سورپرایز جدید ارتش چین پس از جنگنده نسل شش/ هواپیمایی با رادار پرنده!
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هر چند چین هنوز رسما پرواز آزمایشی هواپیمای کنترل و هشدار زودهنگام KJ-۳۰۰۰ را تایید نکرده است، اما از واکنش کارشناسان نظامی نزدیک به چین در فضای مجازی میتوان تا حدودی به اصالت این تصاویر مطمئن شد. از آنجا که عکسهای پرواز هواپیمای KJ-۳۰۰۰ درست پس از انتشار تصاویر
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هر چند چین هنوز رسما پرواز آزمایشی هواپیمای کنترل و هشدار زودهنگام KJ-۳۰۰۰ را تایید نکرده است، اما از واکنش کارشناسان نظامی نزدیک به چین در فضای مجازی میتوان تا حدودی به اصالت این تصاویر مطمئن شد.
از آنجا که عکسهای پرواز هواپیمای KJ-۳۰۰۰ درست پس از انتشار تصاویر پرواز جنگندههای نسل ششم منتشر شده است، بسیاری منتظر هستند تا شاید نشانی از بمبافکن رادارگریز H۲۰ چین هم در آسمان ببینند!
از KJ-۳۰۰۰ چه میدانیم؟
تا اینجای کار مشخص است که هواپیمای KJ-۳۰۰۰ بر اساس هواپیمای ترابری Y-۲۰ طراحی و ساخته شده است. این پرنده در ادامه پروژه بزرگ «چشمی در آسمان» چین به خدمت گرفته خواهد شد.
از روی عکسهای نه چندان با کیفیت منتشر شده میتوان پوشش راداری گردان «rotodome» آواکس را همراه با برآمدگی قسمت عقب بدنه مشاهده کرد.
پوشش راداری گردان به هواپیمای هشدار زودهنگام اجازه میدهد که اهداف را به صورت ۳۶۰ درجه تشخیص داده و هدفگذاری کند. برآمدگی قسمت عقب نیز میتواند جایگاهی برای تعبیه سیستمهای پیشرفته ارتباطی باشد.
نیروی پیشران این هواپیمای بزرگ را موتورهای توربوفن WS-۲۰ تامین میکنند که با تامین ۳۱ هزار پوند رانش (تراست) هواپیما را به حرکت درمیآورد. این موتورها کاملا بومی و ساخت چین هستند.