ساخت جوهر نانویی چند کاره

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ شرکت دنیش گرافن (Danish Graphene) و موسسه فناوری دانمارک همکاری مشترکی برای ساخت نوعی جوهر گرافنی انجام دادند. این جوهر نانویی می‌تواند برای الکترونیک چاپی مورد استفاده قرار گیرد. شرکت دنیش گرافن پیش از این قصد داشت گرافن را به صورت جوهر توسعه دهد تا از آن برای الکترونیک

کد خبر : 107687
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۶
ساخت جوهر نانویی چند کاره


ساخت جوهر نانویی چند کاره

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ شرکت دنیش گرافن (Danish Graphene) و موسسه فناوری دانمارک همکاری مشترکی برای ساخت نوعی جوهر گرافنی انجام دادند. این جوهر نانویی می‌تواند برای الکترونیک چاپی مورد استفاده قرار گیرد.

شرکت دنیش گرافن پیش از این قصد داشت گرافن را به صورت جوهر توسعه دهد تا از آن برای الکترونیک چاپی استفاده کند، جایی که سطوح با مدار‌های الکتریکی پوشش داده می‌شوند. آنها نیاز به کمک داشتند بنابراین به سراغ موسسه فناوری دانمارک رفتند.

از جوهر‌های گرافن می‌توان در پوشیدنی‌های هوشمند مانند تیشرت‌های هوشمند استفاده کرد که می‌توانند تکانه‌های الکتریکی کوچک را تشخیص دهند و در نتیجه پالس شما را ردیابی کنند، یا در کفش‌های آموزشی می‌تواند الگوی اجرای شما را تجزیه و تحلیل کنند.

بریک بوهل از مدیران شرکت دنیش گرافن می‌گوید: «ما می‌خواستیم از خواص منحصر به فرد گرافن استفاده کنیم تا یک جوهر رسانا ایجاد کنیم که می‌تواند در برنامه‌های پیشرفته مانند الکترونیک چاپی مورد استفاده قرار گیرد. همکاری با موسسه فناوری دانمارک به ما این امکان را داده است که گرافن خود را با فرمولاسیون ارائه شده توسط موسسه فناوری دانمارک ترکیب کنیم و در نهایت یکی از بهترین جوهر‌های گرافنی جهان را تولید کرده‌ایم. توسعه این جوهر فرصت‌های تازه‌ای را برای ما باز کرده است. در حال حاضر به دنبال این هستیم که از این جوهر به عنوان یک پوشش در برابر تابش الکترومغناطیسی استفاده کنیم.»

زکریا دیویس معاون مدیر مؤسسه فناوری دانمارک می‌گوید: «با استفاده از یادگیری ماشین، به سرعت می‌توانیم ببینیم که کدام مواد و شرایط بیشترین تأثیر را در هدایت الکتریکی جوهر داشته اند. این به ما امکان می‌دهد تا زمان توسعه را به طور قابل توجهی کوتاه کنیم، زیرا می‌توانیم آزمایشات خود را بر روی امیدوار کننده‌ترین ترکیبات متمرکز کنیم.»



منبع

برچسب ها :

ناموجود