سانسورچی‌های متا دچار اختلال روانی شدند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از گاردین، بیش از ۱۴۰ بازبین محتوای متا در کنیا در نتیجه قرار گرفتن در معرض محتوای خشن شبکه‌های اجتماعی این شرکت از جمله قتل، خودکشی، سواستفاده جنسی از کودکان و تروریسم دچار اختلال شدید پس از حادثه شده اند. این بازبین‌ها که روزانه ۸ تا ۱۰

کد خبر : 133525
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۰


سانسورچی‌های متا دچار اختلال روانی شدند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از گاردین، بیش از ۱۴۰ بازبین محتوای متا در کنیا در نتیجه قرار گرفتن در معرض محتوای خشن شبکه‌های اجتماعی این شرکت از جمله قتل، خودکشی، سواستفاده جنسی از کودکان و تروریسم دچار اختلال شدید پس از حادثه شده اند.

این بازبین‌ها که روزانه ۸ تا ۱۰ ساعت در مرکزی در کنیا برای پیمانکاری فعالیت می‌کردند که با متا قرار داد بسته بود. دکتر یان کانیانا رئیس بخش خدمات بهداشت بیمارستان ملی کنیاتا در نایروبی، تشخیص داده آنها دچار اضطراب پس از حادثه، اختلال اضطراب فراگیر و همچنین اختلال افسردگی عمده هستند.

این تشخیص بیماری میان کارمندان بخشی از شکایت علیه شرکت مادر فیس بوک و «سامسورس کنیا»، یک شرکت برون سپاری که بازبینی محتوا برای متا در سراسر آفریقا انجام می‌دهد، است.

در شکایت ادعا شده تصاویر و ویدئو‌ها از جمله آزار به خود سبب شده برخی بازبین‌ها از هوش بروند، دچار حالت تهوع شوند یا میز کار خود را ترک کنند. این پرونده چشم اندازی درباره تاثیرات منفی بازبینی محتوای شبکه‌های اجتماعی و بهایی که انسان‌ها برای حفاظت ازکاربران در مقابل محتوای نامناسب می‌پردازند، فراهم کرده است.

حداقل ۴۰ تن از بازبین‌های شاکی این پرونده از الکل، مواد مخدر مانند کوکایین و دارو‌هایی مانند قرص‌های خواب آور استفاده می‌کردند. برخی از آنها از فروپاشی ازدواج شان یا از بین رفتن تمایل به صمیمیت و همچنین ارتباط با خانواده هایشان خبر داده اند. برخی دیگر از بازبین‌ها که شغلشان حذف محتوای آپلود شده توسط تروریستی و گروه‌های شورشی بود، بیم آن داشتند که تحت نظر باشند و هدف قرار بگیرد یا اگر به خانه بازگردند، تعقیب و کشته می‌شوند.



منبع

برچسب ها :

ناموجود