شبیهسازی نشستهای سیاسی منجر به تقویت دستگاه دیپلماسی خواهد شد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شجاع احمدوند، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی امروز در دومین رویداد علمی شبیه سازی شورای امنیت سازمان ملل با موضوع غزه اظهار کرد: اولین بار در دوران تحصیل با مفهوم شبیه سازی سیاسی آشنا شدم و یکی از اساتید با تقسیم کلاس به سه گروه به دنبال ایجاد فضای گفتگو
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شجاع احمدوند، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی امروز در دومین رویداد علمی شبیه سازی شورای امنیت سازمان ملل با موضوع غزه اظهار کرد: اولین بار در دوران تحصیل با مفهوم شبیه سازی سیاسی آشنا شدم و یکی از اساتید با تقسیم کلاس به سه گروه به دنبال ایجاد فضای گفتگو بود. در دهه ۸۰ آقای دکتر زاکریان کتابی را با عنوان فنون دیپلماسی و مذاکره منتشر کرد. در سال گذشته با پیشتازی دانشگاه علوم سیاسی اولین رویداد شبیه سازی در حوزه برجام برگزار شد که با استقبال دکتر صالحی نیز همراه شد.
وی افزود: امسال دانشجویان با استعانت از این تجربه، بحث غزه و جنایات رژیم صهیونیستی و سکوت سازمانهای بین المللی را مورد ارزیابی قرار دادند.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: حس خوبی برای آمدن به این جلسه داشتم و به نظرم کار اصلی دانشجو همین است و کاری که از جهات مختلف به موضوعات میپردازد و حلقه واسط بین تئوری و اجرا است و این موضوع در کشورهای پیشرفته مورد تاکید است.
وی افزود: برگزاری این گونه نشستها علاوه بر افزایش قوه استدلال و آگاهی نسبی دانشجویان با شرایط اجرا باعث کمک به دستگاه دیپلماسی در کشور خواهد شد.
احمدوند بیان کرد: این نشست میتواند الگوی مناسبی برای سایر رشتههای علوم انسانی باشد تا زمینه برای عملیاتی شدن تئوریها به عمل شود