سنجش آستانه تحمل، تنظیم هیجان و خشم به کارنامه سلامت دانشجویان اضافه شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان امور دانشجویان، نشست شورای سلامت دانشگاه رازی، با حضور دکتر ابراهیم نعیمی معاون سازمان امور دانشجویان داخل و سرپرست دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد. در این جلسه، ابراهیم نعیمی اظهار داشت: ما متولی سلامت جسمانی، روانی و

کد خبر : 107046
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۳
سنجش آستانه تحمل، تنظیم هیجان و خشم به کارنامه سلامت دانشجویان اضافه شد


سنجش آستانه تحمل، تنظیم هیجان و خشم به کارنامه سلامت دانشجویان اضافه شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان امور دانشجویان، نشست شورای سلامت دانشگاه رازی، با حضور دکتر ابراهیم نعیمی معاون سازمان امور دانشجویان داخل و سرپرست دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

در این جلسه، ابراهیم نعیمی اظهار داشت: ما متولی سلامت جسمانی، روانی و اجتماعی دانشجویان هستیم و تلاش ما این است که در وهله اول توصیف دقیقی از مسائل روانی، جسمانی و اجتماعی داشته باشیم و نظام برنامه‌ریزی متناسب با زمینه‌های ایجاد کننده، نگهدارنده و راه‌های برون رفت از مشکلات را تهیه و ابلاغ کنیم.

دکتر نعیمی تهیه کارنامه سلامت روان دانشجویان را از اقدامات مهم انجام شده عنوان کرد و افزود: در این کارنامه سلامت، موضوعاتی از قبیل آستانه تحمل دانشجویان، مدیریت و تنظیم هیجان و خشم دیده شده است.

وی پیشگیری را اولویت مراکز مشاوره سلامت و سبک زندگی در سطح دانشگاه‌ها دانست و افزود دانشگاه رازی یکی از دانشگاه‌های فعال و بسیار خوب در زمینه برگزاری دوره‌های مهارتی و کارگاه‌ها در بحث پیشگیری از آسیب‌ها است، اما این نوع فعالیت‌ها همچنان باید با قدرت ادامه یابد و هنوز جای کار دارد.

 نعیمی مهارت‌های حل مسئله، تعامل مطلوب، تنظیم هیجان و کنترل خشم، سازگاری و تاب آوری و خود مراقبتی جسمانی و روانی اجتماعی و مدیریت استرس را مهارت‌های مهمی عنوان کرد که همه دانشجویان باید آنها را فرا بگیرند.

وی تاکید کرد: قبله مراکز مشاوره از درمان به سمت پیشگیری تغییر یافته است، اگر به مبحث پیشگیری اهمیت داده شود ثبات خانواده و کاهش آمار طلاق اعتیاد و دیگر آسیب‌های اجتماعی نیز بسیار مشهود خواهد بود.

ضرورت اختصاص ۵ درصد بودجه رفاهی دانشجویان به حوزه فعالیت‌های مراکز مشاوره

نعیمی اختصاص ۵ درصد بودجه رفاهی دانشجویان به حوزه فعالیت‌های مراکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی را مورد تاکید قرار داد و افزود: در برخی دانشگاه‌ها مراکز به صورت مرکز مشاوره و سبک زندگی و در برخی دیگر به صورت مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی فعالیت می‌کنند که در این زمینه همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با مراکز را داریم.

وی در ادامه بیان کرد: ما در حوزه پیشگیری باید استاندارد‌ها را بدانیم در و بخش سلامت جسمانی نیز رویکرد وزارت علوم تاسیس HSE است و برای آگاهی بخشی و فرایند‌های سلامت محور تلاش می‌کنیم.

نعیمی ارائه درس مهارت‌های زندگی را در کلاس‌های درس از اقدامات بسیار شاخص دانست و گفت: خوشبختانه دانشگاه رازی در این زمینه نیز از دانشگاه‌های فعال است و طی چند سال گذشته این درس در سطح کلاس‌های دانشگاه تدریس شده است.



منبع

برچسب ها :

ناموجود