شی: آلمان در پرونده خودروهای برقی چین و اروپا نقش آفرینی کند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در حاشیه نشست سران گروه 20 در ریو دوژانیرو، پایتخت برزیل، شی جین‌پینگ با اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان دیدار و گفت گو کرد. در این دیدار شی جین پینگ تأکید کرد: جهان در حال تجربه تحولات بنیادین و تغییرات سریع است و توسعه جهانی در یک مقطع حساس قرار دارد. وی خاطرنشان

کد خبر : 112979
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۹:۴۶
شی: آلمان در پرونده خودروهای برقی چین و اروپا نقش آفرینی کند


به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در حاشیه نشست سران گروه 20 در ریو دوژانیرو، پایتخت برزیل، شی جین‌پینگ با اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان دیدار و گفت گو کرد. در این دیدار شی جین پینگ تأکید کرد: جهان در حال تجربه تحولات بنیادین و تغییرات سریع است و توسعه جهانی در یک مقطع حساس قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: چین و آلمان به عنوان دومین و سومین اقتصادهای بزرگ جهان و کشورهای تأثیرگذار، باید روابط استراتژیک و همه‌جانبه خود را از منظر بلندمدت و استراتژیک تقویت کنند.

شی جین‌پینگ همکاری چین و آلمان را فرصتی برای توسعه مشترک و آینده‌ای بهتر دانست و بر هم‌پوشانی منافع اقتصادی دو کشور تأکید کرد. او آلمان را یکی از شرکای مهم در مسیر مدرن‌سازی چین دانسته و خاطرنشان کرد که چین همچنان فرصت‌های بازار گسترده‌ای برای شرکت‌های آلمانی فراهم خواهد کرد.

رئیس‌جمهور چین همچنین تأکید کرد: اتحادیه اروپا برای خودروهای برقی چین تعرفه‌هایی اعمال کرده که توجه جهانی را جلب کرده است. وی گفت که چین همواره به حل اختلافات از طریق گفت‌وگو و مشورت پایبند بوده و امیدوار است آلمان در این موضوع نقش سازنده‌ای ایفا کند.

در جریان تصویب تعرفه‌های ضد یارانه‌ای بر خودروهای برقی ساخت چین توسط اتحادیه اروپا، آلمان جز معدود کشورهایی بود که به دلایل مختلف از جمله درهم‌تنیدگی بالای صنایع آلمان با بازار و صنایع چین مخالفت خود را با این اقدام اتحادیه اروپا اعلام کرده بود.

اولاف شولتز نیز در این دیدار درباره جنگ روسیه و اوکراین و همکاری‌های اقتصادی صحبت کرد.او اظهار داشت: وضعیت‌هایی مانند حمله روسیه به اوکراین و دیگر نقاط خطرناک جهان نشان می‌دهد که هیچ کشوری نباید از همسایگان خود هراس داشته باشد. ما باید بر اصول صلح جهانی تأکید کنیم.

شولتز همچنین بر اهمیت همکاری‌های اقتصادی با چین تأکید کرد و افزود: حصول اطمینان از توسعه اقتصادی تمام شرکت‌های خودروسازی تحت یک رقابت عادلانه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و از این پس باید به عنوان یک پیش‌نیاز کلیدی در همکاری های مختلف است.

انتهای پیام/



منبع

برچسب ها :

ناموجود