صدا و سیما، خط مقدم جهاد تبیین است
شاید این مطالب برایتان مفید باشد به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس، به همراه معاونین و مدیران این رسانه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید علامه مطهری و تبریک روز معلم و تقدیر از مساعی مسئولان و کارکنان رسانه
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس، به همراه معاونین و مدیران این رسانه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید علامه مطهری و تبریک روز معلم و تقدیر از مساعی مسئولان و کارکنان رسانه ملی گفت: صدا و سیمای فارس روز به روز جدیتر عمل کرده است و نمودِ محوریتی که مقام معظم رهبری به عنوان قطب فرهنگ دینی استان و سومین حرم اهل بیت (ع) در ایران، به آن اشاره فرمودند، در صدا و سیما بیشتر بوده و جدیتر تلقی شده است. امید است خداوند عنایت کند، چیزی که به خیر و مصلحت دین و دنیا و آخرت ما است رقم بخورد.
وی ضمن با اهمیت شمردن نقش رسانه در فرهنگسازی اظهار کرد: برخی از امکانات و فرصتها بینظیر هستند، مصداق آن صدا و سیما در جمهوری اسلامی است. در گذشته تصور نمیشد رسانه در دنیا تا این حد جایگاه پیدا کند و سلاح اصلی در جنگ فرهنگها، ایدئولوژیها و جهانبینیها، شود.
کلانتری بیان کرد: اگر رسانه، سلاح باشد، تکلیف بسیاری مسائل را روشن میکند. امروز همه جهان واقفند که حرف اول و اصلی را رسانهها میزنند. در خصوص جنگ غزه، بر اساس فرموده حضرت آقا ، قدرت رسانهای جبهه مقاومت در جریان جنگ غزه، بر امپراطوری رسانهای غرب پیشی گرفت. هماکنون آثار آن، در دنیا مشهود است.
تولیت حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع)، با اشاره به خیزشهای دانشجویی علیه صهیونیسم بین الملل در کشورهای غربی از جمله آمریکا گفت: استکبار جهانی هیچگاه تصور نمیکرد روزی پرچم فلسطین و پرچم جمهوری اسلامی، اینگونه در کشورهای غربی بالا رود. امروز جنبشها در معتبرترین دانشگاههای دنیا، سوژه اصلی رسانهها شده اند و کاری کرده اند که دشمن در تنگنا قرار گیرد. قدرتی مانند آمریکا در تنگنا قرار گرفته و نمیداند چه کند. رژیم صهیونیستی از نظر سلاح و موشک و هواپیما، هیچ کمبودی ندارد، اما گیر افتاده و نمیداند چه باید بکند، زیرا رسانهها با قدرت بالا در حال تلاشند.
وی با بیان اینکه ابزارهای رسانهای به تناسب نیاز زمان، بایستی گسترش کمی و کیفی یابند، گفت: ابزارهایی که امروز جوابگو هستند، چه بسا فردا جوابگو نباشند، بایستی به فکر پیشرفت تکنولوژی نیز باشیم، تا صدای حق به همه جای دنیا برسد. منبری که در صدا و سیما برپا میشود باید در همه جای دنیا تأثیرگذار باشد.
کلانتری با تصریح بر اینکه صدا و سیما خط مقدم جهاد تبیین، است، گفت: وقتی جنگ سخت شروع شود، همه نگاهها متوجه نیروهای مسلح است؛ نیروهای مسلح در ابتدا صفآرایی میکنند و پس از آن، نیروهای بسیج و سایر نیروها پشتیبانی میکنند. در جنگ نرم، خط مقدم جبهه در اختیار صدا و سیما است و نه مطبوعات. صدا و سیما دفاع را شروع میکند و به تدریج سایرین پشت سر صدا و سیما شروع به کار میکنند. جای صدا و سیما را نمیتوان گرفت. در ایران نسبت به سایر کشورها، شبکهها محدود ولی پرمخاطب است. بسیاری از خانوادهها بر اساس خبرهای صدا و سیما، اطلاعات و افکار خود را تنظیم میکنند و این فرصتی بینظیر و بیبدیل است.
تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: هر چقدر بر حرم مطهر به عنوان یک پایگاه بزرگ فرهنگی، مذهبی تمرکز صورت بگیرد، ارزشمند است. هم برای فرهنگ، هم برای اقتصاد شهر و کشور، و هم برای دین و سلامتی روح و روان مردم ارزشمند است. طی مدت 24 روز در ایام نوروز، با شمارش دوربینی، بیش از یک میلیون و دویست هزار زائر وارد حرم مطهر شدهاند. در کمترجای دیگری این تنوع و کثرت جمعیت وجود دارد. اگر راههای دسترسی به آستان مقدس بیشتر بودند، قطعاً جمعیت بیشتری به این بارگاه منور مشرف میشدند. مسیرهای دسترسی از نیازهای سختافزاری حرم مطهر است که همچنان وجود دارد. اِنشاءالله همهی ما بتوانیم به عنوان خادمان سومین حرم مطهر اهلبیت علیهم السلام به وظایف دینی، اخلاقی، ملی و مردمی خود، به نحو احسن عمل نماییم.
به گزارش تسنیم در ابتدای این دیدار، پهلوانیان مدیرکل صداوسیمای فارس، دیانتی معاون سیما و مجرد معاون صدا، گزارشی از برنامهها و فعالیتهای این سازمان در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب درباره سومین حرم مطهر اهلبیت علیهم السلام، ارائه دادند.
انتهای پیام/424