این حوزه حاصل شود، نیاز به آموزش و ترویج در بخش تولید کاهش خواهد یافت.
فتحی از صدور مجوز برای ایجاد پایانههای صادراتی در استانها و ستاد در مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی کشور خبر داد و تأکید کرد: یکی از نقاط ضعف این حوزه، پراکنش نامتناسب مکانیزاسیون است؛ برای رفع این ضعف، اولویتبندی در حوزه ضریب مکانیزاسیون و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی ضروری است.
او با اشاره به اهمیت حضور در کنار تولیدکنندگان کشاورزی گفت: با توجه به فسادپذیری محصولات کشاورزی، عدم همراهی و حمایت کافی میتواند دستیابی به امنیت غذایی را با چالش مواجه کند. توسعه مکانیزاسیون و صنایع تبدیلی، غذایی، ابزارهایی کلیدی برای ارتقای امنیت غذایی و بهبود بهرهوری این بخش هستند.